SB Vantaa Emut

SB Vantaa Emut on pelannut jo useita vuosia Naisten IV-divarissa. Emut pelaavat hyvällä pössiksellä ja sitkeällä asenteella. Kehittyminen ja pelien voittaminen ovat syntyneet positiivisena sivutuotteena, eikä Emujen joukkuehenki ole jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Kun elämä vie pelaajiamme toisaalle, avautuu uusia mahdollisuuksia uusille tuttavuuksille. Nyt #sbvantaaemut huhuilee tuoreita pelikavereita riveihinsä!

Treenaamme valmentajan johdolla pari kertaa viikossa Vantaalla, Myyrmäen kulmilla. Kaudella 2022-2023 on suunnitelmissa kisata naisten 4. divarin A-tasolla. Jihaa! Kivaa siis luvassa! Jos rempseä ja vauhdikas treenaaminen kiinnostaa, niin ole yhteydessä joukkueemme johtajaan Tiinaan.

facebook: SB Vantaa EMU

instagram: SB Vantaa EMUt


Joukkueenjohtaja Tiina Koskinen (etunimi.sukunimi@sbvantaa.fi)
puh. 044 312 0282

Seuraa Emujen pelejä ja muita lennokaita tapahtumia Facebook-sivuillamme
SB Vantaa EMU.

Sarjataulukon ja tilastot löydät salibandyliiton tulospalvelusta.

***********************************

Ajankohtaista

Emut voitokkaasti kolmosdivariin (20.04.2019)
Emut jatkoivat voittokulkuaan sunnuntaina 14.4. pelatuissa sarjan viimeisissä otteluissa. Naiset nappasivat Sipoossa voitot sarjakolmoselta IKHTYS II:lta sekä FC..

Emut taistelevat noususta kolmosdivariin (20.03.2019)
Parasta kauttaan pelaava SB Vantaa Emut on pysynyt nelosdivarin kärkikahihoissa koko kauden ajan. Viime ottelukierroksella Emut saalistivat tärkeät kolme pistettä..

Emut sarjakakkoseksi (02.12.2017)
SB Vantaa Emut matkusti lauantaina Raaseporiin naisten 4. divisioonan neljänteen turnaukseen. Joukkue lähti matkaan selvästi aiempia turnauksia kapeammalla kokoonpanolla..

Emut sarjakärkeen naisten 4. divarissa (01.10.2017)
SB Vantaa Emut aloitti kautensa voitokkaalla pelillä lauantaina Hakaniemessä. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui ennakkoon vahvemmaksi arvioitu Jokerit Team...