SB Vantaa Emut

SB Vantaa Emut on pelannut kuusi kautta Naisten IV-divarissa ja nousee III-divariin 2019-2020. Emut pelaavat hyvällä pössiksellä ja sitkeällä asenteella. Kehittyminen ja pelien voittaminen ovat syntyneet positiivisena sivutuotteena, eikä Emujen joukkuehenki ole jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Emut harjoittelevat kahdesti viikossa Sporttikaivoksessa. Divaripelien lisäksi Emut osallistuvat kauden aikana yleensä pariin turnaukseen. Lisäksi leireilemme ennen pelikauden alkua ja pelaamme mielellään harjoitusotteluita.

ETSIMME VALMENTAJAA
Kolmosdivariin nousun myötä Emut etsivät osaavaa valmentajaa, joka on varustettu hyvällä itsetunnolla, hurtilla huumorilla ja lehmänhermoilla! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan.


Joukkueenjohtaja Stina Rosqvist
etunimi.sukunimi@sbvantaa.fi
p. 040 5362211

Seuraa Emujen pelejä ja muita lennokaita tapahtumia Facebook-sivuillamme
SB Vantaa EMU.

Sarjataulukon ja tilastot löydät salibandyliiton tulospalvelusta.

***********************************

EMUT VOITOKKAASTI KOLMOSDIVARIIN

Emut jatkoivat voittokulkuaan sunnuntaina 14.4. pelatuissa sarjan viimeisissä otteluissa. Naiset nappasivat Sipoossa voitot sarjakolmoselta IKHTYS II:lta sekä FC Vegalta. Loistavan kautensa jälkeen Emut nousevat kolmosdivariin samalla pistemäärällä lohkovoittaja Blackbirds II:n kanssa.

Tämä kausi on ollut Emuille menestyksekäs. Joukkue on voittanut lohkossaan eniten otteluita (12), tasapelejä on Emuilla ollut kaksi ja tappioita niin ikään kaksi. Emujen maalivahti Karolina Koponen on ollut kiistatta lohkon paras. Päästettyjä maaleja on koko kaudella kertynyt ainoastaan 24, kun kakkosena seuraava Blackbirdsin maalivahti on antanut pallon heilahtaa verkkojen sisäpuolelle 36 kertaa. Vaikka maalinteko on Emuista tuntunut välillä äärimmäisen työläältä ja tolpat ovat kilahdelleet kuin kellopeliä soitettaessa, ovat Emut upottaneet pallon tolppien väliin 59 kertaa.

Mitalijuhlien jälkeen Emut jatkavat nöyrästi treenaamista ja etsivät valmentajaa. Lisätietoja joukkueenjohtajalta.
Ajankohtaista

Emut voitokkaasti kolmosdivariin (20.04.2019)
Emut jatkoivat voittokulkuaan sunnuntaina 14.4. pelatuissa sarjan viimeisissä otteluissa. Naiset nappasivat Sipoossa voitot sarjakolmoselta IKHTYS II:lta sekä FC..

Emut taistelevat noususta kolmosdivariin (20.03.2019)
Parasta kauttaan pelaava SB Vantaa Emut on pysynyt nelosdivarin kärkikahihoissa koko kauden ajan. Viime ottelukierroksella Emut saalistivat tärkeät kolme pistettä..

Emut sarjakakkoseksi (02.12.2017)
SB Vantaa Emut matkusti lauantaina Raaseporiin naisten 4. divisioonan neljänteen turnaukseen. Joukkue lähti matkaan selvästi aiempia turnauksia kapeammalla kokoonpanolla..

Emut sarjakärkeen naisten 4. divarissa (01.10.2017)
SB Vantaa Emut aloitti kautensa voitokkaalla pelillä lauantaina Hakaniemessä. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui ennakkoon vahvemmaksi arvioitu Jokerit Team...