SB Vantaan salivuorot ja muut tilavaraukset

SB Vantaan joukkueet harjoittelevat Myyrmäen alueella Hämeenkylän liikuntahallissa, Myyrmäen urheilutalolla, Energia Areenalla ja Rajatorpan kalliosuojassa. Vuorot ovat seuran harjoitusvuoroja, joiden varaukset ja muutokset tehdään keskitetysti seuran toimesta. Harjoituspaikat ovat Vantaan liikuntapalveluiden hallinnoimia liikuntatiloja ja vakiovuorot liikuntatiloihin haetaan joka kausi helmikuussa seuraavalle kaudelle.

Vakiovuorot alkavat elokuussa ensimmäisellä koulujen kokonaisella viikolla ja jatkuvat aina koulujen loppumiseen saakka touko-kesäkuun taitteeseen. Yksittäisiä vakiovuoroja ei voi peruuttaa kauden aikana eikä niistä saa hyvitystä, mutta suosittelemme infoamaan niistä joukkueita tai seuran toimistoa, jotta saamme mahdollisuuksien mukaan vuorot hyötykäyttöön.

Kesän ajan (n. vk 23-32) harjoitusvuorot salibandykaukaloihin, tatami- ja painisaleihin haetaan joulukuussa. Vuorot ovat seuran harjoitusvuoroja, joiden varaukset ja muutokset tehdään keskitetysti seuran toimesta. Kesälle on mahdollista hakea myös yksittäisiä harjoitusvuoroja.

Vakiovuorojen muutoksia voit seurata WebTimmin kautta tästä linkistä.

Ohje WebTimmin käyttöön tästä linkistä.

Vapaiden ja peruttujen harkkavuorojen tarkistaminen: Koulujen ja Vantaan liikuntapalveluiden hallinnoimia vapaita kokous- ja harkkatiloja tai omien vuorojenne mahdollisia peruutettuja vuoroja (esim. tilapäiskäytön takia) voitte katsoa WebTimmistä tästä linkistä.


Hämeenkylän liikuntahallin ja Rajatorpan kalliosuojan oven avaus

Ulko-ovi avataan vuorokohtaisella koodilla. Seura toimittaa koodin joukkueen toimihenkilölle. Oven avaajasta jää tieto järjestelmään. Lisäksi liikuntatiloissa on tallentava kameravalvonta. Oven avaaja vastaa muista liikuntatilaan tulevista käyttäjistä, joten ulkopuolisten henkilöiden päästäminen sisään on oven avaajan vastuulla.

Mikäli ovenavausjärjestelmässä esintyy toimintahäiriöitä, voitte olla yhteydessä Myyrmäen urheilupuistoon numeroon 050 431 9944 / 040546 8319.


Kokoustilat

Kokoustilat varataan seuran toimesta. Pyydä varausta toimiston väeltä osoitteella sbvantaa@sbvantaa.fi.

Urheilutalon, koulujen ja Energia Areenan kokoustilojen vapaita aikoja voit selailla Webtimmistä tästä linkistä. Valitse selattavaksi tilaksi Kokoustilat ja se alta haluttu tilaryhmä.

Myyrmäen Urheilutalossa varattavissa ovat Iso luokka (jossa myös videotykki) ja kabinetti (kahvion perällä). Urheilutalolla on käytettävissä myös langaton nettiyhteys (wlan, WiFi). Verkon nimi on "Vantaa avoin".

Koulujen luokkahuoneita ja auditorioita voi varata myös kokouskäyttöön. Tilat löytyvät webtimmistä (sama linkki kuin yllä).

Energia Areenan kokoustila sijaitsee alakerrassa (rapuista alas ja oikealle käytävän päähän, sieltä oikealle lasiovista. Kokoustila on oikealla.) Kokoustilassa on WiFi ja videotykki ja paikkoja noin 15 henkilölle.

Kokoustilat (ml. luokat) ovat maksullisia, tilasta riippuen noin 10 - 25 e/h. Kallein on Energia Areenan kokoustila. Lasku tulee seuralle, joka laskuttaa joukkuetta.

Kokoustilan tai tilapäisvuoron peruutus pitää tehdä vähintään 7 vuorokautta ennen vuoron alkua. Peruutuksen tekee seuran toimisto sbvantaa@sbvantaa.fi joten ilmoita peruutus meille hyvissä ajoin.

Seuran sisäisiä, pienempiä kokouksia voi pitää myös SB Vantaan omissa toimistotiloissa Myyrmäkihallilla.


Harkkamatsit

Energia Areena:

Sarjaohjelmien ulkopuolisista otteluista ja kilpailuista ilmoitettava Energia Areenalle vähintään 3 vrk ennen ottelua, jos odotetaan EA:lta jotain toimenpiteitä, esim. pelikelloja, vaihtopenkkejä tms.

Otteluvarusteita tilatessasi kerro joukkueesi nimi, ottelun päivämäärä sekä kellonaika ja kentän numero.

Vahtimestarien päivystysnumero iltaisin ja tapahtumissa puh. 050 431 9944.

Pöytämallisen pelikellon käyttöohje tässä.

Hämeenkylän liikuntahalli:

Päivitetään myöhemmin

Myyrmäen urheilutalo:

Päivitetään myöhemmin