Valmentajaksi SB Vantaaseen

valmentaja.jpeg

SB Vantaa tarjoaa erinomaisen ympäristön valmentamiseen niin kokeneelle kuin vasta valmennusta aloittavalle valmentajalle. Perehdytämme aina valmentajat valmennustehtävään sekä tarjoamme koulutusta ja kehittymismahdollisuuksia erilaisten valmennustehtävien parissa.

Tarjoamme valmentajalle:

  • valmennustehtävään perehdyttämisen
  • seuran toiminnanjohtajan ja valmennuspäällikön säännöllisen tuen valmennustyöhön
  • valmennustiimin, jonka kanssa työskennellä
  • mahdollisuuden olla kehittämässä suurseuran valmennustoimintaa
  • tiiviin työyhteisön, jossa pääset kehittämään itseäsi ja oppimaan muilta
  • annamme valmentajalle valmennusta tukevaa materiaalia ja koulutusta
  • korvauksen tehdystä valmennustyöstä, joka määräytyy vastuun, koulutuksen ja kokemuksen mukaisesti.

Odotamme valmentajalta:

Oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, positiivista ja innostunutta valmennusotetta sekä halua sitoutua ja kehittyä valmentajana. Odotamme hyviä sosiaalisia taitoja toimia lasten ja aikuisten kanssa sekä osana valmennustiimiä.

Valmentaja toimii yhteistyössä joukkueessa olevien muiden valmentajien kanssa. Pidämme joukkueiden ja rinnakkaisten ikäluokkien välistä yhteistyötä erittäin tärkeänä ja yhteistyö muiden joukkueiden valmentajien ja pelaajien kanssa on osa seuramme päivittäisvalmennustyötä.

Pelaajatausta, liikunta-alan koulutus tai aikaisempi valmennuskokemus salibandystä tai muista lajeista katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Odotamme kuitenkin kiinnostusta lajia kohtaan sekä liikunnallisuutta. Räätälöimme valmennustehtävät jokaiselle erikseen oman kokemuksen, osaamisen ja vahvuuksien mukaisesti.


Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Jukka Welin, 045 350 9955, sbvantaa@sbvantaa.fi tai sbvantaa@sbvantaa.fi

Voit lähettää hakemuksesi tällä hakemuslomakkeella tai vapaamuotoisesti sähköpostitse osoitteella sbvantaa@sbvantaa.fi.


Salibandyliiton suosituksen ja Olympiakomitean tähtiseurakriteerien vaatimusten mukaisesti pyydämme kaikilta alaikäisten ryhmissä toimivilta uusilta vastuuvalmentajilta sekä ikäluokkavalmentajilta luvan rikostaustaotteen hankkimiseen. SB Vantaa maksaa otteen hankkimisesta syntyvät kustannukset.

SB Vantaan ohje
Lasten turvallisuutta lisäävät toimintatavat.