07 White Lohjalla

05.11.2019

Aikaisin lauantaiaamuna 07 White matkusti Lohjalle, jossa pelattiin D2-ikäluokan alemman haastajasarjan toinen turnaus. Kokoonpanon kanssa meinasi tulla vähän hankaluuksia, mutta mukaan saatiin lopulta täydet kolme kentällistä viimeisellä aamun täsmähankinnalla seuran 09-joukkueesta.

TU Thunder - White 5-5

Ensimmäinen ottelu oli TU:ta vastaan. TU hallitsi peliä ja piti palloa Whiten päädyssä, vaikka White näytti menevän hyvän viimeistelyn turvin karkuun jo ensimmäisessä erässä. Erä Whitelle 1-3.

Toisen erä alussa jouduttiin alivoimalle jatkuvasta väärästä pelitavasta ja tämän ylivoiman vastustaja käytti tehokkaasti tasoittaen pelin. TU sai tästä entistä enemmän virtaa ja vajaa kaksi minuuttia myöhemmin oltiin jo tasoissa. Tämän jälkeen TU hallitsi hienokseltaan peliä, mutta Whiten hyvät vastaiskut ja vastustajaa suurempi taistelutahto pitivät pelin tasaisina, kun maaleja tehtiin vuorotellen.

Toinen erä lopetettiin jäähyllä väärästä vaihdosta, mutta tämä kestettiin hienosti.

Kolmannessa erässä maalivahdit pitivät joukkueitaan pystyssä ja tasapeliin voivat olla molemmat tyytyväisiä.

White -HoHi 6-3

Toisessa ottelussa vastaan asettui paikallinen voimistelu- ja urheiluseura Horman Hiisi.

Nyt voi kerrankin sanoa, että pojat olivat valmiina pelaamaan ja se näkyi nopeasti taululla. Kolmeen ensimmäiseen vaihtoon jokainen kenttä kävi iskemässä pallon maaliin! Aikaa tähän meni 2.19. Peli kuitenkin tasoittui ja tilanteita luotiin molemmissa päissä, mutta maalivahdit hoitivat hommansa loistavasti. Erän puolivälissä HoHi pääsi kaventamaan ehkä pelin hienoimmalla maalilla, kun Whiten koko kentän puolustus ei toiminut, vaan pelaajat ryntäilivät pallon perässä sinne tänne.

Toisessa erässä mentiin tasaisesti päästä päähän, eikä tilastomerkintöjä tullut yhtään.

Kolmas erä aloitettiin jälleen ryminällä, kun White teki heti alkuun neljännen maalin. Tämä kuitenkin kuitattiin HoHin toimesta erittäin nopeasti (12 sekuntia), jonka White kuittasi jälleen reilussa minuutissa vaparin jälkitilanteesta. Ottelun viimeisiä maaleja odoteltiin aivan pelin loppuun. Ensin White teki maalin 3 vs 1 hyökkäyksestä ja HoHi onnistui vielä kaventamaan reilu minuutti ennen loppua.

Tuloksena siis maukas 6-3 voitto.

Yhteenvetona voitaisiin sanoa, että toisessa ottelussa alkoi jo jalat edes vähän liikkumaan, toisin kuin ensimmäisessä pelissä. Yksinyrittäminen on edelleen liian kova sana maalin edustalla. Lauotaan itse väkisin, vaikka edessä olisi viisi vastustajaa kun vaihtoehtona olisi syöttää takatolpalla yksin seisovalle kaverille.