Salibandykoulut

IMG_82022.JPGSalibandykoulut ovat 5 - 10 -vuotiaille tarkoitettuja salibandyn harrasteryhmiä, joissa harjoitellaan salibandyn alkeita yhdistettynä myös muuhun oheisliikuntaan ja leikkiin.

Yli 10-vuotiaille on tarjolla Nuorten harrasteryhmiä, Käärmeet pojille ja Gasellit tytöille. Näissä ryhmissä pääpaino on pelaamisella.

Salibandykoulujen toteutuksessa SB Vantaan yhteistyökumppanina toimii Aktia-pankki, Myyrmäen konttori.

Salibandykoulut sopivat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin mukana olleille. Jokainen osallistuja huomioidaan oman tasonsa mukaisesti. Ikäryhmistä voidaan tarvittaessa joustaa, jos esim. kaveri tai sisarus haluaa samaan ryhmään.

Ryhmät ovat sekaryhmiä, mutta tytöille on lisäksi oma ryhmä Topaasit v. 2009 - 2012 syntyneille sekä Tyttöjen perhesähly (tyttö 3-6 v + aikuinen).

Varustuksena tarvitaan salibandy/sählymaila, juomapullo, sisäliikuntakengät ja -vaatteet, suojalasit sekä reipasta urheilumieltä. Mailan ja suojalasit voit tilata meidän kauttamme MyClubissa ilmoittautumisen yhteydessä. 

Salibandykoulut ovat myös portti SB Vantaan salibandyjoukkueisiin, koska pääosin uudet pelaajat ja joukkueet kasataan näiden ryhmien pohjalta kevätkauden päätteeksi.

Ryhmät täyttyvät nopeasti, joten varaa oma paikkasi heti! Mikäli olet epävarma lapsen halusta osallistua, on harrastusta mahdollista kokeilla kuukauden (4 kertaa) ajan 40 e kokeilumaksulla. Jos lapsesi päättää jatkaa ryhmässä, kokeilumaksun saa vähennetään varsinaisesta toimintamaksusta.

Kaikkien tulee kuitenkin ilmoittautua normaalisti ja mikäli kokeilujakson jälkeen haluatte lopettaa, tulee peruutus ilmoittaa toimistollemme sähköpostitse heti kokeilujakson jälkeen ennen seuraavaa harjoitusvuoroa. Mikäli peruutusta ei ole tehty, toimitettu lasku erääntyy maksettavaksi. Kts. Ryhmät ja toimintamaksut.

Poikkeustunnit salibandykouluissa

Mahdolliset peruutukset, poikkeusajat ja syys/kevätkauden viimeiset harjoituspäivät salibandykoulutuntien osalta on listattu myClubiin jokaisen ryhmän kohdalle lisätietoihin.

Ryhmät ja toimintamaksut

Kts. sivunavigoinnista kohta Ryhmät ja toimintamaksut.

Ryhmät ja toimintamaksut näet yksityiskohtaisesti ryhmittäin MyClubista klikkaamalla tätä linkkiä https://sbvantaa.myclub.fi/flow/events/public

Klikkaa halutun ryhmän nimeä, jolloin näytölle avautuvat lisätiedot, joista näet mm. alkamis- ja päättymisajan, poikkeuspäivät, hinnan ja muuta tietoa. 

Ilmoittautuminen

Selaa ryhmiä tällä linkillä https://sbvantaa.myclub.fi/flow/events/public

OIkean ryhmän kohdalla paina Ilmoittaudu tästä -painiketta. 

Jos ilmoittaudut ensimmäistä kertaa, luo tunnukset lapsesi tiedoilla. Jos olet ilmoittanut lapsesi mukaan jo joskus aiemmin, kirjaudu MyClubiin lapsesi tunnuksilla tehdäksesi ilmoittautumisen tälle kaudelle. Mikäli tunnukset ovat unohtuneet, voit tilata itse uudet MyClubissa Kirjautumis-ikkunasta löytyvällä linkillä. 

Perhesählyt ja uudet salibandyjoukkueet

Katso myös Perhesählyt 3-6 -vuotiaalle ja aikuiselle sekä Uudet joukkueet 2007-2011 syntyneille pojille ja 2007-2010 syntyneille tytöille 

SB Vantaan esittelyvideo Youtubessa

Tutustu toimintaamme https://youtu.be/xu3XbZlUss4

Lisätiedot

Lisätietoja sähköpostitse harraste@sbvantaa.fi sekä puhelimitse Erika Svahn puh. 045 350 9955.

aktia_logo.gif

TOIVOTAMME LAPSESI TERVETULLEEKSI MUKAAN SB VANTAAN SALIBANDYKOULUUN!


Ajankohtaista

Oxdog ja Intersport Sello SB Vantaan uudet varusteyhteistyökumppanit (01.08.2016)
SB Vantaa, Oxdog ja Intersport Sello (kauppakeskus Sello, Espoo) ovat tehneet varusteyhteistyöstä kolmikantasopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota laadukkaat..