P14 Atakki & Anasta - Oilers Tornados (4 - 8)

Aika: 1.4.2023
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: Alempi kilpasarja: SB Vantaa Atakki

Niin kuin hyvin tiedetään, aamupeleissä on omat haasteensa, varsinkin kun vastaan asettuu sarjakärki. Atakin lähtö peliin Oilers Tornadosia vastaan oli hieman takkuinen. Oilers pääsi jo kahden maalin johtoon, ennen kuin Vilho teki Atakin ensimmäisen maalin ja numeroiksi 1-2.

Kymmenen minuutin kohdalla summeri soi yllättäen. Tilanteen selvittely tarjosi hengähdystauon, jonka aikana Atakki sai peliään uuteen iskuun. Ajassa 10.55 Aleksi alusti vahvan päätyväännön jälkeen paikan Onnille, joka laukoi kavennusmaalin 2-3. Jo minuutin päästä tästä Eetu toi Velmerin syötöstä Atakin tasoihin. Oikealle erätauolle lähdettiin siis tasatilanteesta.

Toinen erä oli Atakin kannalta synkkä. Oilers latoi sen aikana peräti neljä maalia, joten kolmanteen erään jäi kirittävää. Ajassa 42.34 Miska toi maalillaan toivoa kiristä, mutta jo parinkymmenen sekunnin jälkeen Oilers kuittasi loppunumeroiksi 4-8. Toukolle merkittiin 25 torjuntaa, joista muutamat olivat todellisia game savereita.

Vikkelästi ja juonikkaasti pelannut Oilers sai pisteet ansaitusti matkaansa, mutta ilman toisen erän nukahduksia peli olisi saattanut kääntyä toisinkin päin.
1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 400:00VastustajaEi syöttäjää