Emut sarjakärkeen naisten 4. divarissa

01.10.2017

SB Vantaa Emut aloitti kautensa voitokkaalla pelillä lauantaina Hakaniemessä. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui ennakkoon vahvemmaksi arvioitu Jokerit Team. Emut pelasivat kuitenkin kurinalaisesti ja ennakkoluulottomasti. Kaksi avausmaalia lisäsivät joukkueen itseluottamusta ja uskoa omaan peliin. Taisteleva ja vauhdikas ote jatkui loppuun saakka, ja loppunumeroiksi kirjattiin 4-1 Emujen hyväksi.

Toisessa pelissä Emut kohtasivat hieman tuntemattomamman ESS:n. Kuten turnauksen toisissa peleissä usein on käynyt, joukkue ei ollut aivan yhtä hyvin hereillä kuin ensimmäisessä pelissä. Suuremmilta virheiltä kuitenkin vältyttiin, ja lopulta ensimmäisen erän loppupuolella saatiin iskettyä vapauttava avausmaali. Johtoasema säilyi loppusummeriin asti, loppulukemat tässäkin pelissä Emuille 4-1.

Ensiesiintymisensä Emuissa teki tänään neljä uutta pelaajaa, hyökkääjät Henna Kortesalmi ja Martina Ahjoniemi sekä puolustajat Sirpa Moilanen ja Merja Kylmäoja. Kaikki olivat löytäneet hyvin paikkansa joukkueessa ja suoriutuivat peleistä erinomaisesti. Joukkue valitsi turnauksen parhaaksi pelaajaksi Henna Kortesalmen.

Puhtaalla pelillä Emut otti haltuunsa oman lohkonsa kärkipaikan sarjataulukossa!
09.09.2023SWET syysturnaus
20.04.2019Emut voitokkaasti kolmosdivariin
20.03.2019Emut taistelevat noususta kolmosdivariin
02.12.2017Emut sarjakakkoseksi
01.10.2017Emut sarjakärkeen naisten 4. divarissa