Valmennusinfo

Valmennustuki

Valmennuspäällikkö käy kauden aikana A-F-juniorijoukkueiden harjoitustapahtumissa keskustelemassa valmentajien kanssa ja antamassa vinkkejä salibandyharjoitteluun. Valmentajat voivat myös erikseen pyytää apua kaipaamaansa asiaan. Yhteydenotot valmennuspäällikköön.

Valmennuksen kausisuunnittelun apuna käytämme Trello-ohjelmistoa, joka on valmentajien käytettävissä.

Valmennuskoulutus

Seura tukee valmentajien kouluttamista ja kustantaa SSBL:n I-tason koulutuksen, ja lisäksi muita koulutuksia kaikille seuran valmentajille. Valmennus- ja lajitaitoja kehitetään myös muissa koulutuksissa ja valmennuskerhossa.

Joukkueet voivat myös lainata seuralta Salibandyn opaskirjoja ja videoita, lisätiedot valmennuspäälliköltä. Seuralla on myös valmennuskirjallisuutta, sekä salibandykäyttöön räätälöity erittäin hyvälaatuinen kovalevylle tallentava videokamera laajakulmalinssin, jalustan ja vara-akun kanssa.

Seuralla on myös joukkueiden yhteiskäyttöön hankittuja harjoitusvälineitä oheisharjoittelun tueksi.

Ensimmäisen/toisen vuoden valmentaja:
SSBL I-taso

kolmannen/neljännen vuoden (vastuu)valmentaja:
SSBL II-taso

SM/A, B, C ikäluokkien (vastuu)valmentaja:
SSBL II-taso/HVT/muu

Seuran valmentajilta vaaditaan omien taitojen kehittämistä, mitä seura tukee määrätietoisesti mm. edellä mainittujen asioiden avulla. SB Vantaan valmentajan tulisi kehittää itseään ja saavuttaa seuraavanlainen koulutustaso tietyn ajanjakson aikana.


Valmentajalisenssi

Salibandyliitto vaatii sarjassa pelaavien joukkueiden valmentajilta valmentaja- eli V-lisenssin. Lisenssiin sisältyy Salibandylehden vuosikerta. SB Vantaa maksaa valmentajiensa lisenssit. Lisenssin lunastamiseksi tarvitsemme valmentajan henkilötiedot, jotka voit toimittaa meille tällä lomakkeella http://www.sbvantaa.fi/lomake.html?id=40.