Harjoituspeli AC-HAKia vastaan

19.09.2019

Viime viikon tiistaina osa Black & Whiten pelaajista lähtivät Campoon kokeilemaan taitojaan kilpasarjassa pelaavaa AC HaKia vastaan.

HaKi lähti otteluun ennakkosuosikkina ja heidän teemana oli pitää palloa, kun taas me harjoiteltiin joukkuepuolustuspeliä, jossa mentiinkin ottelun edetessä hieman eteenpäin, vaikka lukemat repesivätkin lopussa rumiksi.

Ottelun ensimmäiset 10 minuuttia oli hyvää ja tasaista vääntöä, vaikka pallonhallinta olikin HaKilla. Black & White pääsi kuitenkin monta kertaa hyvään vastahyökkäykseen, mutta aina vastustaja veti pidemmän korren. Erän lopussa vastustaja iski pallon maaliin  kolme kertaa kolmeen minuuttiin.

Toinen erä alkoi hyvin sillä vastustajan rikkoessa puolessa kentässä puolustajamme antoi nopean vaparin pystyyn juosseelle hyökkääjällemme, jolla oli helppo työ pistää pallo maaliin kun HaKilla oli vielä vaihto käynnissä. Hienoa pelinlukua näiltä molemmilta!

Vastustaja kuittasi maalin kuitenkin jälleen kolmella nopealla osumalla ja peli alkoi olla selvä. Tauolle 7-1 tappioasemassa.

Kolmas erä ei jättänyt jälkipolville juuri kerrottavaa. Taktiikka muuttui vähän ja lähdimme ottamaan aktiivisemmin vastustajaa kiinni. Tämä tiesi sitä, ettei vastustaja päässyt enää yhtä helposti kävelemään keskeltä läpi vaan joutui hyökkäämään enemmän laidan kautta. Tämä tosin antoi heille puolustamisen epäonnistuttua sen verran paljon tilaa, että heillä oli helppo työ kaunistella lukemia. Peli loppui kenttävuoron päättymisen takia pari minuuttia ennen täyttä aikaa lukemiin 12-1.

Pelissä nähtiin lopputuloksesta huolimatta paljon hyvää ja joukkueen uudet valmentajat saivat tietoa siitä mikä on kilpasarja- ja haastajoukkueen ero tällä hetkellä.

Revanssia HaKista päästään ottamaan jo ensi viikonloppuna Tupla cupin avauskierroksella. Keväällä pelaamme vielä meidän kotikentällä ja sitten katsotaan ollaanko saatu eroa kauden aikana kiinni vai emme.