Tulisitko meille salibandyvalmentajaksi?

Päivitetty 6.1.2020

VALMENTAJIA JUNIORIJOUKKUEISIIN KAUDELLE 2020 - 2021

Etsimme uusia valmentajia kaudelle 2020 - 2021 sekä uusiin aloittaviin, F - G -ikäisten joukkueisiin että jo käynnissä oleviin kilpa- ja haastajasarjan juniorijoukkueisiin. Etsimme sekä vastuuvalmentajia että apuvalmentajia.

Etsitaan_valmentajaa_banneri.jpg
  • Voit olla niin valmennuskokemusta omaava kuin vasta aloitteleva liikunnallinen valmentaja. Aiempi oma pelaajatausta palloilulajeissa katsotaan eduksi.
Lisäksi etsimme
  • Salibandykouluihin, perhesählyyn ja nuorison harrasteryhmiin ohjaajia/ valmentajia ohjaamaan eri ikäisten lasten ja nuorten salibandyn harrasteryhmiä.
  • MAALIVAHTIVALMENNUSTIIMIIN apuvalmentajaa vahvistamaan valmennustiimiä
Mitä odotamme?

Oma-aloitteisuus, yhteistyökyvyt ja positiivinen asenne sekä halu sitoutua ja kehittyä valmentajana ovat asioita, joita odotamme seuramme valmentajilta. Valmentaja toimii yhteistyössä joukkueessa olevien muiden valmentajien kanssa kuten myös rinnakkaisikäluokkien valmentajien kanssa.

Mitä tarjoamme?

SB Vantaa tukee valmentajiaan mm. tarjoamalla koulutusta, juniorivalmennus-päälliköiden ja ikäluokkavalmentajien tukea, nuoremmille ikäluokille valmiita kausi- ja tuntisuunnitelmia sekä lisäksi kaikilla valmentajilla on käytettävissä harjoitepankki. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa myös valmennuskerhon merkeissä.

Perehdytämme uudet valmentajamme tehtävään sekä annamme valmennusta tukevaa materiaalia. Kustannamme valmentajien koulutuksen Salibandyliiton 2-tason valmennuskoulutukseen saakka erikseen sovittavan koulutussuunnitelman mukaisesti.

Maksamme valmennustehtävistä palkkion, joka sovitaan valinnan yhteydessä. Seura maksaa myös liiton edellyttämät Valmentajapassit.

Valmentajia tuetaan myös järjestämälle pelaajille lisätukea mm. säännöllisellä maalivahti- ja ikäluokkavalmennuksella.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja arkisin

  • A-D juniorit: Valmennuspäällikkö Mikko Kujama , puh 045-276 1320 ja sähköpostitse sbvantaa@sbvantaa.fi.
  • E-G juniorit ja maalivahtivalmennus: Juniorivalmennuspäällikkö Tuula Rovamo, puh. 045 664 0405 ja sähköpostitse sbvantaa@sbvantaa.fi.
  • Harrasteryhmien ohjaamisesta ota yhteys toiminnanjohtaja Jukka Weliniin, puh. 045 350 9955, sbvantaa@sbvantaa.fi.

Lähetä hakemuksesi tällä hakemuslomakkeella tai vapaamuotoisesti sähköpostitse osoitteella sbvantaa@sbvantaa.fi.

Salibandyliiton suosituksen ja Olympiakomitean tähtiseurakriteerien vaatimusten mukaisesti pyydämme kaikilta alaikäisten ryhmissä toimivilta uusilta vastuuvalmentajilta sekä ikäluokkavalmentajilta luvan rikostaustaotteen hankkimiseen. SB Vantaa maksaa otteen hankkimisesta syntyvät kustannukset.
SB Vantaan ohje
Lasten turvallisuutta lisäävät toimintatavat.

SB VANTAA TÄNÄÄN SB Vantaa on pääosin Länsi-Vantaalla toimiva salibandyseura. Meillä on yli 1000 jäsentä. Lisenssimäärällä mitattuna olemme Suomen 11 suurin salibandyseura.

Joukkueemme ovat edustettuina kaikissa poikien ja lähes kaikissa tyttöjen ikäluokissa, aikuisen joukkueet eri divaritasoilla sekä miehissä että naisissa. Joukkueiden lisäksi seuralla on useita salibandykouluja ja harrasteryhmiä sekä eri ikäisille lapsille ja nuorille kuin myös aikuisille.

Miesten edustusjoukkueemme pelaa Divarissa ja naisten edustus pelaa II divarin A-lohkossa.

TERVETULOA VALMENTAJAKSI SB VANTAASEEN!