Joukkueen ja valmennuksen tavoitteet

01.09.2018

Aloitimme uuden F2-10 joukkueemme toiminnan yhdistämällä kaksi viime kauden G-juniorijoukkuetta, sekä saimme uusia pelaajia joukkueeseemme. Joukkueemme tulee muodostumaan 25-27 pojasta, joista tulemme muodostamaan kaksi peliryhmää, joilla osallistumme Salibandyliiton alueelliseen Kilpa- sekä Ylempään Haastaja-sarjaan. Jaamme joukkueemme kahteen peliryhmään lähempänä kauden aloitusta.

Joukkueemme valmennuksessa jatkavat viime kaudella G-junioreiden valmennuksessa vastanneet valmentajat Tomi Ala-Niemi, Julius Johansson ja Sasu Heino. Haemme joukkueeseen vielä yhtä aktiivista valmentajaa, jolla on hyvä salibandytausta ja muuten monipuolinen urheilutausta. Tomi, Julius ja Sasu pelaavat edelleen itsekin salibandya omien joukkueidensa mukaisissa sarjoissaan, ja omaavat pitkän ja monipuolisen urheilutaustan.

Valmennukselliset tavoitteet joukkueessa on asetettu ja määritetty. Valmennus tulee valmentamaan yksilökohtaisella yksilövalmennuksella jokaiselle pelaajalle henkilökohtaisia pelitaitoja. Valmennus keskittyy kehittämään pelaajien taitoja vaikeimmissa pelillisissä taidoissa, joita ovat vastustajan harhauttaminen, hyökkääminen, maalinteko, monipuolisen syöttötaitotekniikan oppiminen sekä pelinlukutaidon (pelisilmän) monipuolinen kehittäminen.

Joukkueen rakentaminen on aloitettu joukkuehengen ymmärtämisestä ja siihen liittyvien sääntöjen sisäistämisestä. Pelillisissä asioissa emme käytä pelirakenteellisia asioita tai joukkuetaktiikkaan liittyviä asioita, vaan joukkueessamme valmennetaan pelaajia pelisilmän ja yksilötaitojen kehittämisen näkökulmasta. Tulemme pelaamaan hyökkäysvoittoista ja rohkeaa salibandyä, jossa pelaajat oppivat lukemaan pelitilanteita hyvin nopeasti intensiivisen urheilulajin mukaisesti. Joukkueessa ei keskitytä virheiden määriin tai niiden poistamiseen, vaan kaikki toiminta perustuu aktivoimaan pelaajien intensiivistä yrittämistä, ja sitä kautta kehittämään pelaajien nopeaa reagointikykyä pelitilanteissa.

Harjoituksemme ovat lähteneet hyvin vauhdikkaasti liikkeelle, ja jatkamme samalla suunnitelmalla kauttamme eteenpäin.  

29.10.2019SB Vantaa Atakki & Anasta kauden avausturnauksista 12-13.10.2019 vain voittoja
29.10.2019F1-10 Atakki&Anasta syyskuun toimintatapahtumat
29.10.2019F1-10 Atakki&Anasta sponsoroivat yritykset
08.09.2019SB Vantaa F1-10 elokuun toimintatapahtumat
15.09.2018Uuden joukkueemme ensimmäinen sponsorointisopimus
01.09.2018Joukkueen ja valmennuksen tavoitteet