P14 Atakki & Anasta - ÅIF Sininen (2 - 0)

Aika: 26.11.2022
Paikka: Esport-Center
Sarja: Alempi kilpasarja: SB Vantaa Atakki

SB Vantaa Atakki - ÅIF Sininen

Alkulohkon viimeisen pelipäivän juoni oli selvä: kahdella voitolla ja lähimpien kilpailijoiden tappioilla Atakki olisi voinut nousta pari pykälää sarjataulukossa ja saada paikan kovatasoisemmasta jatkolohkosta.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui lohkon kärkipaikasta kamppailut ÅIF. Pelin ensimmäiset minuutit olivat aaltoilua päästä päähän. Aiempien ÅIF-otteluiden tapaan pelissä juostiin kovaa ja paljon. Reilun seitsemän minuutin pelin jälkeen ykkösketju jauhoi menestyksekkäästi, ja Vilho pääsi iskemään kovan työnteon jälkeen pallon maaliin lähietäisyydeltä. Onni sai kovasta työstä palkinnoksi ansaitun syöttöpisteen.

Valtteri aloitti jo ensimmäisessä erässä paraatitorjuntojen sarjan. Kädet, jalat ja pää olivat käytössä, kun Valtteri torjui ne pallot, jotka eivät pysähtyneet Atakin puolustukseen.

Pelin vanhetessa ÅIF:n ote tuli vahvemmaksi. Joukkue sai pallon nopeasti omasta päädystään yli keskialueen. Suurella sydämellä pelannut Atakki sai usein peitettyä parhaat vetopaikat, mutta ÅIF pääsi riittävän usein hyville vetopaikoille. Valtteri ei kuitenkaan suostunut päästämään palloa ohitseen.

Toisessa erässä kesken ÅIF:n painostuksen Vilho ja Jesse nousivat vastahyökkäykseen, joka päättyi Atakin päivän toiseen maaliin. Toiselle tauolle lähdettiin tilanteessa 2-0.

Kolmannessa erässä ÅIF:n vahva liike jatkui. Atakki pääsi kahdesti pelaamaan ylivoimaa, mutta näiden aikana vaarallisimmat paikat menivät ÅIF:lle. Toisen ylivoiman päätyttyä Atakki sai paremman otteen pelistä. Miska ja Leevi pommittivat vuoroillaan ilman tulosta, ja maalin tolppa taitaa vieläkin heilua Leon tulisen laukauksen jäljiltä. Pelin loppuhetkillä Onni pääsi vielä yrittämään vaikeasta asennosta vetoa kohti tyhjää maalia, mutta ÅIF välttyi lisätakaiskulta. Atakki palasi voittojen tielle numeroin 2-0.

Valtteri sai huhkia nollapelinsä eteen. Torjuntoja kertyi 24. Toisessa päässä ÅIF:n maalivahti ehti yhdeksän kertaa pallon tielle. Peli oli Atakilta todellinen taistelupeli. Pojat halusivat voittaa ja tekivät sen.
1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa