Oilers United - P14 Atakki & Anasta (3 - 5)

Aika: 9.10.2022
Paikka: Ingman Areena
Sarja: Alempi kilpasarja: SB Vantaa Atakki

Toisessa ottelussa vastaan asettui Oilers United. Jos ensimmäisessä ottelussa maalipaikkoihin pääseminen oli Atakille haastavaa, tässä pelissä asiat olivat toisin. Ensimmäinen erä oli vielä jossain määrin tunnusteleva, mutta toisesta erästä lähtien Atakki vyörytti hyvällä tahdilla sekä pitkiä että nopeita hyökkäyksiä Oilersin päätyyn. Oilersin maalivahti pelasi erinomaisen ottelun ja piti maalimäärän pienenä.

Ensimmäisessä erässä maalinteon aloitti jo Erviä vastaan onnistunut Vilho. Pessi laukoi pallon Sampon syötöstä maalin yläkulmaan toisen erän toisella minuutilla. Oilers pääsi kaventamaan ylivoimalla maalieron yhteen ennen kuin Severi niittasi lukemiksi 1-3. Näistä numeroista lähdettiin kolmanteen erään. Pian kolmannen erän puolivälin jälkeen Oilers teki maalin, mutta Eetu vastasi tekemällä komean maalin tehot 0+2 kuitanneen Sampon syötöstä. Viimeisellä minuutilla onnistuivat ensin Velmeri ja heti perään Oilers, joka haki kavennusta ilman maalivahtia. Vauhdikas peli päättyi Atakin voittoon lukemin 3-5.

Oilersin prässi oli kevyempi kuin Atakin, mikä tarjosi Atakille mahdollisuuden pelata vahvuuksillaan. Vastaavasti Atakin viisikot pitivät keskikentän hyvin kontrollissa. Oilersin hyökkäykset pysähtyivät jatkuvasti Atakin katkoihin ja riistoihin. Valtterin maalivahtityö oli luotettavaa.

Kauden ensimmäinen turnauspäivä tarjosi viihdyttävää säbää, monia onnistumisia ja kaksi arvokasta sarjapistettä. Tästä on hyvä jatkaa.