SB Vantaan salivuorot ja muut tilavaraukset

Myyrmäen urheilutalon, Rajatorpan kalliosuojan, koulujen ja Energia Areenan vuorot ovat seuran vuoroja, joiden varaukset ja muutokset tehdään keskitetysti seuran toimesta.

Kouluvuorojen ja urheilutalon käyttö pitää joka käyttökerta joko kuitata salilla/vaksikopilla olevaan vihkoon. Kouluvuorot pitää muistaa perua vähintään 7 vuorokautta etukäteen, muuten vuorosta tulee sakkomaksu. Peruutukset hoituvat Erikan avulla. Yksittäisiä EA- ja UT-vuoroja ei voi peruuttaa.

Jos vaihdatte maksullisia vuoroja keskenänne, sopikaa mahdolliset maksut joukkueiden kesken.

Energia Areenan vuorot ovat vakiovuoroja. Ne alkavat samalla viikolla, kuin koulut syksyllä alkavat ja jatkuvat siihen asti, kunnes koulut loppuvat. Vuorot voit halutessaan päättää jo huhtikuun lopussa, jos ilmoittaa siitä ajoissa.

Energia Areenalla tulee säännöllisesti vuoroperuutuksia, joista ilmoittavat kuukausittain. Seura tiedottaa näistä joukkueita sähköpostitse. Peruutukset lukevat myös alempana tällä sivulla.

Rajatorpan kalliosuojan ja urheilutalon vuorot alkavat samalla viikolla, kuin koulut syksyllä alkavat ja jatkuvat koulujen kesälomaan asti. Myös urheilutalossa on peruutuksia otteluiden ja tapahtumien takia, ne voit katsoa WebTimmistä linkillä, joka löytyy tältä sivulta.

SporttiKaivos vuorot 1.8.-30.6.

Kouluvuorot alkavat syyskuun alussa paitsi Varia Ojahaka, joka alkaa samalla viikolla, kuin koulut syksyllä alkavat. Kouluvuorot päättyvät vaihtelevasti toukokuun aikana. Kouluilla on usein myös pitkä joulutauko. Taukoja saattaa olla myös koulujen muina loma-aikoina. Tarkista omat vuorosi WebTimmistä.

Kouluvuorojen ja UT:n salivuorojen käyttö kuitattava

Kouluilla ja urheilutalolla vuoron käyttö pitää kuitata käyttövuorovihkoon.

UT:lla kansio on kassatiskillä.

Avainkäyttökouluilla se on yleensä liikuntatilan käytävän ilmoitustaululla/pöydällä tms, johon kuitataan käyttöaika (pvm ja klo), käyttäjämäärä sekä vastuuhenkilön nimmari.

Kouluilla, joilla on iltavahtimestari, käyttövuoro kuitataan yleensä vahtimestaripisteessä.

Kuittaamatta jääneestä vuorosta kaupunki rokottaa sakkomaksulla, koska vuoro tulkitaan peruuttamattomaksi vuoroksi.

Katso alempaa tietoa vuoroperuutuksista ja toimintakäytännöistä.

Yhteiset harjoitusvälineet

Rajatorpan kalliosuojassa ja Energia Areenalla SB Vantaalla on varastokopit, joista joukkueet saavat lainata yhteisiä oheisharjoitusvälineitä. Jos kaipaat uusia välineitä, ilmoita siitä Mikolle tai Erikalle.

Kopeissa on myös salibandykoulujen ja muiden ryhmien harjoitusvarusteita kasseissa, jotka on selvästi merkitty. Näissä oleviin varusteisiin EI SAA KOSKEA EIKÄ LAINATA!

Kalliosuojan numerolukon koodia voit tiedustella Erikalta. Energia Areenalla varastokopin avaimen saat lainaksi vahtimestarilta.

Vapaiden ja peruttujen harkkavuorojen tarkistaminen

Koulujen ja Vantaan liikuntapalvelun hallinnoimia vapaita kokous- ja harkkatiloja tai omien vuorojenne mahdollisia peruutettuja vuoroja (esim. koulun oman tai muun tilapäiskäytön takia) voitte katsoa WebTimmistä tästä linkistä.

