Yhteenveto P07:n kaudesta

03.04.2021

Valitettavasti viime kauden tavoin tämäkin kausi jäi kesken koronan aiheuttamien rajoitteiden takia. Joukkue ehti kuitenkin alkukauden aikana esittämään todella hyviä otteita, vaikka välillä saatiin myös todella kovia vastustajia vastaan.

Treenit.jpg

Harjoittelu aloitettiin elokuun alussa ja syyskuussa pelattiin ensimmäiset treenipelit. Kaksi ensimmäistä peliä voitettiin, mutta sitten hävittiin seuran C-tytöille niukasti maalilla. Ottelun viime hetken voittomaalista vastasivat tosin meidän omat pojat, jotka lainattiin vastustajalle.

Seuraavalla viikolla otettiin todella kova haaste vastaan kun kohdattiin 06 Hawks, joka pelasi oman ikäluokkansa kilpasarjaa. Kaksi ensimmäistä erää pelattiin todella hyvin ja tasaisesti, mutta viimeisessä erässä vastustaja meni menojaan.
Viimeistään Hawks-pelissä pojat huomasivat, että kaikki on mahdollista ja otteet olivat pari päivää myöhemmin Tupla cupissa sen mukaiset. Kovissa peleissä mentiin aina finaaliin asti, mutta valitettavasti siellä väsynyt joukkue ei enää jaksanut taistella ja Pelicans voitti ottelun ansaitusti.
Seuraavana päivänä taisteltiin Puffet cupissa ja edellisen päivän otteet jatkuivat. Tässäkin turnauksessa mentiin finaaliin asti, mutta tällä kertaa vain FBC Turku oli meitä parempi. 
Kaksi hopeamitalia saman viikonlopun aikana oli kuitenkin todella hieno suoritus.
D1:n Sarjapeleissä Blackin ja Whiten kaudet loppuivat jo alkusarjaan. White voitti kovassa lohkossa kuudesta ottelusta yhden, pelasi yhden tasan ja hävisi neljä. Black puolestaan voitti kuudesta ottelustaan viisi ja hävisi yhden. Voitoista peräti neljä päättyi keskeytykseen!
Sarjojen keskeytyessä Black oli lohkossa toisena,  tasapisteissä ykkösen kanssa ja White sijalla neljä.
C2-ikäluokan ensimmäisestä kolmesta pelistä hävittiin kaksi, mutta sen jälkeen voitettiin loput neljä ja näin joukkue julisti itsensä mestariksi johtaen jatkosarjaa keskeytyksen astuessa voimaan. Otteluissa taisteltiin jopa kaksi päätä pidempiä vastustajia vastaan ja kun meidän nuorimmat pelaajat olivat vielä lähes neljä vuotta nuorempia kuin vastustajien vanhimmat pelaajat, niin olihan nämä hienoja pelejä. 
Kausi on kieltämättä ollut mielenkiintoinen ja erikoinen, mutta hienosti ovat pojat suhtautuneet tilanteeseen, vaikka motivaatio on ollut välillä koetuksella. 
Rajoitukset ovat tuoneet omat mausteensa soppaan, eikä ulkotreenit loskasateessa ole aina olleet herkkua. Hymyssä suin ollaan kuitenkin aina lähdetty pois treeneistä, ollaan oltu sitten salissa, luistelemassa, pulkkamäessä tai Kaivokselan kentällä. Onneksi pystyttiin pitkään harjoittelemaan myös lajitreeniä ulkona.
Kun päästiin ensimmäisen tauon jälkeen takaisin saliin, niin pojat olivat virtaa ja intoa  täynnä, niin kauan kuin saatiin olla sisällä. 
Jotta kaikki ihanuus saadaan kokea yhden kauden aikana,  niin nyt ollaan omatoimitreenijaksolla ja toivotaan, että kaikki pojat tekisivät treeniä valmennuksen tekemien ohjeiden mukaan sekä liikkuisivat muutenkin aktiivisesti. Olisihan se tietysti kivempi treenata kun olisi pelejä missä pääsisi näyttämään taitojaan.
Osa pojista on osoittanut aktiivisuuttaan ja ovat hienosti  tehneet omatoimijaksolla videoita joukkueen Instagram-tilille ( https://www.instagram.com/sb_vantaa_p07 ). Osassa videoista on sen verran haastetta, että niistä huomaa, että myös mailaa on pidetty kädessä ja pallon kanssa on kikkailtu. Videoissa on myös se hyvä puoli, että se haastaa myös kavereita harjoittelemaan.
Nyt ei voida muuta kuin odotella takaisin joukkueharjoituksiin pääsyä ja samalla toivotaan,  että kaikki pojat palaisivat silloin mukaan joukkueen toimintaan. Nämä pojat ovat juuri nyt siinä iässä, että moni muu asia alkaa urheilun lisäksi kiinnostamaan, joten viimeistään nyt pitäisi saada heille ikimuistoisia kokemuksia ja pelireissuja kavereiden kanssa. Näin etäkoulun ja treenikiellon aikana elämä on muutenkin hyvin kaukana normaalista.
Kun ajatellaan vielä positiivisesti, niin tämän pahimman korona-ajan aikana joukkueeseen on tullut kolme uutta pelaajaa. Lisäksi olemme pystyneet puolittamaan toimintamaksuja tai jättämään niitä jopa kokonaan laskuttamatta. Kyllä harmittaisi maksaa täysiä summia ilman salivuoroja.
Vaikka kukaan ei pysty sanomaan tulevasta mitään,  niin joukkueenjohto kääntää katseensa ensi kauteen.  Jos joku teistä joukkueen ulkopuolisista henkilöistä haluaisi liittyä mukaan hyvään, iloiseen ja kehittyvään jengiin, niin ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, sillä mukaan mahtuu vielä hyvin!
26.06.2022P15 kauden 21-22 yhteenveto
11.02.2022P15-joukkue maajoukkuetieleirillä Eerikkilässä
02.01.2022P15 joukkueen kauden 2021-2022 välitilinpäätös
14.11.2021P15 joukkueen lokakuun viimeiset sarjapelit
03.10.2021P15 joukkueen syyskuun viimeiset harkkapelit
25.09.2021P15 joukkueelle pronssia Tupla cupista
25.08.2021P15 Ensimmäinen MAAJOUKKUETIE- tapahtuma takana
03.04.2021Yhteenveto P07:n kaudesta
26.11.202007 Red iskussa jatkosarjaan
15.11.2020P07:n isänpäiväviikonloppu

Siirry arkistoon »