Tulevat ottelut

5.10.2019
Emut (N3D) - EräViikingit III Ottelupaikka » 5.10.2019
Jokerit Team - Emut (N3D) Ottelupaikka »

Pelatut ottelut

17.3.2019
Emut (N3D) - HaKi Red2 - 1 » 17.3.2019
Blackbirds II - Emut (N3D)2 - 2 »

SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Torstai  12.9.2019Joukkueiden valokuvaus
Maanantai  16.9.2019 18:00Säbämestarikoulutus

Emut_3_o.jpg

SB Vantaa Emut

SB Vantaa Emut on pelannut kuusi kautta Naisten IV-divarissa ja nousee III-divariin kaudella 2019-2020. Emut pelaavat hyvällä pössiksellä ja sitkeällä asenteella. Kehittyminen ja pelien voittaminen ovat syntyneet positiivisena sivutuotteena, eikä Emujen joukkuehenki ole jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Emut harjoittelevat kahdesti viikossa Sporttikaivoksessa. Divaripelien lisäksi Emut osallistuvat kauden aikana yleensä pariin turnaukseen. Lisäksi leireilemme noin kerran vuodessa ennen pelikauden alkua ja pelaamme mielellään harjoitusotteluita.

ETSIMME LISÄPELAAJIA JA VALMENTAJAA
Kolmosdivariin nousun myötä Emut etsivät joukkoonsa muutamia lisäpelaajia, joilta löytyy kokemusta ja pelitaustaa vähintään nelosdivaritasolta. Etsimme myös osaavaa valmentajaa, joka on varustettu hyvällä itsetunnolla, hurtilla huumorilla ja lehmänhermoilla! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan.


Joukkueenjohtaja Stina Rosqvist
etunimi.sukunimi@sbvantaa.fi
p. 040 5362211

Seuraa Emujen pelejä ja muita lennokaita tapahtumia Facebook-sivuillamme
SB Vantaa EMU.

Sarjataulukon ja tilastot löydät salibandyliiton tulospalvelusta.

***********************************

EMUT VOITOKKAASTI KOLMOSDIVARIIN

Emut jatkoivat voittokulkuaan sunnuntaina 14.4. pelatuissa sarjan viimeisissä otteluissa. Naiset nappasivat Sipoossa voitot sarjakolmoselta IKHTYS II:lta sekä FC Vegalta. Loistavan kautensa jälkeen Emut nousevat kolmosdivariin samalla pistemäärällä lohkovoittaja Blackbirds II:n kanssa.

Tämä kausi on ollut Emuille menestyksekäs. Joukkue on voittanut lohkossaan eniten otteluita (12), tasapelejä on Emuilla ollut kaksi ja tappioita niin ikään kaksi. Emujen maalivahti Karolina Koponen on ollut kiistatta lohkon paras. Päästettyjä maaleja on koko kaudella kertynyt ainoastaan 24, kun kakkosena seuraava Blackbirdsin maalivahti on antanut pallon heilahtaa verkkojen sisäpuolelle 36 kertaa. Vaikka maalinteko on Emuista tuntunut välillä äärimmäisen työläältä ja tolpat ovat kilahdelleet kuin kellopeliä soitettaessa, ovat Emut upottaneet pallon tolppien väliin 59 kertaa.

Mitalijuhlien jälkeen Emut jatkavat nöyrästi treenaamista ja etsivät joukkueeseensa muutamaa lisäpelaajaa. Myös valmentajalle on paikka avoinna. Lisätietoja joukkueenjohtaja Johanna Karumaalta etunimi.sukunimi@sbvantaa.fi.

-JK-
Ajankohtaista

Nettisivuilla häiriöitä (16.08.2019)
SB VAntaan nettisivuilla on häiriöitä. Joukkueiden pelaajat pelaajaluettelossa sekä otteluohjelmat näkyvät listoissa neljään kertaan. Kotisivukone yrittää palauttaa..

Emut voitokkaasti kolmosdivariin (20.04.2019)
Emut jatkoivat voittokulkuaan sunnuntaina 14.4. pelatuissa sarjan viimeisissä otteluissa. Naiset nappasivat Sipoossa voitot sarjakolmoselta IKHTYS II:lta sekä FC..

Emut taistelevat noususta kolmosdivariin (20.03.2019)
Parasta kauttaan pelaava SB Vantaa Emut on pysynyt nelosdivarin kärkikahihoissa koko kauden ajan. Viime ottelukierroksella Emut saalistivat tärkeät kolme pistettä..

Emut sarjakakkoseksi (02.12.2017)
SB Vantaa Emut matkusti lauantaina Raaseporiin naisten 4. divisioonan neljänteen turnaukseen. Joukkue lähti matkaan selvästi aiempia turnauksia kapeammalla kokoonpanolla..

Emut sarjakärkeen naisten 4. divarissa (01.10.2017)
SB Vantaa Emut aloitti kautensa voitokkaalla pelillä lauantaina Hakaniemessä. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui ennakkoon vahvemmaksi arvioitu Jokerit Team...

01.08.2016  Oxdog ja Intersport Sello SB Vantaan uudet varusteyhteistyökumppanit