Ohje WebTimmin käyttöön tästä linkistä.

HUOMIO! Katsokaa kauden alussa sekä ajoittain näiden linkkien kautta, ettei vuoroihin ole tullut peruutuksia muiden seurojen turnaustapahtumien tai koulujen oman käytön tms. takia.

Varaukset ja peruutukset seuran toimiston kautta.

Kokoustilat

Kokoustilat varataan seuran toimesta. Pyydä varausta toimiston väeltä osoitteella sbvantaa@sbvantaa.fi.

Urheilutalon, koulujen ja Energia Areenan kokoustilojen vapaita aikoja voit selailla Webtimmistä tästä linkistä. Valitse selattavaksi tilaksi Kokoustilat ja se alta haluttu tilaryhmä.

Myyrmäen Urheilutalossa varattavissa ovat Iso luokka (jossa myös videotykki) ja kabinetti (kahvion perällä). Urheilutalolla on käytettävissä myös langaton nettiyhteys (wlan, WiFi). Verkon nimi on "Vantaa avoin".

Koulujen luokkahuoneita ja auditorioita voi varata myös kokouskäyttöön. Tilat löytyvät webtimmistä (sama linkki kuin yllä).

Energia Areenan kokoustila sijaitsee alakerrassa (rapuista alas ja oikealle käytävän päähän, sieltä oikealle lasiovista. Kokoustila on oikealla.) Kokoustilassa on WiFi ja videotykki ja paikkoja noin 15 henkilölle.

Kokoustilat (ml. luokat) ovat maksullisia, tilasta riippuen noin 10 - 25 e/h. Kallein on Energia AReenan kokoustila. Lasku tulee seuralle, joka laskuttaa joukkuetta.


Rajatorpan kalliosuojan oven avaus

Ulko-ovi avataan vuorokohtaisella koodilla. Seura toimittaa koodin joukkueen toimihenkilöille.

Ovi voi olla kerrallaan auki 1 minuutin. Mikäli ovi on pidempään auki tai oven sulkeminen estetään, alkaa hälytyskello soimaan. Järjestelmä hälyttää myös automaattisesti huoltomiehen paikalle. Oven avaajasta jää tieto järjestelmään. Lisäksi kalliosuojassa on tallentava kameravalvonta.

Oven avaaja vastaa muista kalliosuojaan tulevista käyttäjistä, joten ulkopuolisten henkilöiden päästäminen sisään on oven avaajan vastuulla.

Mikäli ovenavausjärjestelmässä esiintyy toimintahäiriöitä, voitte olla yhteydessä Myyrmäen urheilupuistoon numeroon 050 431 9944 / 040 546 8319.

Järjestyshäiriöissä soita Vantaan kaupungin Tilakeskuksen kiinteistöpäivystykseen puh. 09-8393 0000.


Vuoroperuutukset

Seura lähettää vuoroperuutuksista tiedon joukkueille sähköpostitse. Vuoroperuutukset voi katsoa myös itse WebTimmin kautta.

Energia Areenan, Urheilutalon, Kalliosuojan ja SporttiKaivoksen vuorot ovat vakiovuoroja eikä niitä käyttäjän puolelta voi peruuttaa kauden aikana.

Kalliosuojan ja koulujen vuoroperuutukset ovat yleensä tiedossa jo kauden alussa ja löytyvät webtimmistä, josta ne tulee itse tarkistaa.

Kaikkien liikuntatilojen salivarauksia eli vapaita irtovuoroja tai peruutettuja vuoroja voit katsoa tästä linkistä.

Vantaan liikuntapalveluiden hallitsemien tilojen (urheilutalo, kalliosuoja) poikkeukselliset käyttöajat / sulkemiset (=peruutukset) esim. juhlapyhien aikaan tästä linkistä (kts. sivun oikea alakulma, jossa linkki poikkeusaikoihin).

