Toimintamaksut

Syyskauden maksut:

Rajatorppa, Kannisto, Kartanonkoski, Ylästö, Martinlaakso:

Koko kausi kerralla 260 e tai erikseen syyskausi 140 e, kevät 155 e

40 e kokeilumaksulla lapsesi voi kokeilla riskittömästi uutta harrastusta kuukauden ajan (4x), jonka jälkeen voitte päättää, jatkaako lapsi harrastusta. Kokeilumaksun saa vähentää varsinaisesta toimintamaksusta.

Jos valitset kokeilumaksun, maksa kokeilumaksu 40 e ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse saamallasi laskulla ja siinä olevalla viitenumerolla ennen ensimmäistä harjoituskertaa.

Jos päätätte jatkaa kokeilukauden jälkeen, maksa loppuosa maksusta samalla viitenumerolla.

Mikäli kokeilujakson jälkeen haluatte lopettaa, tulee peruutuksesta ilmoittaa toimistollemme heti kokeilujakson jälkeen ennen seuraavaa harjoitustuntia sähköpostitse harraste@sbvantaa.fi. Mikäli peruutusta ei ole tehty, toimitettu lasku erääntyy maksettavaksi.

Kesken kauden lopettamisista emme hyvitä maksua. Jos olette maksaneet vain syyskauden maksun, on syyskauden jälkeen mahdollista perua kevätkauden osallistuminen, mutta tämä on tehtävä sähköpostitse ennen kevätkauden alkua.

Erääntyneiden maksujen perinnässä käytämme perintätoimiston palveluita.

Kaikkien tulee kuitenkin ilmoittautua normaalisti ja mikäli kokeilujakson jälkeen haluatte lopettaa, tulee peruutus ilmoittaa toimistollemme sähköpostitse heti kokeilujakson jälkeen ennen seuraavaa harjoitusvuoroa. Mikäli peruutusta ei ole tehty, toimitettu lasku erääntyy maksettavaksi. Kts. toimintamaksut.

Kesken kautta mukaan tuleville (jos tilaa on) porrastamme maksut aloituskuukauden mukaisesti suhteessa jäljellä olevaan toiminta-aikaan.

Ryhmiin ilmoittaudutaan lähtökohtaisesti koko kaudeksi. Kauden toimintamaksun voi maksaa yhdessä erässä, jolloin se on vähän halvempi kuin kahdessa erässä (syys ja kevät erikseen) maksettuna.

Syksyllä aloittava ryhmä jatkuu automaattisesti keväälle, mikäli ette halua jatkaa ryhmässä kevätkaudella peruutus tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen harraste@sbvantaa.fi 15.12.2023 mennessä.

Toimintamaksuun sisältyy ohjaus, turnaukset, salibandykoulupaita (muista ilmoittaa koko), vuorot, vakuutus (kun koko kausimaksu tai syyskausi maksettu) sekä seuran jäsenyys. Lisätietoa jäsenyydestä saat täältä https://www.sbvantaa.fi/75.

Salibandykoulun toimintamaksuun sisältyvän ryhmätapaturmavakuutuksen tuoteseloste täältä.