Tulisitko meille salibandyvalmentajaksi? 

Päivitetty 6.8.2019

VALMENTAJIA JUNIORIJOUKKUEISIIN KAUDELLE 2019-2020

Etsimme uusia valmentajia kaudelle 2019-2020. 

Etsitaan_valmentajaa_banneri.jpg
  • D-tyttöjuniorijoukkueisiin etsimme positiivista ja innostavaa tyttösalibandystä kiinnostunutta apuvalmentajaa. Voit olla niin valmennuskokemusta omaava kuin vasta aloitteleva liikunnallinen valmentaja. Aiempi oma pelaajatausta palloilulajeissa katsotaan eduksi.

  • E-F poikajunioreiden kilpa- ja haastajajoukkueisiin haetaan apuvalmentajan tehtäviin positiivisia ja innostavia valmentajia. Apuvalmentajilta odotamme kiinnostusta lajia kohtaan sekä liikunnallisuutta. Aiempi pelaajatausta tai valmennuskokemus katsotaan eduksi. 

  • E-G tyttöjuniori joukkueisiin haetaan positiivisia ja innostavia valmentajia. Valmentajilta odotamme motivoituneisuutta valmentamista kohtaan sekä omaa palloilutaustaa ja/tai lajiosaamista.

Lisäksi etsimme
  • MAALIVAHTIVALMENNUSTIIMIIN apuvalmentajaa vahvistamaan valmennustiimiä

  • 2009 syntyneiden poikien ikäluokkavalmentajaa, lue lisää tästä linkistä
Mitä odotamme?

Oma-aloitteisuus, yhteistyökyvyt ja positiivinen asenne sekä halu sitoutua ja kehittyä valmentajana ovat asioita, joita odotamme seuramme valmentajilta. Valmentaja toimii yhteistyössä joukkueessa olevien muiden valmentajien kanssa kuten myös rinnakkaisikäluokkien valmentajien kanssa.

Mitä tarjoamme?

SB Vantaa tukee valmentajiaan mm. tarjoamalla koulutusta, juniorivalmennus-päälliköiden ja ikäluokkavalmentajien tukea, nuoremmille ikäluokille valmiita kausi- ja tuntisuunnitelmia sekä lisäksi kaikilla valmentajilla on käytettävissä harjoitepankki. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa myös valmennuskerhon merkeissä. 

Perehdytämme uudet valmentajamme tehtävään sekä annamme valmennusta tukevaa materiaalia. Kustannamme valmentajien koulutuksen Salibandyliiton 2-tason valmennuskoulutukseen saakka erikseen sovittavan koulutussuunnitelman mukaisesti. 

Maksamme valmennustehtävistä palkkion, joka sovitaan valinnan yhteydessä. Seura maksaa myös liiton edellyttämät Valmentajapassit. 

Valmentajia tuetaan myös järjestämälle pelaajille lisätukea mm. säännöllisellä maalivahti- ja ikäluokkavalmennuksella.


Salibandyliiton suosituksen ja Olympiakomitean tähtiseurakriteerien vaatimusten mukaisesti pyydämme kaikilta alaikäisten ryhmissä toimivilta uusilta vastuuvalmentajilta sekä ikäluokkavalmentajilta luvan rikostaustaotteen hankkimiseen. SB Vantaa maksaa otteen hankkimisesta syntyvät kustannukset.

SB Vantaan ohje Lasten turvallisuutta lisäävät toimintatavat

LISÄTIETOJA

Lisätietoja antavat arkisin SB Vantaan valmennuspäälliköt:

A-D juniorit: Valmennuspäällikkö Mikko Kujama , puh 045-276 1320 ja sähköpostitse  sbvantaa@sbvantaa.fi.

E-G juniorit ja maalivahtivalmennus: Juniorivalmennuspäällikkö Tuula Rovamo, puh. 045 664 0405 ja sähköpostitse sbvantaa@sbvantaa.fi

Lähetä hakemuksesi tällä hakemuslomakkeella tai vapaamuotoisesti sähköpostitse osoitteella sbvantaa@sbvantaa.fi.

 

SB VANTAA TÄNÄÄN

SB Vantaa on pääosin Länsi-Vantaalla toimiva salibandyseura. Meillä on yli 1300 jäsentä. Lisenssimäärällä mitattuna kuulumme Suomen 10 suurimman salibandyseuran joukkoon. 

Joukkueemme ovat edustettuina kaikissa poikien ja lähes kaikissa tyttöjen ikäluokissa, aikuisen joukkueet eri divaritasoilla sekä miehissä että naisissa. Joukkueiden lisäksi seuralla on useita salibandykouluja ja harrasteryhmiä sekä eri ikäisille lapsille ja nuorille kuin myös aikuisille.

Miesten edustusjoukkueemme kuuluu II divarin A-lohkon kärkijoukkueisiin ja naisten edustus pelaa I divaria.

TERVETULOA VALMENTAJAKSI SB VANTAASEEN!