Jos koulu peruu vuoron kesken kauden, he ilmoittavat siitä erikseen, mutta jo kauden alussa tiedossa olleista, tapahtumien takia peruuntuvista vuoroista ei tule erillistä ilmoitusta.

EA:n, kalliosuojan ja UT:n yksittäisiä vuoroja ei voi perua eikä niistä saa hyvitystä, mutta suosittelemme infoamaan niistä joukkueita tai seuran toimistoa, jotta saamme mahdollisuuksien mukaan vuorot hyötykäyttöön.

Selaile tilojen varaustietoja tällä linkillä itse webtimmistä

Joukkueen yksittäisen kouluharkkavuoron peruuttaminen

Vain koulusalien vuoroja voi perua yksitellen. Peruutus pitää tehdä vähintään 7 vuorokautta ennen vuoron alkua. Peruutuksen tekee seuran toimisto sbvantaa@sbvantaa.fi joten ilmoita peruutus meille hyvissä ajoin.


Toimintakäytäntöjä

Vantaan liikuntatilojen käyttöä koskevan Eko-ohjeen voitte lukea tästä linkistä.

Rajatorpan kalliosuoja

Rajatorpan kalliosuojan toimintaohjeistus luettavissa tästä linkistä.

Koulut

Koulujen tilojen käyttöä koskeva ohjeistus tästä linkistä.

Energia Areena

EA:lla on neljä kankaista laukaisupressua, joita voi käyttää maalivahdin korvikkeena. Lainaukset vahtimestarilta, jonne myös palautus.

Jos ovi on ilta-aikaan lukossa, on ovien edessä tolpan päässä puhelin, jolla saa yhteyden vaksiin sekä harmaa iso painike, jota painamalla ovi avautuu.

Harkkamatsit

Sarjaohjelmien ulkopuolisista otteluista ja kilpailuista ilmoitettava Energia Areenalle vähintään 3 vrk ennen ottelua, jos odotetaan EA:lta jotain toimenpiteitä, esim. pelikelloja, vaihtopenkkejä tms.

Matsien vaihtopenkkien, pelikellon ja toimitsijapöydän varaukset: Eeva Ikonen, eeva.ikonen@vantaa.fi.

Otteluvarusteita tilatessasi kerro joukkueesi nimi, ottelun päivämäärä sekä kellonaika ja kentän numero.

Vahtimestarien päivystysnumero iltaisin ja tapahtumissa puh. 050 431 9944.

Pöytämallisen pelikellon käyttöohje tässä. Pöytäkirjapohja käytettäväksi harkkamatseissa ja rangaistusten syykoodit.

Tavaroiden säilytys

Seuralla on verkkokoppi EA:lla, josta on mm. lainattavissa tanoke-välineitä joukkueiden käyttöön tai jossa voi säilyttää harkkakamoja. Avaimen voit kuitata vahtimestarilta. Lisätiedot Tuulalta tai Mikolta.

Iltaisin joukkueiden yhteiskäytössä on pari koppia miehille ja pari naisille. Käytössä olevat kopit on merkitty vahtimestarikopin vieressä olevalle fläppitaululle. Koppien ovet ovat koko ajan auki, joten älä jätä arvotavaroita koppeihin.

Vuorojen käyttö, varaukset ja peruutukset

Energia Areenalla on oikeus peruuttaa vuoroja muiden tapahtumien takia. Seura tiedottaa tulevan kuukauden peruutuksista joukkueenjohtajille ja valmentajille sähköpostitse edellisen kuun loppupuolella sekä pyrkii pitämään vuoroperuutusten listaa myös tällä sivulla.

Vuorot ovat seuran vuoroja ja seura hoitaa varaukset ja laskutuksen keskitetysti.

Tarvittaessa Energia Areenan ja ISS Stadionin vuoroihin liittyvissä asioissa yhteyshenkilönä Pirjo Tähkiö, pirjo.tahkio@mup.fi.

Energia Areenan järjestyssäännöt, joita vuorojen käyttäjät ovat velvollisia noudattamaan.