Salibandykoulut

IMG_82022.JPGKevään salibandykoulujen ilmoittautuminen on alkanut!

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan ryhmiin.

*******************

Salibandykoulut ovat 5 - 10 -vuotiaille tarkoitettuja salibandyn harrasteryhmiä, joissa harjoitellaan salibandyn perustaitoja yhdistettynä motorisia taitoja kehittävään oheisliikuntaan ja liikuntaleikkeihin. 

Yli 10-vuotiaille on tarjolla Nuorten harrasteryhmiä, Käärmeet pojille ja Gasellit tytöille. Näissä ryhmissä pääpaino on pelaamisella.

Salibandykoulut sopivat niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin mukana olleille. Jokainen osallistuja huomioidaan oman tasonsa mukaisesti. Ikäryhmistä voidaan tarvittaessa joustaa, jos esim. kaveri tai sisarus haluaa samaan ryhmään.

Ryhmät ovat sekaryhmiä. Tyttöjen ryhmät löytyvät Tytöt-valikosta.

Varustuksena tarvitaan salibandy/sählymaila, juomapullo, sisäliikuntakengät ja -vaatteet, suojalasit sekä reipasta urheilumieltä. Mailan ja suojalasit voit tilata meidän kauttamme MyClubissa ilmoittautumisen yhteydessä. 

Salibandykoulut ovat myös portti SB Vantaan salibandyjoukkueisiin, koska pääosin uudet pelaajat ja joukkueet kasataan näiden ryhmien pohjalta kevätkauden päätteeksi.

Ryhmät täyttyvät nopeasti, joten varaa oma paikkasi heti! Mikäli olet epävarma lapsen halusta osallistua, on harrastusta mahdollista kokeilla kuukauden (4 kertaa) ajan 40 e kokeilumaksulla. Jos lapsesi päättää jatkaa ryhmässä, kokeilumaksun saa vähennetään varsinaisesta toimintamaksusta.

Kaikkien tulee kuitenkin ilmoittautua normaalisti ja mikäli kokeilujakson jälkeen haluatte lopettaa, tulee peruutus ilmoittaa toimistollemme sähköpostitse heti kokeilujakson jälkeen ennen seuraavaa harjoitusvuoroa. Mikäli peruutusta ei ole tehty, toimitettu lasku erääntyy maksettavaksi. Kts. Ryhmät ja toimintamaksut.

Poikkeustunnit salibandykouluissa

Mahdolliset peruutukset, poikkeusajat ja syys/kevätkauden viimeiset harjoituspäivät salibandykoulutuntien osalta on listattu myClubiin jokaisen ryhmän kohdalle lisätietoihin.

Turnaukset

Salibandykoululaiset pelaavat kauden aikana 3 turnausta toisia salibandykoululaisia vastaan, 1 syksyllä ja 2 keväällä.

Turnauspäivät ovat 16.12.18 sekä 10.3.19 klo 12-14 Rajatorpan kalliosuoja ja 5.5.19 klo 15-17 Myyrmäen Urheilutalo.

Ryhmät ja toimintamaksut

Kts. sivunavigoinnista kohta Ryhmät ja toimintamaksut.

Ryhmät ja toimintamaksut näet yksityiskohtaisesti ryhmittäin MyClubista klikkaamalla tätä linkkiä https://sbvantaa.myclub.fi/flow/events/public

Klikkaa halutun ryhmän nimeä, jolloin näytölle avautuvat lisätiedot, joista näet mm. alkamis- ja päättymisajan, poikkeuspäivät, hinnan ja muuta tietoa. 

Salibandykoulujen toteutuksessa SB Vantaan yhteistyökumppanina toimii Aktia-pankki, Myyrmäen konttori.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tästä linkistä

Oikean ryhmän kohdalla paina Ilmoittaudu tästä -painiketta. 

Jos ilmoittaudut ensimmäistä kertaa, luo tunnukset lapsesi tiedoilla. Jos olet ilmoittanut lapsesi mukaan jo joskus aiemmin, kirjaudu MyClubiin lapsesi tunnuksilla tehdäksesi ilmoittautumisen tälle kaudelle. Mikäli tunnukset ovat unohtuneet, voit tilata itse uudet MyClubissa Kirjautumis-ikkunasta löytyvällä linkillä. 

Perhesählyt ja uudet salibandyjoukkueet

Katso myös Perhesählyt 3-6 -vuotiaalle ja aikuiselle sekä Uudet joukkueet 2008-2012 syntyneille pojille ja 2008-2013 syntyneille tytöille 

SB Vantaan esittelyvideo Youtubessa

Tutustu toimintaamme https://youtu.be/xu3XbZlUss4

Lisätiedot

Lisätietoja sähköpostitse harraste@sbvantaa.fi sekä puhelimitse Jukka Welin puh. 045 350 9955 (heinäkuu ei puhelimitse).

aktia_logo.gif

TOIVOTAMME LAPSESI TERVETULLEEKSI MUKAAN SB VANTAAN SALIBANDYKOULUUN!


Ajankohtaista

Salibandykoulujen turnaus 16.12. (12.12.2018)
Salibandykouluturnaus 16.12. Rajatorpan kalliosuojassa Salibandykoulujen turnaus pelataan sunnuntaina 16.12.18 Rajatorpan kalliosuojassa (Rajatorpantie 27, Vantaa)..

Salibandykoulujen kevään ryhmät (06.12.2018)
Salibandykoulukausi harjoitusten osalta alkaa olla loppusuoralla ja on tullut aika ilmoittaa, jos ette jatka kevään ryhmässä tai haluatte vaihtaa lapsenne salibandykouluryhmää..

Oxdog ja Intersport Sello SB Vantaan uudet varusteyhteistyökumppanit (01.08.2016)
SB Vantaa, Oxdog ja Intersport Sello (kauppakeskus Sello, Espoo) ovat tehneet varusteyhteistyöstä kolmikantasopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota laadukkaat..