P7 Ikäluokkajoukkueet 2017

SB Vantaa perusti uuden 2017 syntyneiden poikien joukkueen elokuussa 2023. Mukaan joukkueeseen otetaan koko ajan uusia pelaajia!

Harjoituksissa harjoitellaan salibandyn perustaitoja leikkien, pelien ja erilaisten vauhdikkaiden harjoitusten merkeissä.

Harjoitusten lisäksi joukkue osallistuu Salibandyliiton Etelä-Suomen alueen junioreiden sarjaan, jossa pelejä on turnausmuotoisesti syyskaudella kolme ja kevätkaudella neljä. Turnaukset pelataan joko lauantaisin tai sunnuntaisin.

Harjoitukset kaudella 2023-24 (15.8.2023 – 16.5.2024)

Tiistai klo 18-19, Rajatorpan kalliosuoja
Torstai klo 18-19, Rajatorpan kalliosuoja


ILMOITTAUDU TÄSTÄ!


Kauden 2023-24 toimintamaksu

Kerralla maksettuna 400 e (syksy+kevät)

Kahdessa erässä maksettuna 225 e (syksy) ja 225 e (kevät)

Keväällä aloittavat lapset voivat 40 e kokeilumaksulla kokeilla riskittömästi uutta harrastusta kuukauden ajan (4x), jonka jälkeen voitte päättää, jatkaako lapsi harrastusta. Kokeilumaksun saa vähentää varsinaisesta toimintamaksusta. Jos valitset kokeilumaksun, maksa kokeilumaksu 40 e ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse saamallasi laskulla ja siinä olevalla viitenumerolla. Jos päätätte jatkaa kokeilukauden jälkeen, maksa loppuosa maksusta samalla viitenumerolla.

Mikäli kokeilujakson jälkeen haluatte lopettaa, tulee peruutuksesta ilmoittaa toimistollemme heti kokeilujakson jälkeen ennen seuraavaa harjoitustuntia sähköpostitse harraste@sbvantaa.fi. Mikäli peruutusta ei ole tehty, toimitettu lasku erääntyy maksettavaksi.

Varusteet:

Mukaan harjoituksiin tarvitaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät, juomapullon, suojalasit ja oman mailan (mailan oikea pituus: korkeus max. 5-10 cm navan yläpuolelle, kun maila on pystyssä lapsen edessä). Huomioithan että lapsella on oikean mittainen ja riittävän pehmeä juniori maila. Voimme lainata tarvittaessa mailan ja suojalasit ensimmäisille kerroille.

Valmennus:

Joukkueen valmennuksesta vastaa Pekka Hämäläinen pekka.hamalainen@sbvantaa.fi sekä Eetu Vuorenmaa eetu.vuorenmaa@sbvantaa.fi

Kiinnostaisiko valmentaminen?

Joukkueelle etsitään apuvalmentajia vastuuvalmentajan avuksi. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan apuvalmentajana joukkueessa niin ota rohkeasti yhteyttä seuran toiminnanjohtajaan jukka.welin@sbvantaa.fi

Apuvalmentajan tehtävään opastetaan. Seura tarjoaa myös kaikille valmentajilleen säännöllisesti koulutusta ja opastaa ja tukee valmennusta

Lisätietoja:

Lisätietoja sähköpostitse harraste@sbvantaa.fi sekä puhelimitse Jukka Welin puh. 045 350 9955

Laji-infoa vanhemmille:

Tutustu Salibandyliiton laji-infoon tästä linkistä.

Lasten pelimuotojen säännöt tästä linkistä.

TERVETULOA MUKAAN!