P15 Ensimmäinen MAAJOUKKUETIE- tapahtuma takana

25.08.2021

15.8 Sunnuntaiaamuna 17 pelaajaa, kolme toimihenkilöä ja valmennuspäällikkö lähtivät Eerikkilään testaamaan oman tasonsa maajoukkuetieleirillä. Tapahtumaa odotettiin kuin kuuta nousevaa, vaikka kukaan ei tiennytkään tulevasta juuri mitään.

Matka oli tarpeeksi pitkä, niin pitihän sitä ensimmäisenä testata paikan ruokala, joka tuli leirin aikana tutuksi ja turvalliseksi paikaksi, jossa ruoka oli hyvää ja sitä oli aina riittävästi.

Kun ruoka oli sopivasti laskeutunut, niin suuntasimme kohti ensimmäisiä testejä (5-loikka, nopeus, ketteryys & kevennyshyppy). Testien aikana joukkueenjohto kävi hakemassa joukkueelle huoneet ja majapaikaksi meille valikoitui Tammela, yhdessä Tiikereiden ja SPV:n pelaajien kanssa. Kun pojat arpoivat huonekavereita, niin joukkueenjohtaja istui info-tilaisuudessa miettimässä millainen yösija hänelle jää käteen, kun viimeisenä saapuu paikalle.

Huoneisiin asettautumisen jälkeen päästiin salibandyhalliin, jossa kenttäpelaajat näyttivät parhaansa mm. suunnanmuutoksessa ja pallonhallinnassa. Samaan aikaan veskarit tekivät omia harjoitteitaan naapurikentällä ja valmentajat istuivat oppitunnilla.

Ruokailun jälkeen otettiin ilo irti rantasaunasta ja ennen kaikkea järvivedestä. Eihän päivää voi tuollaiseen ilonpitoon päättää, joten tämän jälkeen juostiin vielä kaikkien rakastama piip-testi juuri ennen iltapalaa.

Maanantai aloitettiin tuhdilla aamupalalla, jonka jälkeen testattiin mm. poikien tasapainoa ja venyvyyttä. Tämän jälkeen päästiin vihdoin ja viimein treenaamaan ennen lounasta, kirjallisia kyselyitä ja videopalaveria.

Näiden jälkeen vihdoin pelaamaan ja ensimmäisenä vastaan tuli uusi tuttavuus SB Vaasa. Pelistä ei jäänyt meille juuri kerrottavaa ja kun pelin streamaus oli ihan yhtä heikkoa kun poikien otteet kentällä, niin...lopputulos Vaasalle 12-2.

Päivällisen jälkeen katsottiin videolta edellisen pelin otteita, jotta seuraavaan peliin pystytään parantamaan tiettyjä asioita. Tämä tepsi ainakin jonkun verran sillä illan ottelussa Oilers Whitea vastaan oltiin jo paremmin mukana pelissä. Viimeisen viiden minuutin aikana Oilers takoi kuitenkin taululle peräti neljä maalia, joten toimitsijaksi nakitettu joukkueenjohtaja joutui olemaan valppaana. Lopputulos lopulta 9-3 Oilersille. Erikoisena yksityiskohtana voidaan pitää sitä, että Tuure pelasi elämänsä ensimmäisen kokonaisen ottelun maalissa ja hienosti pelasikin. Harva tekee sitä tällaisessa paikassa!

Pelin jälkeen meillä olikin paljon rennompaa ohjelmaa, vaikka aikataulu olikin tiukka. Iltapala, aamupala, palaute, lounas, videopalaveri ja huoneiden luovutus. Leiri päätettiin otteluun Nokian KRP:tä vastaan ja kuten joukkueen tapana on vuosien saatossa ollut, niin diesel käynnistyy hitaasti ja peli paranee loppua kohden ja niin kävi tälläkin kertaa. Tiukan väännön jälkeen johdettiin ottelua vielä reilu minuutti ennen loppua kahdella maalilla, mutta niin vain taas ote herpaantui lopussa ja KRP nousi hienosti tasoihin. Lopputulos 5-5. Odotetun kovia olivat vastustajat, mutta niin näissä karkeloissa pitää ollakin. Silti viimeisen pelin viimeiset minuutit jäivät harmittamaan kaikkia. 

Pallollisessa pelaamisessa pojat menivät harppauksen eteenpäin ja saavuttivat valmennuksen asettaman tavoitteen. Kaikki mukana olleet saivat paljon uutta tietoa, oppia ja ennen kaikkea uusia kokemuksia. Tästä on hyvä lähteä kehittämään datan kautta heikkouksia, vahvuuksia unohtamatta.

Sponsorimme Taxilady yllätti meidät myös positiivisesti, sillä kotimatka taittuikin mukavasti isolla bussilla sovitun pikkubussin sijaan.

Seura kiittää lämpimästi MAAJOUKKUETIE- tapahtuman järjestäjiä, pelaajien huoltajia, joukkueenjohtajaa sekä valmentajia. Leirillä oli suuri ilo huomata koko joukkueen yhteenkuuluvuus, kyky oppia uutta sekä mukautuminen eri tilanteisiin. 

Tammikuussa taas seuraavan kerran!

0.jpg

26.06.2022P15 kauden 21-22 yhteenveto
11.02.2022P15-joukkue maajoukkuetieleirillä Eerikkilässä
02.01.2022P15 joukkueen kauden 2021-2022 välitilinpäätös
14.11.2021P15 joukkueen lokakuun viimeiset sarjapelit
03.10.2021P15 joukkueen syyskuun viimeiset harkkapelit
25.09.2021P15 joukkueelle pronssia Tupla cupista
25.08.2021P15 Ensimmäinen MAAJOUKKUETIE- tapahtuma takana
03.04.2021Yhteenveto P07:n kaudesta
26.11.202007 Red iskussa jatkosarjaan
15.11.2020P07:n isänpäiväviikonloppu

Siirry arkistoon »