SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Torstai  12.9.2019Joukkueiden valokuvaus

SB Vantaassa laaja harrastetarjonta!

Joukkueiden lisäksi SB Vantaa tarjoaa harrastetoimintaa sekä salibandyyn että muuhun liikuntaan liittyen. Katso seuramme toimintaa esittelevä video tästä (1:14 min)

Kaikkien harrasteryhmien ilmoittautumislinkit löytyvät MyClub-ilmoittautumisjärjestelmästä  tästä linkistä.

- Salibandykoulut 5 - 10 -vuotiaille tytöille ja pojille Myyrmäessä/Rajatorpassa, Martinlaaksossa, Kartanonkoskella ja Kannistossa. Tytöille lisäksi Mimmisäbä Topaasit 2010-2013 syntyneille. 

Perhesählyssä puolestaan pelaavat 3-6 -vuotiaat lapset yhdessä oman aikuisen - vanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. Tytöille iältään 4-6 v + aikuiselle on oma ryhmä. Lisätietoja perhesählyn sivuilta.

Monilajikerhot on suunnattu 6-9 -vuotiaille omaa lajiaan vielä etsiville. Monilajikerhossa kokeillaan kolmea lajia (salibandy, paini, yleisurheilu) kunkin erikoisseuran ohjaamana, kahdeksan kertaa jokaista lajia, harkat kerran viikossa.

Nuoriso pelaa salibandyä harrastusmielessä Käärmeiden (pojat 2001-2009 syntyneet Rajatorpassa, Kivimäessä ja Kannistossa) ja Gasellien (tytöt 2001-2009 syntyneet Rajatorpassa) ryhmissä ohjaajan johdolla. Harkat kerran viikossa, ei sarjapelejä.

Perhejumpan valikoimassa ovat tutut vauvajumppa (lapsi 3 kk - 1 v), taaperojumppa (lapsi 1,5-3 v) ja tenavajumppa (lapsi 4-5 v) ja mukana tietysti oma tuttu aikuinen.

Aikuisten salibandykoulu miehille ja naisille, jotka haluavat aloittaa salibandyn harrastamisen, tekevät paluuta vanhan lajinsa pariin tai aikuisille, jotka haluavat kehittää jo olemassa olevia salibandytaitojaan. 

Aikuisten kuntosählyt ovat nimensä mukaisesti aikuisille tarkoitettuja ryhmiä, jossa pelaillaan ryhmän kesken kunnon kohentamisen kivassa porukassa. Omat ryhmät miehille ja naisille sekä yksi sekaryhmä

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu kätevästi sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässämme, johon linkin löydät edellä mainituilta sivuilta tai tästä klikkaamalla

Harrasteryhmien tiedot löytyvät Harraste-ylävalikosta. 

Joukkueiden tiedot löytyvät Pojat ja Tytöt -ylävalikoista ikäluokittain.

Lisätietoja myös Jukka Welin, puh. 045 350 9955 tai Mikko Kujama, puh. 045 2761 320. Tiedustelut sähköpostitse sbvantaa@sbvantaa.fi.

" />" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="350" height="280" />