SB Vantaa C2-pojat voitti Pelicans SB:n ensimmäisessä SM-kotiottelussaan

04.11.2020

Sunnuntaina 1.11. pyörähti käyntiin C2 SM-sarjan yksittäiset ottelut. SB Vantaan vieraaksi saapui Lahden Pelicans SB. Vantaa voitti ottelun 10 – 4 (2-0, 4-1, 4-3).

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, tosin Vantaan lievästi hallitessa. Kautta aikojen ensimmäisen kotiottelumaalin teki ajassa 5:26 kapteeni Aapo Tuohino Niilo Lehdon syötöstä. Mitä pidemmälle erä eteni, sitä enemmän pelattiin Vantaan hallinnassa. Erän puolivälissä Vantaa osoitti, että jäähyjä ei poikiamme vastaan kannata ottaa. Roope Laitinen teki Axel Sjöholmin syötöstä 2-0. Toisen erän alussa Pelicans pääsi maalin päähän, mutta sen jälkeen Vantaa meni menojaan. Kolmannen erän puolessa välissä tilanne oli jo 10-1. Lopussa joukkueen keskittyminen ylivoimaisessa johdossa hieman herpaantui ja Pelicans teki muutaman lohdutusmaalin. Joukkueen tehopelaajina häärivät Eetu Käyhty (1+3) ja Roope Laitinen (3+0).

Kaiken kaikkiaan joukkue pelasi 2,5 erää erittäin kurinalaista ja vahvaa peliä. Vastustajalla ei ollut juurikaan mahdollisuuksia. Lopun hölläämisen voinee laittaa aiempaa selvästi pidemmän ottelun ja jo saavutetun turvallisen johdon piikkiin. Jatkossa tästä voidaan kuitenkin siis vielä parantaa.

Katsojia ottelussa oli arviolta 70-80, mikä on loistava määrä ottaen huomioon tämänhetkiset tapahtumarajoitukset.

SM-sarjan kotipelit jatkuvat lauantaina 7.11. klo 17.00 Myyrmäen Urheilutalolla. Ottelussa vastaan asettuu ÅIF Sipoosta. Aikaisemmin ÅIF oli joukkueelle erittäin vaikea vastustaja, mutta edellisellä kaudella otettiin ensimmäinen voitto suvereenilla esityksellä. Lauantain ottelusta tulee varmasti jännittävä, joten tervetuloa mukaan jännittämään ja kannustamaan joukkueemme voittoon.

Lauantain SB Vantaa - ÅIF Peli on PERUTTU ja siirretty pelattavaksi myöhemmin.

05.10.2021SB Vantaa P16 Edustus SM-sarjaan kaudelle 2021-2022
07.11.2020C2-poikien lauantain peli PERUTTU
04.11.2020SB Vantaa C2-pojat voitti Pelicans SB:n ensimmäisessä SM-kotiottelussaan
28.10.2020C2 Edustus avaa SM-sarjan kotiottelut 1.11. klo 13.30 Myyrmäen Urheilutalolla