Seurainfo

Virallinen nimi: Salibandyseura Vantaa ry
Lyhenne: SB Vantaa
Pankkiyhteys: Aktia Myyrmäki päätili FI28 405535 20066127, BIC HELSFIHH
salibandykoulut, harrasteryhmät ja kasvattajamaksut tili FI49 405535 20092230
Toimisto, käyntiosoite: Patotie 6 C (katutaso), 01600 Vantaa
Virallinen osoite (laskut ym. postit): Haltiantie 4 F 44, 01600 Vantaa
Y-tunnus: 1484328-7
Rek.nro: 157.197
Perustamispäivä: 14.3.1991 (nimimuutos SB Vantaa -nimelle 10.4.2000)
Värit: musta ja valkoinen
Toiminta kaudella 2018-2019: 38 joukkuetta, noin 40 harrastesalibandyn ja perheliikunnan ryhmää
Jäseniä: noin 1500

Seuran yhteystiedot täältä.


Salibandyseura Vantaa ry -hallitus:

Puheenjohtaja Riitta Hellgren
Varapuheenjohtaja Minna Henriksson (4.4.2018 alkaen)

Seuran hallitus 26.3.2018 alkaen on seuraava

  • Riitta Hellgren, puheenjohtaja. operatiivinen toiminta, nimenkirjoitus, avustushakemukset, pelaajasiirrot, seuran talous ja työnjohto
  • Hilkka Syrjälä, seuran laskutus, päätili
  • Minna Henriksson, varapj, yhteistyösopimukset

Seuran sääntöjen mukaisesti nimenkirjoitusoikeus on seuran hallituksen puheenjohtajalla tai varapuheenjohtajalla yksin tai kahdella hallituksen jäsenellä yhdessä. Pääsääntöisesti seuran allekirjoitukset hoidetaan puheenjohtajan toimesta.

Seuran hallitus vastaa seuran toiminnan linjauksista ja toiminnan kehittämisestä. Käytännön toimien toteuttamisesta ja toiminnan kehittämisestä yhdessä hallituksen ja puheenjohtajan kanssa vastaavat seuran palkatut, päätoimiset ja osa-aikaiset työntekijät.

Juniorivalmennuspäällikön vastuulla on tukea valmentajia ja kehittää seuran valmennusosaamista, vastata valmennus- ja muusta koulutuksesta, valmennuskerhotoiminnasta sekä seuran leireistä ja tapahtumista apunaan ikäluokkavalmentajat ja seuran muut työntekijät.

Seuratyöntekijän vastuulla on mm. salibandykoulujen toiminnan koordinointi sekä seuran juoksevien asioiden hoitaminen.

Seuran puheenjohtaja osallistuu hallinnollisten asioiden käytännön hoitamiseen ja toimii myös joukkueiden toimihenkilöiden tukena näissä asioissa.  

Seuran kaikkien toimihenkilöiden sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@sbvantaa.fi. 

Jos haluat lähettää palautetta hallituksen jäsenille, voit lähettää sitä osoitteella hallitus tai suoraan jäsenille.

Seuran säännöt

Tästä linkistä.

Seura nykyisin

SB Vantaan miehet pelaavat II-divisioonassa ja naiset I-divarissa. Kotipelit pelataan Myyrmäen urheilutalolla.

Juniorijoukkueet harjoittelevat pääasiassa Myyrmäen Energia Areenalla, Länsi-Vantaan kouluilla ja Rajatorpan kalliosuojassa ja pelaavat pääsääntöisesti salibandyliiton aluesarjassa.

Seuran toimisto on osoitteessa Patotie 6 C (katutaso), 01600 Vantaa. 

Tiedotamme joukkueita ja jäseniä internet-sivujemme ja sähköpostijakelulistojen avulla. Jäsentiedotteet ja kokouskutsut julkaistaan myös internet-sivuilla.

Yhteistyökumppanimme

Pääyhteistyökumppanimme ja -tukijamme ovat Aktia-pankki (Myyrmäki), OxDog (EvoSport Ab) ja Vantaan kaupunki. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Sellon InterSportin, Myyrmäen Energia Areenan, Vantaan kaupungin liikuntapalveluiden sekä alueemme muiden seurojen kanssa sekä tietenkin lajiliittoomme Suomen Salibandyliiton kanssa.

Seuramme etsii koko ajan uusia yhteistyökumppaneita ja sponsoreita, joiden avulla voimme kehittää toimintaamme entisestään. Jos haluat tukea SB Vantaan toimintaa ja olla mukana laadukkaan juniorityön kehittämisessä, otathan yhteyden seuran puheenjohtajaan tai hallituksen jäseniin.

Seuran historia

Seura on perustettu v. 1992, mutta muutettu nimelle Salibandyseura Vantaa (epävirallisesti SB Vantaa), kun Hämeenkylän Pyrintö ja Etelä-Vantaan Viikingit yhdistyivät tammikuussa 2000. SB Vantaaseen liittyi tuolloin myös kaksi VFT Vantaan juniorijoukkuetta.

Seuran toimintaa on viime vuosina kehitetty ja laajennettu määrätietoisesti tavoitteena kasvattaa harrastajamääriä ja harrastetarjontaa nuorimmissa ikäluokissa ja tarjota näin vaihtoehtoja salibandyn parissa sekä niille, jotka haluavat kilpailla että niille, jotka haluavat "vain harrastaa".