P07 vuoden viimeiset sarjapelit

15.12.2019

Itsenäisyyspäivästä "toivuttuaan" P07 Black & White jatkoivat sarjapelejään lauantaina. White pelasi alemman haastajasarjan pelejä Ruskeasuolla, kun taas Black matkusti Raaseporiin ylemmän haastajasarjan peleihin.

Sunnuntaina oli Redin vuoro pelata Campossa.

White - TU Thunder 3-11

Tasaisen lohkon kärkipaikkaa ennen päivän pelejä pitänyt White kohtasi ensimmäisessä pelissään TU Thunderin, jota vastaan pelattiin viimeksi tasan.

Ottelun alku kuvasti peliä täysin, kun vastustaja iski ensimmäisen maalin jo 37 sekunnin kohdalla. Yhdeksän sekuntia myöhemmin peli olikin taas tasan. Vajaa kolme minuuttia myöhemmin oltiin jo kahden maalin takaa-ajomatkalla, joka oli myös erätaukotilanne.

Toinen erä alkoi ihan yhtä huonosti kuin ensimmäinenkin ja äkkiä oltiinkin jo 7-1 tappiolla.

Kolmannessa erässä nähtiin ajoittain jopa hyvin pientä heräämistä, joista harvat ilonaiheet olivat tarkat ylänurkkavedot erän alussa ja lopussa. Ilo ei kuitenkaan kauaa kestänyt, sillä vastustaja kuittasi tämän ensimmäisen maalin kahdella nopealla maalila. Erä jatkui kuten koko pelikin ja summerin soidessa taululla oli tylyt lukemat 3-11. Whiten kolmas maali olikin lähes kopio heidän edellisestään.

Ottelusta ei jää juuri muuta kerrottavaa, sillä yksikään poika ei pelannut omalla tasollaan ja välillä jopa näytti siltä etteivät pojat edes halua voittaa lohkoaan. Vastustaja taas kertoi heidän pelanneen kauden parhaan ottelunsa.

Horman Hiisi - White 10-4

Päivän toinen ottelu pelattiin lohjalaista Horman Hiisiä vastaan.

Pojat eivät pettäneet, vaan aloittivat pelin kauden teeman mukaisesti päästämällä jälleen maalin ensimmäisestä hyökkäyksestä. Aikaa tähän meni 28 sekuntia. Erä meni lopulta HoHi:lle 4-1.

Toinen erä kirjattiin HoHi:lle 3-0

Vaikka myös tämäkin peli oli pojilta heikko, niin silti tässä pelissä oli sentään yritystä ensimmäiseen verrattuna. Kun ei saada pomppivaa palloa kiinni edes kropalla ja kun tuuria ei ole yhtään mukana, niin ottelua on silloin vaikeaa voittaa.

Kolmannessa erässä joukkueet tekivät tasaisesti vuorotellen kolme maalia ja näin tämäkin peli päättyi tappioon.

Lohkon tasaisuudesta kertoo hyvin se, että ennen päivän pelejä lohkoa johtanut White tippui lopulta lohkossa neljännelle sijalle.

FC Tuusula - Black 4-7

Itsenäisyyspäivän jälkeen Blackin joukkue matkasi sateessa Raaseporiin. Vastustajat olivat Tuusula ja kotijoukkue Raasepori.

Ensimmäinen peli pelattiin Tuusulaa vastaan. Black hallitsi ensimmäisen erän peliä ja piti pelaamisen kontrolloituna. Ensimmäinen erä menikin Blackille 5-0.

Toisen erän Black aloitti yhtä vahvasti kuin ensimmäisen. Parin minuutin jälkeen tehtiin kuudes maali, jonka jälkeen päästettiin Tuusula mukaan peliin. Muutamia nukahduksia ja halu tehdä maaleja kostautui. Tuusula teki toisessa erässä pari maalia ja oli mukana pelissä hyvin. Ajoittain paine oli Blackin kenttäpäädyssä.

Kolmannen erän puolestaan Tuusula aloitti vahvasti, alle minuutti ja maali - tilanne 7-3.

Kolmas erä mentiin tasaisesti päästä päähän, vaikka Blackillä oli välillä vaikeuksia päästä omasta päädystä nousemaan vastustajan kenttäpuoliskolle. Tuusulalla oli paikkoja, mutta Tuomas maalissa piti joukkueen pystyssä muutamilla tärkeillä torjunnoilla. Kun erän lopussa odoteltiin jo summerin soittoa, niin kolme sekuntia ennen erän loppua Tuusula teki vielä yhden maalin.

Black vei kuitenkin piinaavien hetkien jälkeen ottelun 7-4.

