SB Vantaa EMUt

SB Vantaa EMUt on pelannut jo kymmenen vuotta Etelä-Suomen Naisten IV -divarissa. Kausi 2022-2023 on ollut EMUjen juhlakausi ja sitä on juhlittu treenaamalla kovin ja pitämällä hauskaa kentällä ja sen ulkopuolella. EMUt pelaavat aina hyvällä pössiksellä ja sitkeällä asenteella. Kehittyminen ja pelien voittaminen ovat syntyneet positiivisena sivutuotteena ja uskoaksemme EMUjen joukkuehenki ole jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Treenaamme valmentajan johdolla pari kertaa viikossa Vantaalla, Myyrmäen kulmilla. Kuluvalla kaudella harjoittelemme Vantaan Energia Areenalla. Kaudella 2022-2023 pelasimme 4. divarin A-tasolla. Kivaa on ollut ja on jatkossakin!

Haemme nyt iloiseen joukkoomme uusia kenttäpelaajia. Jos mukaansatempaava ja vauhdikas treenaaminen hauskassa joukkueessa kiinnostaa, niin ole rohkeasti yhteydessä joukkueemme johtajaan Koskisen Tiinaan. Voit tulla kokeilemaan kanssamme pelailua toukokuussa Energia Areenalle tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 20-21. Pelaamme kentällä nro 1, mutta löydät meidät myös lämmittelemästä ennen treenejä Energia Areenan ylätasanteelta. Ja jos toukokuussa et ehdi mukaan/ ole paikkakunnalle, niin ole silti yhteydessä, jatkamme treenaamista kesäkuussa ulkona ja heti elokuussa jälleen sisäkentillä. Tervetuloa mukaan!

Yhteydenotot: joukkueenjohtaja Tiina Koskinen (etunimi.sukunimi@sbvantaa.fi)
puh. 044 312 0282 tai sometilien kautta.

Seuraa Emujen pelejä ja muita lennokaita tapahtumia Facebook-sivuillamme ja instassa. SB Vantaa EMU.

Facebook: SB Vantaa EMU

Instagram: sbvantaaemut

Sarjataulukon ja tilastot löydät salibandyliiton tulospalvelusta.

***********************************

Ajankohtaista

Emut voitokkaasti kolmosdivariin (20.04.2019)
Emut jatkoivat voittokulkuaan sunnuntaina 14.4. pelatuissa sarjan viimeisissä otteluissa. Naiset nappasivat Sipoossa voitot sarjakolmoselta IKHTYS II:lta sekä FC..

Emut taistelevat noususta kolmosdivariin (20.03.2019)
Parasta kauttaan pelaava SB Vantaa Emut on pysynyt nelosdivarin kärkikahihoissa koko kauden ajan. Viime ottelukierroksella Emut saalistivat tärkeät kolme pistettä..

Emut sarjakakkoseksi (02.12.2017)
SB Vantaa Emut matkusti lauantaina Raaseporiin naisten 4. divisioonan neljänteen turnaukseen. Joukkue lähti matkaan selvästi aiempia turnauksia kapeammalla kokoonpanolla..

Emut sarjakärkeen naisten 4. divarissa (01.10.2017)
SB Vantaa Emut aloitti kautensa voitokkaalla pelillä lauantaina Hakaniemessä. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui ennakkoon vahvemmaksi arvioitu Jokerit Team...