P14 Atakki & Anasta - Tiikerit Punainen (5 - 2)

Aika: 12.3.2023
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: Alempi kilpasarja: SB Vantaa Atakki

Otteluun Tiikerit Punaista vastaan Atakilla oli heittää kentälle 12 pelaajaa maalissa pelanneen Valtterin lisäksi. Pojat saivat siis varsin mukavasti peliaikaa päivän toiseen peliin.

Ensimmäinen erä oli maaliton. Sen ehdottomia onnistujia olivat maalivahdit molemmissa päissä. Ainoa tilastomerkintä oli Atakin kahden minuutin jäähy, joka tosin istuttiin muodossa 1+1, kun toimitsijat päästivät pelaajan joksikin aikaa kentälle jo yhden minuutin istumisen jälkeen.

Atakki sai ensimmäisessä erässä ja toisen erän alkupuolella aikaan monia hyviä maalipaikkoja. Onni taisi saada pallon maaliviivalle asti, ja pari kertaa Atakki kilautteli maalikehikkoa. Tiikereiden maalivahti onnistui kuitenkin pitämään maalinsa koskemattomana.

Kun peliä oli pelattu 25.09, Eetu paukutti Rasmuksen syötöstä lukemiksi 1-0. Vajaan puolen minuutin jälkeen Tiikerit kuittasi ja tasoitti. Tasoitusmaalista ei mennyt minuuttiakaan, ennen kuin Sampo vei Aleksin syötöstä Atakin taas johtoon.

Toiseen erään tuli vielä yksi maali, kun Jepu avasi pelin oivaltavalla pitkällä syötöllä ja pallon saanut Rasmus syötti Severille, joka laukoi lukemiksi 3-1.
Kolmannessa erässä Sampo tuupittiin Tiikereiden maalin edessä nurin. Sampo laukoi itse tilanteesta annetun rangaistuslaukauksen maalivahdin kautta maaliin. Jesse teki Vilhon syötöstä 5-1-maalin, ennen kuin Tiikerit kavensivat loppulukemiksi 5-2.

Atakki pelasi suurimman osan pelistä erittäin aktiivisesti. Laiturit iskivät hyvää painetta ylhäältä asti ja takakarvasivat tarvittaessa. Erinomaisesti pelanneella Tiikereiden maalivahdilla oli paikoin vaikeuksia avata peliä, kun Atakki iski Tiikereiden pelaajiin tiiviisti kiinni.

Atakin puolustus hoiti tyylikkäästi useimmat Tiikereiden hyökkäykset. Aleksi, Jepu, Pessi ja Eetu luutivat oman pään tehokkaasti ja saivat palloa ylös sekä hyvillä syötöillä että juoksuilla. Normaalisti puolustuksessa pelaava Jope paikkasi poissaoloista kärsinyttä hyökkäystä ja osoitti osaavansa tämänkin pelipaikan niksit erittäin hyvin. Kun vielä Valtteri teki tarvittavat torjunnat, oli Atakin hyvä palata voittojen tielle.
1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa