Pelatut ottelut

6.5.2017 14:10
Pojat 03 Edustus - GrIFK Green3 - 1 » 6.5.2017 11:30
Pojat 03 Edustus - Tiikerit II7 - 5 »

SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Tiistai  19.9.2017Joukkueiden valokuvaus
Perjantai  29.9.2017Jojo-valmentaja -ilta

SB Vantaan salivuorot ja muut tilavaraukset

Myyrmäen urheilutalon, Rajatorpan kalliosuojan, koulujen ja Energia Areenan vuorot ovat seuran vuoroja, joiden varaukset ja muutokset tehdään keskitetysti seuran toimesta.

Kouluvuorojen ja urheilutalon käyttö pitää joka käyttökerta joko kuitata salilla/vaksikopilla olevaan vihkoon. Kouluvuorot pitää muistaa perua vähintään 2 vuorokauden etukäteen, muuten vuorosta tulee sakkomaksu. Peruutukset hoituvat Erikan avulla. Yksittäisiä EA- ja UT-vuoroja ei voi peruuttaa.

Jos vaihdatte maksullisia vuoroja keskenänne, sopikaa mahdolliset maksut joukkueiden kesken.

Energia Areenan vuorot ovat vakiovuoroja. Ne alkavat samalla viikolla, kuin koulut syksyllä alkavat ja jatkuvat toukokuun loppuun, joskin ne voi päättää jo huhtikuun lopussa, jos ilmoittaa siitä ajoissa.

Energia Areenalla tulee säännöllisesti vuoroperuutuksia, joista ilmoittavat kuukausittain. Seura tiedottaa näistä joukkueita sähköpostitse. Peruutukset lukevat myös alempana tällä sivulla. 

Rajatorpan kalliosuojan ja urheilutalon vuorot alkavat samalla viikolla, kuin koulut syksyllä alkavat ja jatkuvat koulujen kesälomaan asti.

K3 Sport Arenan vuorot 1.8.-30.6.

Kouluvuorot  alkavat syyskuun alussa paitsi Varia Ojahaka, joka alkaa samalla viikolla, kuin koulut syksyllä alkavat. Kouluvuorot päättyvät vaihtelevasti toukokuun aikana. Kouluilla on usein myös pitkä joulutauko. 

Kouluvuorojen ja UT:n salivuorojen käytön kuittaus

Kouluilla ja urheilutalolla vuoron käyttö pitää kuitata käyttövuorovihkoon. UT:lla kansio on kassatiskillä, avainkäyttökouluilla se on yleensä liikuntatilan käytävän ilmoitustaululla/pöydällä tms, johon kuitataan käyttöaika (pvm ja klo), käyttäjämäärä sekä vastuuhenkilön nimmari. Kouluilla, joilla on iltavahtimestari, käyttövuoro kuitataan yleensä vahtimestaripisteessä.

Kuittaamatta jääneestä vuorosta kaupunki rokottaa sakkomaksulla, koska vuoro tulkitaan peruuttamattomaksi vuoroksi. 

Katso alempaa tietoa vuoroperuutuksista ja toimintakäytännöistä. 

Yhteiset harjoitusvälineet 

Rajatorpan kalliosuojassa ja Energia Areenalla SB Vantaalla on varastokopit, joista joukkueet saavat lainata yhteisiä oheisharjoitusvälineitä. Jos kaipaat uusia välineitä, ilmoita siitä Mikolle tai Erikalle. 

Kopeissa on myös salibandykoulujen ja muiden ryhmien harjoitusvarusteita kasseissa, jotka on selvästi merkitty. Näissä oleviin varusteisiin EI SAA KOSKEA EIKÄ LAINATA!

Kalliosuojan numerolukon koodia voit tiedustella Erikalta. Energia Areenalla varastokopin avaimen saat lainaksi vahtimestarilta. 

Vapaat harkkavuorot

Koulujen ja Vantaan liikuntapalvelun hallinnoimia vapaita kokous- ja harkkatiloja tai omien vuorojenne mahdollisia peruutettuja vuoroja (esim. koulun oman tai muun tilapäiskäytön takia) voitte katsoa nykyisin yksillä tunnuksilla tästä linkistä.

Ohje WebTimmin käyttöön tästä linkistä.

HUOMIO! Katsokaa kauden alussa sekä ajoittain näiden linkkien kautta, ettei vuoroihin ole tullut peruutuksia muiden seurojen turnaustapahtumien tai koulujen oman käytön tms. takia. 

Varaukset seuran toimiston kautta. 

