P12 ikäluokkajoukkue 2013

Kaudella 2024-2025 vuonna 2013 syntyneet pojat harjoittelevat ja pelaavat yhdistettynä joukkueena vuotta vanhempien poikien kanssa.

Joukkueessa on tilaa myös uusille pelaajille, oletpa sitten vasta-alkaja tai salibandya jo pidempään harrastanut poika. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan, olisiko tämä sinun joukkueesi! Kiinnostuneet voivat tulla maksutta käymään harjoituksissa ja vasta sen jälkeen tehdä päätöksen harrastamisesta. Mukaan voit tulla myös kesken kauden.

Ennen ensimmäisiin treeneihin tuloa, olethan yhteydessä vastuuvalmentajaan (mihail.glebov@sbvantaa.fi), häneltä saa myös lisätietoa joukkueesta.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ


Joukkue harjoittelee kaudella 2024-2025 seuraavasti:

  • Maanantaisin klo klo 16:30-18:00 Hämeenkylän liikuntahalli
  • Keskiviikkoisin klo 17:30-19:30 Energia Areena
  • Torstaisin klo 16:30-18 Hämeenkylän liikuntahalli

Harjoitusten lisäksi joukkue osallistuu Salibandyliiton Etelä-Suomen alueen vuotta vanhemman ikäluokan sarjaan yhdistetyllä joukkueella 2012 syntyneiden kanssa, jossa pelejä on turnausmuotoisesti noin kerran kuukaudessa (lokakuu-huhtikuu) joko lauantaisin tai sunnuntaisin.

TOIMINTAMAKSU

Kaudella 2024-2025 toimintamaksun suuruus on 100 €/kk.

VARUSTEET

Mukaan harjoituksiin tarvitset sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät, juomapullon, suojalasit ja oman mailan (mailan oikea pituus: korkeus max. 5-10 cm navan yläpuolelle, kun maila on pystyssä lapsen edessä). Huomioithan että lapsella on oikean mittainen ja riittävän pehmeä juniorimaila.
Toimintamaksu sisältää pelivarusteet (2 x pelipaita, pelishortsit, sekä pelisukat)

VALMENNUS

Joukkueen valmennuksesta vastaavat valmentajat Mihail Glebov ja Kasper Järvenpää yhdessä vuotta vanhempien joukkueen valmentajien Toni Laulajainen ja Mikko Meskanen kanssa. Valmennusta tukee ja kehittää seuran valmennuspäällikkö Valtteri Uusitalo

LISÄTIEDOT

Joukkueenjohtaja: Ville Vakkila ville.vakkila@sbvantaa.fi

Vastuuvalmentaja: Mihail Glebov (mihail.glebov@sbvantaa.fi)

TERVETULOA MUKAAN!