SB Vantaassa laaja harrastetarjonta!

Joukkueiden lisäksi SB Vantaa tarjoaa harrastetoimintaa sekä salibandyyn että muuhun liikuntaan liittyen. Katso seuramme toimintaa esittelevä video tästä (1:14 min)

Kaikkien harrasteryhmien ilmoittautumislinkit löytyvät MyClub-ilmoittautumisjärjestelmästä tästä linkistä.

Salibandykoulut 4 - 11 -vuotiaille tytöille ja pojille Myyrmäessä/Rajatorpassa, Martinlaaksossa, Kartanonkoskella ja Kannistossa. Lisäksi Rajatorpassa on kaksi tyttöjen ryhmää.

Perhesählyssä puolestaan pelaavat 3-6 -vuotiaat lapset yhdessä oman aikuisen - vanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. Lisätietoja perhesählyn sivuilta.

Nuorten Säbä11-17 -vuotiaille pelaa salibandyä harrastusmielessä ryhmissä ohjaajan johdolla. Harkat kerran viikossa, ei sarjapelejä.

Aikuisten salibandykoulu miehille ja naisille, jotka haluavat aloittaa salibandyn harrastamisen, tekevät paluuta vanhan lajinsa pariin tai aikuisille, jotka haluavat kehittää jo olemassa olevia salibandytaitojaan.

Aikuisten kuntosählyt ovat nimensä mukaisesti aikuisille tarkoitettuja ryhmiä, jossa pelaillaan ryhmän kesken kunnon kohentamisen kivassa porukassa. Omat ryhmät miehille ja naisille sekä yksi sekaryhmä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu kätevästi sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässämme, johon linkin löydät edellä mainituilta sivuilta tai tästä klikkaamalla.

Harrasteryhmien tiedot löytyvät Harraste-ylävalikosta.

Joukkueiden tiedot löytyvät Pojat ja Tytöt -ylävalikoista ikäluokittain.

Lisätietoja myös Jukka Welin, puh. 045 350 9955 Tiedustelut sähköpostitse sbvantaa@sbvantaa.fi.