Eräviikingit Valkoinen - P14 Atakki & Anasta (5 - 7)

Aika: 18.3.2023
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Alempi haastajasarja: SB Vantaa Amage

Ensimmäinen erä meni Amagen osalta unisesti. ErVi johti sen jälkeen peliä jo 4-0, vaikka Daniel S. saikin jälleen tilastoihin merkinnän 12 torjunnasta.

Tomi herätti joukkueen tauolla, ja Oiva sai tehtyä kavennusmaalin Juhon syötöstä jo 24 sekunnin pelaamisen jälkeen. Tämän jälkeen Amage tuli tasoihin noin kuudessa minuutissa. Ensin Alvin teki maalin Emilin syötöstä, sitten Oiva teki pelin toisensa Juhon toimiessa jälleen syöttäjänä, ja lopulta tämä tehokaksikko vaihtoi rooleja, kun Juho  tasoitti pelin Oivan syötöstä. ErVi osui vielä kerran ennen taukoa, joten kolmanteen erään lähdettiin ErVin johtaessa 5-4.

Kolmas erä oli maalien osalta Amagen. Ensin Oiva tasoitti Antonin syötöstä pelin. Sama kaksikko oli asialla, kun Amage siirtyi pelissä ensimmäisen kerran johtoon ylivoimalla. Viimeisellä minuutilla Albin katkaisi Joonan syötöstä ErVin vahvan kirin ja viimeisteli loppunumeroiksi 5-7. Maalintekijöiden ohessa pelin takuumiehiin kuului Daniel S. 31 torjunnallaan.

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 300:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää