SB Vantaa Emut 2023-2024

SB Vantaa EMUt

SB Vantaa EMUt on pelannut jo yli kymmenen vuotta Etelä-Suomen Naisten IV -divarissa. EMUt pelaavat aina positiivisella fiiliksellä ja sitkeällä asenteella. Kehittyminen ja pelien voittaminen ovat syntyneet positiivisena sivutuotteena ja uskoaksemme EMUjen joukkuehenki ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Kuluvalla kaudella harjoittelemme Vantaan Energia Areenalla maanantaisin klo 20-21 ja keskiviikkoisin klo 19-20. Kaudella 2023-2024 pelaamme Etelä-Suomen 4. divarin A-tasolla.

Haemme nyt iloiseen joukkoomme uusia kenttäpelaajia. Jos mukaansatempaava ja vauhdikas treenaaminen hauskassa joukkueessa kiinnostaa, niin ole rohkeasti yhteydessä joukkueemme johtajaan Koskisen Tiinaan.

Tiina Koskinen (etunimi.sukunimi@sbvantaa.fi)

puh. 044 312 0282 tai sometilien kautta.

Seuraa Emujen pelejä ja muita lennokaita tapahtumia Facebook-sivuillamme ja instassa.

Facebook: SB Vantaa EMU

Instagram: sbvantaaemut

Sarjataulukon ja tilastot löydät salibandyliiton tulospalvelusta.

***********************************

Ajankohtaista

SWET syysturnaus (09.09.2023)
Emut aloittivat kauden pelit Porvoossa SWET syysturnauksessa. Emut sijoittuvat kahdeksan joukkueen turnauksessa sijalle kuusi. Turnauksen antina paljon mukavia muistoja..

Emut voitokkaasti kolmosdivariin (20.04.2019)
Emut jatkoivat voittokulkuaan sunnuntaina 14.4. pelatuissa sarjan viimeisissä otteluissa. Naiset nappasivat Sipoossa voitot sarjakolmoselta IKHTYS II:lta sekä FC..

Emut taistelevat noususta kolmosdivariin (20.03.2019)
Parasta kauttaan pelaava SB Vantaa Emut on pysynyt nelosdivarin kärkikahihoissa koko kauden ajan. Viime ottelukierroksella Emut saalistivat tärkeät kolme pistettä..

Emut sarjakakkoseksi (02.12.2017)
SB Vantaa Emut matkusti lauantaina Raaseporiin naisten 4. divisioonan neljänteen turnaukseen. Joukkue lähti matkaan selvästi aiempia turnauksia kapeammalla kokoonpanolla..

Emut sarjakärkeen naisten 4. divarissa (01.10.2017)
SB Vantaa Emut aloitti kautensa voitokkaalla pelillä lauantaina Hakaniemessä. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui ennakkoon vahvemmaksi arvioitu Jokerit Team...