Uusi lohkojako - kaksi tappiota

21.11.2020

Pitkä jännitys piinasi meitä yli viikon verran, ennen kuin naisten 1-divarin uudet lohkojaot selvisivät viikkoa ennen pelejä. 

Naisten koko 1-divarin lohkot jaettiin uudestaan sairaanhoitopiirien mukaisesti ja pistetaulukot nollattiin, kiitos koronan! Nyt 1- divarissa pelataan aluekohtaisia turnauksia, ilman katsojia, mikä on harmillista. Paras asia on kuitenkin se, että pelejä ei ole vielä laitettu tauolle, vaan saamme pelata :) Naisten edustuksen kanssa uudessa B2-lohkossa pelaavat SS Nova, Northern Stars ja Rangers.

Ottelulogot_Netti_koti_SSNova.png

Ensimmäinen peli oli lohkon kovinta vastustajaa SS Novaa vastaan. Tiesimme, että vastustajalta löytyy taitoa ja voimaa. Lähdimme peliin puolustuksen kautta, mikä toimi mallikkaasti kaksi ensimmäistä erää. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli vastustajalle 1-0. Toisessa erässä pääsimme itsekin hyville maalipaikoille, mutta maalipaikat eivät maistuneet meille yhtä hyvin kuin vastustajalle.

Tokan erän jälkeen peli oli vastustajalle 3-0. Tokan erän viime minuuteilla kävi vaarallinen tilanne, missä vastustajan pelaaja juoksi suoraan Oonan #20 niskaan ja sen seurauksena Oona oli loppu pelin sivussa.

Viimeiseen erään lähdimme hakemaan vastaisku hyökkäyksiä, mutta heti ensimmäisillä minuuteilla meillä tapahtui ikävästi monta nukahdusta puolustuksessa ja vastustaja käytti taidokkaasti tilanteet hyväksi, tehden kahdessa minuutissa neljä maalia. Vantaan maalivahti Aadalta #3 huikea peli, missä kertyi peräti 36 torjuntaa!

Peli olisi voinut päättyä pieninumeroisemminkin ja jopa meillekin, mutta ei auta jossittelu, vaan katseet kohti seuraavaa peliä, missä vastaan tuli Northern Stars. Onneksi saamme mahdollisuuden vielä näyttää SS Novalle seuraavassa turnauksessa, että kyllä mekin osaamme pelaa.

Ottelulogot_Netti_vieras_Norssi.png

Northern Star peliin alkuun oli enää tunnin verran ja aloimme valmistautumaan siihen eri draivilla ja uusin taktikoin. Laitoimme loukkaantuneet pelaajat kuntoon ja pelipaidat päälle ja eikun kentälle voiton raivolla.

Northern Star pelin teemana oli karvata kovaa ja avata maalihanat missä onnistuimmekin vastustajan jälkeen 3 minuutin kohdalla, kun Oona #20 syötti Julelle #26, joka pääsi harhauttamaan pakin ja vetämään pallon alanurkkaan. 3 minuuttia sen jälkeen vastustaja teki 2-1 johtomaalin. Ensimmäisessä erässä oli molemmilla paljon maalipaikkoja, mutta molempien maalivahdit tekivät huimia torjuntoja peräjälkeen.

Toisessa erässä Oona #20 syöttää jälleen Jullelle #26 unelma poikittaissyötön, mistä Julle pääsee vetämään mahtavan lämärin maalin ja ottelun lukemaksi 2-2. Minuutti sen jälkeen puolustuksessa käy nukahdus ja vastustaja rankaisee heti ja peli on tilanteessa 3-2.  Toisen erän viime minuuteilla käy ikävästi, kun Julle #26 on peittämässä vastustajan vetoa ja vastustajan lapa osuu Jullen käteen kovaa kaksi kertaa. Julle loukkaantuu ja joutuu olemaan poissa loppu pelin. Yritimme loppuun asti saada maaleja, mutta vastustaja oli parempi ja sai vielä tehtyä 2 maalia, joten loppu lukemat Northern Starsille 5-2.

Yhtään pistettä ei lähtenyt mukaan turnauksesta, mutta paljon kehitettäviä asioita. Pelasimme tiivisti molemmissa peleissä kaksi ensimmäistä erää, mutta sitten tapahtuu aina jotakin kolmannessa erässä ja emme enää pelaa omalla tasolla.

Nyt on onneksi kuukauden verran aikaa treenata kovaa ja suunnata katse kohti seuraavaa turnausta, joka pelataan näillä näkymin lauantaina 19.12. Kirkkonummella.

- Julle #26

25.09.2022Naisten edustuksen kausi käyntiin
10.04.2022Naisten edustus 1. divarissa kaudella 22-23
21.05.2021Naisten edustus 1. divisioonan C-lohkoon
19.05.2021Naisten edustukseen pelaajia - joukkueen kasaaminen käynnissä
16.04.2021Juha Kuosa naisten edustuksen valmentajaksi
11.04.2021Sinustako naisten edustuksen pelaaja?
21.02.2021Naisten edustus F-liigakarsintoihin
21.11.2020Uusi lohkojako - kaksi tappiota
30.08.2020Suomen Cup päättyi 1. kierrokseen
14.05.2020Naisten edustuksen lohkojako selvinnyt

Siirry arkistoon »