Kokoustilat

Urheilutalon kokoustilojen vapaita aikoja Voit selailla Myyrmäen urheilutalon kokoustilojen vapaita aikoja Webtimmistä yksillä tunnuksilla tästä linkistä. Valitse selattavaksi tilaksi Kokoustilat

UT:n kokoustilavaraukset sähköpostitse Liikuntapalveluihin Satu Heinolle tai Lauri Vainiolle, s-postiosoitteet muodossa etunimi.sukunimi@vantaa.fi, puh. 09-8392 2738. Varattavissa ovat Iso luokka (jossa myös videotykki) ja kabinetti (kahvion perällä).

Varaukseen tarvitaan varaajan nimi, joukkueen nimi, maksajaksi SB Vantaa. Vuorot laskutetaan seuralta kerran kuukaudessa ja seura laskuttaa ne joukkueilta. 

Urheilutalolla on käytettävissä myös langaton nettiyhteys (wlan, WiFi). Verkon nimi on "Vantaa avoin".

Koulujen luokkahuoneita ja auditorioita voi varata myös kokouskäyttöön. Tilat löytyvät webtimmistä (sama linkki kuin yllä) ja varaukset tehdään seuran toimiston kautta.

Energia Areenan kokoustila varataan urheilupuistosta: Pirjo Tähkiö, pirjo.tahkio@mup.fi puh. 09-477 0450.

Kokoustilat (ml. luokat) ovat maksullisia, lasku tulee seuralle, joka laskuttaa joukkuetta. 


Rajatorpan kalliosuojan oven avaus

Ulko-ovi avataan puhelimella. Joukkueen yhteyshenkilö voi rekisteröidä puhelinnumeronsa tai sen muutoksen tällä lomakkeella 

Oven avaus tapahtuu soittamalla numeroon 050 304 3525. Soitto on maksuton.

Soiton jälkeen ovisummeri ilmoittaa, että ovi on aukaistavissa. Summeri soi 6 sekuntia. Ovi voi olla kerrallaan auki 1 minuutin. Mikäli ovi on pidempään auki tai oven sulkeminen estetään, alkaa hälytyskello soimaan. Järjestelmä hälyttää myös automaattisesti huoltomiehen paikalle. Oven avaajasta jää tieto järjestelmään. Lisäksi kalliosuojassa on tallentava kameravalvonta.

Oven avaaja vastaa muista kalliosuojaan tulevista käyttäjistä, joten ulkopuolisten henkilöiden päästäminen sisään on oven avaajan vastuulla.  

Oven avaukseen liittyvissä ongelmissa ja järjestyshäiriöissä soita Vantaan kaupungin Tilakeskuksen kiinteistöpäivystykseen puh. 09-8393 0000. 


Vuoroperuutukset

Energia Areenan vuoroperuutukset ja muut muutokset:

Energia Areenan peruutuksista tulee ilmoitus aina edellisen kuun lopussa ja seura välittää peruutustiedot sähköpostitse jojoille ja valmentajille.

Tähän kootaan lista kauden 2016-2017 peruutuksista.

Elokuu 2016

 • ei peruutuksia. Vuorot alkavat ma 15.8.

Syyskuu 2016

 • ma-to 5.-9.9. ostopäivien vuoksi
 • ti ja ke 20.-21.9. Metropolian opiskelijatapahtuman vuoksi

Lokakuu 2016

 • to 6.10 lentismatsi => vuorot käytössä normaalisti
 • ke 19.10 ERäViikinkien liigamatsi

Marraskuu 2016

 • ke 9.11. EräViikingit liigamatsi
 • to 17.11. EräViikingit liigamatsi

Joulukuu 2016

 • ti 6.12. Itsenäisyyspäivä
 • ma-to 12.-15.12. ostopäivät
 • ma 26.12. Tapaninpäivä

Tammikuu 2017

 • Ei peruutuksia

Helmikuu 2017

 • ke 1.2. Liikuntapalveluiden oma tapahtuma
 • ma-to 6.-9.2. ostopäivät

Maaliskuu 2017

 • ke 8.3. EräViikingit liigamatsi
 • ma-to 13.-16.3. Ostopäivät
 • ti 28.3.

Huhtikuu 2017

 • Ti 4.4.  EräViikingit

 • Ke-To 5.-6.4. Sulkapallon Finnish Open

 • Ma 10.4. EräViikingit

 • Ma 17.4.  Pääsiäinen (Myös Varia kiinni pääsiäisenä pe ja ma)
 • To 27.4.  Tanssinpäivän gaalan rakentaminen

Toukokuu 2017

 • Ma 1.5.     Vappu
 • Ke-To 3.-4.5. Käsipallon EM karsintaa
 • to 11.5. klo 18 – 22
 • To 18.5. 3d tapahtuma 

Muiden liikuntatilojen peruutukset ja muutokset

Urheilutalon, kalliosuojan ja koulujen vuoroperuutukset ovat yleensä tiedossa jo kauden alussa ja löytyvät webtimmistä, josta ne tulee itse tarkistaa.

