P14 Atakki & Anasta - Indians Black (3 - 5)

Aika: 29.1.2023
Paikka: Esport-Center
Sarja: Alempi kilpasarja: SB Vantaa Atakki

Ensimmäinen erä Indiansia vastaan oli Atakilta vaisu. Indians vei peliä, ja viidentoista minuutin jälkeen numerot olivat varsin rumat 0-4. Tauko vietettiin ilmeisen fiksusti, sillä toisessa erässä peli tasoittui huomattavasti ja säilyi tasaväkisenä loppuun asti.

Ajassa 18.38 kapteeninnauhaa tänään kantanut Kasper pääsi tälläämään Atakin päivän ensimmäisen maalin. Ennen erän loppua Indians ehti maalata kerran, ja heti perään Sampo karvasi oivaltavasti pallon ja iski numeroiksi 2-5.

Kolmannessa erässä Atakki otti aikalisän reilun kuuden minuutin pelin jälkeen. Atakki tuli aikalisältä terävästi sisään, Indians ei, ja niinpä Jepu pääsi avaamaan pitkällä ja tarkalla syötöllä Leeville, joka ohjasi todellisen pelimiehen maalin ja loppunumeroiksi 3-5.

Atakki vei Indiansilta kaksi erää, joten tenniksessä pojille olisi tullut voitto – mutta tämä on säbää. Pisteet siis espoolaisille.