Naiset edustus - Tiikerit (5 - 3)

Aika: 30.9.2023 14.30
Paikka: Tiger Sport
Sarja: 2. divisioona

Päivän toinen peli oli Tiikereitä vastaan ja tiedettiin tämän olevan kovempi vastus. Tämä peli osoittautua aluksi hyvinkin tasaiseksi ja ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli 0-0. Toisessa erässä syötöt alkoivat löytämään perille omille pelaajille ja avauksetkin onnistuivat. Toisessa erässä avausmaalin teki ensin vastustaja, mutta pian sen jälkeen Mönkkönen tasoitti pelin lukemiin 1-1.

Tämän jälkeen maalit alkoivat rakentua pikkuhiljaa ja hyökkäykset olivat ajoittain pitkiäkin. Kolmannen erän loppuun saimme myös ylivoiman, josta ei kuitenkaan maalia syntynyt. Peli päättyi meidän hyväksi lukemin 5-3 ja saatiin toinen voitto taskuun!

Molemmista peleistä jäi joukkueelle hyvä fiilis ja tehtiin paljon oikeita asioita, vaikka parannettavaakin jäi. Jokaisen peli-ilme oli tänään erinomainen ja tästä on hyvä lähteä kohti seuraavia pelejä yhdessä joukkueena.