Tapahtumarikas kotipeli päättyi tappioon

05.02.2017

Kahden pelin viikonloppu saatiin käyntiin kotipelillä Joutsenon Katajaa vastaan.

Peli alkoi Vantaan osalta kehnosti, sillä vastustaja iski ensimmäisen osumansa ajassa 00:39. Onneksi ajassa 13:40 Emmi Tuhkalainen antoi unelmasyötön maalin edessä odottaneelle Jannica Lappalaiselle, joka iski upean maalin vastustajan verkkoon. Vantaalla oli useita maalipaikkoja, mutta ensimmäisen erän loppu oli joutsenolaisten juhlaa: JoKa iski kolme
maalia Vantaan verkkoon. Erätauolle lähdettiin lukemissa 1-4.

Toinen erä alkoi mielenkiintoisissa merkeissä, kun vastustaja otti kahden minuutin rangaistuksen protestoimisesta. Anniina Sirviö kavensi ylivoimalla lukemiksi 2-4 upealla vedolla yläkulmaan. Seuraavalla ylivoimalla Bea Karling kasvatti Vantaan maalimäärää Heli Haapasalmen esityöstä. Vastustaja ja Jenni Rautanen onnistuivat kertaalleen loppuerän aikana. Erätauolle lähdettiin 4-5 tilanteessa, joten Vantaa vei toisen erän maalit 3-1.

Kolmas erä oli tapahtumarikas. JoKa aloitti vahvasti neljällä maalilla ja Vantaa sortui kahteen jäähyyn. Ajasta 56:47 eteenpäin erä kuitenkin siirtyi Vantaan hallintaan, sillä Anniina Sirviö, Riitta Lankinen ja Heli Haapasalmi onnistuivat maalinteossa. Maalissamme ollut Heini Vanne sai juosta maalin ja vaihtopenkin väliä pelin viimeiset 10 minuuttia, mikä kannatti, sillä Vantaan kolme kaventavaa maalia syntyi kuudella kenttäpelaajalla. Loppukiri ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt. JoKa vei pisteet kotiin 7-9 lukemin.

Huomenna SB Vantaan naiset matkustavat Mikkeliin Hatsinan vieraaksi.