P2012 ikäluokkajoukkue

Joukkueemme on perustettu syksyllä 2020. Otamme erittäin mielellämme joukkueeseen mukaan uusia pelaajia, ja kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita joukkoomme. Voit olla vasta lajiin tutustuva aloittelija tai jo aiemmin salibandya pelannut pelaaja. Joukkueeseen voi tulla tutustumaan maksutta neljän kerran ajan. Ilmainen kokeilujakso ei sido mihinkään, ja vasta sen jälkeen voi tehdä päätöksen joukkueeseen liittymisestä.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan tutustumaan joukkueeseen kokeilujaksolle, olethan ensin yhteydessä vastuuvalmentaja Toniin (toni.laulajainen@sbvantaa.fi). Häneltä saa lisätietoa joukkueesta ja sen toiminnasta.


KAUDEN 2023-2024 HARJOITUKSET

Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa. Harjoitusaikoihin kuuluu myös alkulämmittely ja loppuverryttely.

Maanantai klo 18.15 - 20.00 Energia Areena

Keskiviikko klo 18.45 - 20.00 Hämeenkylän liikuntahalli

Torstai klo 16.30 - 18.00 Hämeenkylän liikuntahalli

Harjoituksissa pelaajia välillä jaetaan ryhmiin taito- ja motivaatiotason mukaan, ja välillä kaikki treenaavat yhdessä. Kauden aikana pelaajat liikkuvat harjoitusryhmien välillä taitojen karttuessa.

PELIT JA TURNAUKSET

Joukkue osallistuu Salibandyliiton Etelä-Suomen alueen oman ikäluokkamme haastajasarjaan. Pelejä on turnausmuotoisesti noin kerran kuukaudessa lauantaisin tai sunnuntaisin ajanjaksolla lokakuu-huhtikuu. Salibandyliiton pelien lisäksi osallistumme kauden aikana yksittäisiin turnauksiin.

HARJOITUSPELIT

Joukkue pelaa mielellään harjoituspelejä muiden haastajasarjojen joukkueiden kanssa. Harjoituspeleistä voi olla yhteydessä joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan.

TOIMINTAMAKSU

Toimintamaksumme on noin 100 € kuukaudessa.

VARUSTEET

Tarvitset mukaan harjoituksiin sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät, suojalasit, juomapullon ja oman mailan. (mailan oikea pituus: korkeus max. 5-10 cm navan yläpuolelle, kun maila on pystyssä lapsen edessä). Huomioithan, että lapsella on oikean mittainen ja riittävän pehmeä juniorimaila.

Joukkue kustantaa pelaajilleen peliasun: musta ja valkoinen pelipaita, mustat shortsit ja mustat sukat.

VALMENNUS

Joukkueen valmennuksesta vastaavat vastuuvalmentaja Toni Laulajainen sekä apuvalmentajat Mikko Meskanen, Mihail Glebov & Kasper Järvenpää. Valmennuksen tukena toimii seuran valmennuspäällikkö Valtteri Uusitalo.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT

ILMOITTAUDU MUKAAN JOUKKUEESEEN.

Vastuuvalmentaja: Toni Laulajainen toni.laulajainen@sbvantaa.fi

Joukkueenjohtaja: Pekka Tamminen pekka.tamminen@sbvantaa.fi

TOIMINTAAMME TUKEMASSA

Neste K Eläintarha: Yhdellä pysähdyksellä tankkaus, autopesu, kahvit ja ruokaostokset. Matkasi jatkuu virkeämpänä paremman pysähdyksen jälkeen. K-Plussaa ostoksista.Nordenskiöldinkatu 22, 00240 HELSINKI

Jalo IT Oy tarjoaa ketterästi yrityksesi IT-palvelut nopeasti käyttöön reilulla tavalla.