P07 otti kovan haasteen vastaan

19.09.2020

Torstaina otettiin todella kova haaste vastaan, kun Energia Areenalle saapui C2-ikäluokan kilpasarjajoukkue SC Hawks.
Ottelun alku oli täysin vierailijoiden hallintaa ja pallo pyöri vaarallisesti kotijoukkueen päädyssä.
Ottelun ensimmäinen maali nähtiin ajassa 3.15 kun Hawks-pelaaja pääsi yllättämään vanhanaikaisella läpi ottelun loistavasti pelanneen Tuomaksen.
Seuraava maali nähtiin vajaa seitsemän minuuttia myöhemmin ja siitä vastasi pelitilanteisiin nähden ehkä jopa hieman yllättäen kotijoukkue. Marsel karvasi loistavasti vastustan kenttäpuoliskolla josta pallo ajautui keskellä olleelle Danielille, joka laukoi ilkeän pomppupallon oikeaan alakulmaan ohi kylmillään olleen maalivahdin.
Näissä lukemissa mentiin erätauolle.

Hawks06_1.JPG

Viimeistään erätauolla pojat tajusivat, että he pystyvät hyvin haastamaan päätä pidempiä ja pari sarjatasoa korkeammalla pelaavia vastustajia, joten toiseen erään kentälle tuli täysin eri vantaalaisjoukkue ja ensimmäinen vaihto pyöritettiinkin vastustajan päädyssä.
Jos Hawks-pelaajat sutivat ensimmäisessä erässä pölyjä pallon päältä, niin toisen erän alussa he onnistuivat kuitenkin kahdesti osittain taidolla, kuin myös onnellakin. Maalit syntyivät hyvällä vedolla vetosektorista takaylänurkkaan ja lämärillä ilmasta koko kentän poikittaissyötöstä.
Vaikka erä hävittiin 0-2, niin pojat paransivat peliään huomattavasti ja päästiin itsekin hyökkäämään ja pitämään palloa.
Kolmannessa erässä näkyi hyvin ottelun nopatempoisuus ja poikien jaloissa alkoi painamaan. Vierailijat käyttivät tämän tehokkaasti hyväkseen tehden erän alussa kolmeen minuuttiin neljä maalia, joista kolme syntyi läpiajosta.
Viimeiset yhdeksän minuuttia mentiin taas tasaisesti päästä päähän ilman maaleja, joten Hawks vei pelin lopulta 1-7.

Hawks06_3.JPG

Pelissä nähtiin lopputuloksesta huolimatta paljon hyvää, vaikka vastustajan paremmalla viimeistelyllä taululla olisi voinut olla paljon rummemmatkin lukemat.
Ensimmäisessä erässä harjoiteltiin kirjaimellisesti puolustamista siinä hyvin onnistuen ja toisessa erässä päästiin peliin mukaan.
Tuomari antoi pelata kovaa, joten poikien adrenaliini rupesi nousemaan pelin tuoksinnassa ja kolmannessa erässä pelin ratkettua alkoikin kuulumaan suunsoittoa vähän joka suunnalta, vaikka se ei tälläiseen treenipeliin kuulukaan.
Kaikesta huolimatta nähtiin hyvä ja nopeatempoinen ottelu, vaikka joukkueiden sarjatasot sarjassa ovat kaukana toisistaan (06 kilpa vs 06 alempi haastaja/07 ylempi haastaja).