SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Torstai  12.9.2019Joukkueiden valokuvaus
Maanantai  16.9.2019 18:00Säbämestarikoulutus

Valmentajakerho

Valmentajakerho on tarkoitettu kaikille seuran valmentajille, sekä salibandykouluohjaajille että salibandyvalmennuksesta kiinnostuneille seuran toimijoille tai valmentajiksi haluaville.

Valmennuskerhossa vaihdetaan ajatuksia salibandystä ja pyritään oppimaan uutta ja kehittämään omaa lajiosaamista. Valmennuskerhon vuoden tapaamiset sisältävät eri teemoja joita yhdessä käymme läpi kerhon tapahtumissa. Valmennuskerhotoiminnan tärkeimpänä tavoitteena on tuoda valmentajat yhteen ja vaihtaa hyväksi todettuja käytäntöjä ja oppia uutta toisiltamme.

Valmennuskerhoa suunnittelevat ja ylläpitävät seuran juniorivalmennuspäälliköt Tuula Rovamo ja Mikko Kujama.

Syksyn 2018 valmentajakerhot julkaistaan elokuussa.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet lähetetään valmentajille hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Valmennuksen kehittämisryhmä

Valmennuksen kehittämisryhmä on käynnistetty kesällä 2018. Ryhmä koostuu seuran valmennuspäälliköistä ja valmentajista, joilla on kiinnostusta suunnitella ja kehittää seuran valmennustoimintaa ja sen linjauksia.

Ryhmän ensimmäinen kokoontuminen pidettiin kesäkuussa. Jos haluat ryhmään mukaan, ota yhteys Mikkoon tai Tuulaan. 


Ajankohtaista

Nettisivuilla häiriöitä (16.08.2019)
SB VAntaan nettisivuilla on häiriöitä. Joukkueiden pelaajat pelaajaluettelossa sekä otteluohjelmat näkyvät listoissa neljään kertaan. Kotisivukone yrittää palauttaa..

Oxdog ja Intersport Sello SB Vantaan uudet varusteyhteistyökumppanit (01.08.2016)
SB Vantaa, Oxdog ja Intersport Sello (kauppakeskus Sello, Espoo) ovat tehneet varusteyhteistyöstä kolmikantasopimuksen, jonka tarkoituksena on tarjota laadukkaat..