Kaikkien liikuntatilojen salivarauksia eli vapaita irtovuoroja tai peruutettuja vuoroja voit katsoa tästä linkistä.

Vantaan liikuntapalveluiden hallitsemien tilojen (urheilutalo, kalliosuoja) poikkeukselliset käyttöajat / sulkemiset (=peruutukset) esim. juhlapyhien aikaan tästä linkistä.

Jos koulu peruu vuoron kesken kauden, he ilmoittavat siitä erikseen, mutta jo kauden alussa tiedossa olleista, tapahtumien takia peruuntuvista vuoroista  ei tule erillistä ilmoitusta. 

Jos haluat itse perua joukkueesi kouluvuoron, se pitää tehdä vähintään viikkoa ennen vuoron alkua. Peruutuksen hoitaa Erika tai joku muu seuran toimistolta. 

EA:n, kalliosuojan ja UT:n yksittäisiä vuoroja ei voi perua eikä niistä saa hyvitystä, mutta suosittelemme infoamaan niistä joukkueita tai seuran toimistoa, jotta saamme mahdollisuuksien mukaan vuorot hyötykäyttöön. 

Kouluperuutuksia (tässä ei ole kaikki, katso itse webtimmistä)

 • xx

Myyrmäen urheilutalon peruutukset ja muutokset:

Katso peruutukset ja vuorot webtimmistä tästä linkistä.

Liikuntapaikkojen poikkeavat aukioloajat tästä linkistä.

Rajatorpan kalliosuoja

Katso vuorot ja mahdolliset peruutukset tästä linkistä.

 • Vuorot peruttu to-pe 24.-25.11. sekä to-pe 1.-2.12. ilmastointikanavien puhdistamisen takia

Toimintakäytäntöjä

Vantaan liikuntatilojen käyttöä koskevan Eko-ohjeen voitte lukea tästä linkistä.

Rajatorpan kalliosuoja

Rajatorpan kalliosuojan toimintaohjeistus luettavissa tästä linkistä

Koulut

Koulujen tilojen käyttöä koskeva ohjeistus tästä linkistä.

Energia Areena

EA:lla on neljä kankaista laukaisupressua, joita voi käyttää maalivahdin korvikkeena. Lainaukset vahtimestarilta, jonne myös palautus.

Jos ovi on ilta-aikaan lukossa, on ovien edessä tolpan päässä puhelin, jolla saa yhteyden vaksiin sekä harmaa iso painike, jota painamalla ovi avautuu.

Harkkamatsit

Sarjaohjelmien ulkopuolisista otteluista ja kilpailuista ilmoitettava Energia Areenalle vähintään 3 vrk ennen ottelua, jos odotetaan EA:lta jotain toimenpiteitä, esim. pelikelloja, vaihtopenkkejä tms.

Matsien vaihtopenkkien, pelikellon ja toimitsijapöydän varaukset: Pirjo Tähkiö, pirjo.tahkio@mup.fi, puh. 041 511 3006

Vahtimestarien päivystysnumero iltaisin ja tapahtumissa puh. 050 431 9944.

Pöytämallisen pelikellon käyttöohje tässä. Pöytäkirjapohja käytettäväksi harkkamatseissa ja rangaistusten syykoodit.

Tavaroiden säilytys

Seuralla on verkkokoppi EA:lla, josta on mm. lainattavissa tanoke-välineitä joukkueiden käyttöön tai jossa voi säilyttää harkkakamoja. Avaimen voit kuitata vahtimestarilta. Lisätiedot Tuulalta tai Mikolta. 

Iltaisin joukkueiden yhteiskäytössä on pari koppia miehille ja pari naisille. Käytössä olevat kopit on merkitty vahtimestarikopin vieressä olevalle fläppitaululle. Koppien ovet ovat koko ajan auki, joten älä jätä arvotavaroita koppeihin.

Vuorojen käyttö, varaukset ja peruutukset

Energia Areenalla on oikeus peruuttaa vuoroja muiden tapahtumien takia. Seura tiedottaa tulevan kuukauden peruutuksista joukkueenjohtajille ja valmentajille sähköpostitse edellisen kuun loppupuolella sekä pyrkii pitämään vuoroperuutusten listaa myös tällä sivulla. 

Vuorot ovat seuran vuoroja ja seura hoitaa varaukset ja laskutuksen keskitetysti.

Tarvittaessa Energia Areenan ja ISS Stadionin vuoroihin liittyvissä asioissa yhteyshenkilönä Pirjo Tähkiö, pirjo.tahkio@mup.fi. 

Energia Areenan järjestyssäännöt, joita vuorojen käyttäjät ovat velvollisia noudattamaan.