Black - FBC Raseborg 13-1

Toinen ottelu oli kotijoukkue Raaseporia vastaan. Voitolla Black olisi lohkossa kakkonen. Pojilla oli näytön paikka, sillä edellisen kohtaamisen Black hävisi maalilla vahvan nousun jälkeen. Nyt joukkueesta aisti, että tämä on meidän peli.

Ottelu alkoi Blackin hallitessa erää kuten myös oikeastaan koko ottelua. Joukkue pelasi joukkueena ja se näkyi heti pelissä ja tulostaululla. Ensimmäinen erä päättyi 3-0 Blackille.

Toisessa erässä Black tehtaili maaleja aina kahden sarjassa niin, että maalit syntyivät reilun minuutin välein. Toinen erä meni Blackille 5-0, joten tilanne oli 8-0.

Ainut pieni nukahdus, mikä tuli Raaseporia vastaan, oli kolmannen erän alussa. Raaseporilaisille oikein tarjoiltiin vapaa väylä Blackin maalille. Siitä paikasta harvoin erehdytään ja näin Raasepori teki heidän ensimmäisen ja viimeisen maalinsa tässä ottelussa. Kolmannessa erässä Raaseporin valmennus käytti paljon aikaa tuomareiden kanssa keskusteluun, kun eivät olleet heidän kanssaan samaa mieltä. Blackin kannattajat huusivatkin, että tehkää pari niin päästään pois. Pojat toteuttivat huudon ja ottelu loppui viisi minuuttia ennen loppusummeria. Ottelu päättyi Blackille 13-1.

Black pelasi tämän kauden parhaan pelin. Syötöt napsahtivat lapaan, tuettiin pallollista ja pelattiin maltillisesti. Saimme pelata kolmella kentällisellä, kun 06-pojista Aksu tuli avuksi täyttämään vajaan kentän. Tässä pelissä näkyi myös iloisuus, jolla tehdään lisää ihmeitä kentällä.

Sunnuntaina oli Redin vuoro vetää yhdeksän ottelun vastuuturnaus Campossa. Joukkueen omat pelit olivat aamulla klo 10 ja heti perään klo 18.

Lohkojumbona turnaukseen lähtenyt Red oli päättänyt, että tänään näytetään, että myös me osaamme pelata.

Oilers Orange - Red 0-9

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Oilers Orange, jolle kausi oli ollut lähes yhtä haastava kuin Redille.

Ottelu alkoi tasaisesti, eikä maalipaikoilla juhlittu, vaikka erän alkupuolella tehtiinkin kaksi maalia nopeaan tahtiin.

Mitä pidemmälle erä eteni, niin sitä enemmän Red oli kuskin paikalla.

Toinen erä ei antanut yleisölle ihan hirveästi, vaikka karattiinkin jo 4-0 johto.

Erässä mentiin lähinnä päästä päähän ja joukkuepeli jäi molemmilta vähäiseksi.

Kolmas erä oli selvästi Red:n hallintaa. Kontroidulla pelillä edestakainen juoksu loppui ja Red meni niskan päälle halliten pallollista peliä.

Hyvä peli pojilta!

Red - KKP 7-2

Päivän toinen ottelu oli jälleen KKP:a vastaan, joka oltiin kohdattu jo kaksi kertaa kauden aikana Blackin kanssa.

Pojista huomasi heti, että tänään aiotaan ottaa revanssi viime kerran nöyryytyksestä ja näin kävi.

Vaikka KKP meni johtoon jo ottelun toisella minuutilla, niin johto ei kestänyt kuin 14 sekuntia. Pari minuuttia myöhemmin Red johtikin jo peliä ja tasaisen erän viimeisellä minuutilla tehtiin vielä kolmas maali.

Toinen erä alkoi perinteisesti päästämällä maali erän alkuun.

Pari minuuttia myöhemmin päästiin kokeilemaan myös ylivoimaa, mutta se jäi turhan vaisuksi eikä päästy kunnolla edes hyökkäämään.

Mitä pidemmälle ottelu eteni, niin sitä paremmin peli kulki. Pienellä pelaajamäärällä pelannut KKP rupesi hyytymään ja Red hallitsi peliä entistä enemmän, vaikka erässä ei saatu enää aikaiseksi kuin yksi maali.

Kolmannessa erässä kentällä ei nähty kuin yksi joukkue ja se oli Red. Vapautuneesti pelannut joukkue teki mitä tahtoi ja normaalista poiketen he tekivät jopa kaksi maalia erän alkuun.

Vaikka loppuerässä ei nähty enää kuin yksi maali, niin laukaukset maalia kohti (17-4) kertovat hyvin erän kulusta.