Tulisitko meille salibandyvalmentajaksi?

Päivitetty 6.5.2020

HAE MUKAAN VALMENTAMAAN JUNIORIJOUKKUEISIIN KAUDELLE 2020-2021

  • valmentaja.jpegA-D poikajunioreiden kilpa- ja haastajajoukkueisiin haetaan sekä vastuuvalmentajan että apuvalmentajan tehtäviin motivoituneita valmentajia. Vastuuvalmentajilta odotamme hyvää lajituntemista ja -osaamista sekä aikaisempaa valmennuskokemusta. Apuvalmentajilta odotamme kiinnostusta lajia kohtaan sekä liikunnallisuutta. Aiempi pelaajatausta tai valmennuskokemus katsotaan eduksi.
  • B-E tyttöjuniori joukkueisiin etsimme positiivisia ja innostavia tyttösalibandystä kiinnostuneita valmentajia. Otamme mielellämme mukaan niin valmennuskokemusta omaavia kuin vasta aloittelevia liikunnallisia valmentajia. Aiempi oma pelaajatausta palloilulajeissa katsotaan eduksi.
  • E-F poikajunioreiden kilpa- ja haastajajoukkueisiin haetaan sekä vastuuvalmentajan että apuvalmentajan tehtäviin positiivisia ja innostavia valmentajia. Vastuuvalmentajilta odotamme lajiosaamista, hyvää organisointitaitoa sekä kykyä hallita ryhmää. Apuvalmentajilta odotamme kiinnostusta lajia kohtaan sekä liikunnallisuutta. Aiempi pelaajatausta tai valmennuskokemus katsotaan eduksi.

Oma-aloitteisuus, yhteistyökyvyt ja positiivinen asenne sekä halu sitoutua ja kehittyä valmentajana ovat asioita, joita odotamme seuramme valmentajilta. Valmentaja toimii yhteistyössä joukkueessa olevien muiden valmentajien kanssa kuten myös rinnakkaisikäluokkien valmentajien kanssa.

Perehdytämme valmentajat tehtävään sekä annamme valmentajille valmennusta tukevaa materiaalia ja tarjoamme koulutusta. Valmentajia tukee valmennuspäällikkö.

Maksamme valmennustehtävistä palkkion, joka sovitaan valinnan yhteydessä.

Lisäksi etsimme Salibandykouluihin, perhesählyyn ja nuorison harrasteryhmiin ohjaajia/ valmentajia ohjaamaan eri ikäisten lasten ja nuorten salibandyn harrasteryhmiä.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja arkisin juniorivalmennuspäällikkö Tuula Rovamo, puh. 045 664 0405 ja sähköpostitse sbvantaa@sbvantaa.fi.

Lähetä hakemuksesi tällä hakemuslomakkeella tai vapaamuotoisesti sähköpostitse osoitteella sbvantaa@sbvantaa.fi.

TUKEA VALMENNUKSEEN

SB Vantaa tukee valmentajiaan mm. tarjoamalla koulutusta, juniorivalmennuspäällikön tukea, nuoremmille ikäluokille valmiita kausi- ja tuntisuunnitelmia, kaikilla valmentajilla käytettävissä harjoitepankki. PIdämme myös säännöllisesti valmentajakerhoja ja seuran yhteisiä valmentaja-joukkueenjohtaja -iltoja.

Pelaajille järjestetään lisätukea mm. säännöllisellä maalivahti- ja ikäluokkavalmennuksella sekä joukkueyhteistyöllä eri ikäluokkien välillä.

TERVETULOA VALMENTAJAKSI SB VANTAASEEN!SB VANTAA TÄNÄÄN

SB Vantaa on Länsi-Vantaalla toimiva, yksi Suomen suurimmista salibandyseuroista.

Aikuisen joukkueet pelaavat eri divaritasoilla sekä miehissä että naisissa. Joukkueiden lisäksi seuralla on useita salibandykouluja ja harrasteryhmiä sekä eri ikäisille lapsille ja nuorille kuin myös aikuisille.

Miesten Edustusjoukkueemme pelaa Divaria ja Naisten Edustusjoukkue I divaria.


Salibandyliiton suosituksen ja Olympiakomitean tähtiseurakriteerien vaatimusten mukaisesti pyydämme kaikilta alaikäisten ryhmissä toimivilta uusilta vastuuvalmentajilta sekä ikäluokkavalmentajilta luvan rikostaustaotteen hankkimiseen. SB Vantaa maksaa otteen hankkimisesta syntyvät kustannukset.

SB Vantaan ohje
Lasten turvallisuutta lisäävät toimintatavat.