Aika: 16.12.2006 18.30
Paikka: Myyrmäen Urheilutalo
Sarja: Sarjapeli

SB Vantaa puhtaalla pelillä joulutauolle

SB Vantaa voitti SC Sähly syksyn viimeisessä ottelussa lukemin 6-5 ja näin joukkue pääsi joulutauolle ilman pistemenetyksiä. Ottelu oli huonotasoinen ja se johtui surkeassa kunnossa olleesta pelialustasta, joka oli liukas kuin jää, tästä kärsi nimenomaan kotijoukkue, joka ei pystynyt käyttämään liikettä hyväksi, koska alusta ei antanut siihen mahdollisuuksia. Voitto oli erittäin tärkeä, sillä eroa nousukarsinta viivan alla oleviin joukkueisiin saatiin kasvatettua jo lähes ratkaisevan suuruiseksi.

Avauserä oli todella huonoa peliä ja erän ainoan hyvän hyökkäyksen päätti maaliin isäntien Saariokari.

Toisessa erässä nähtiin ottelun parasta peliä ja ajoittain isännät onnistuivat pelaamaan lähes omalla tasollaan. Erän alussa isännät saivat jäähyn joka johti yllättävään tulokseen, Vantaa iski alivoimalla kaksi maalia! Tämän jälkeen Vantaa sai peliään kulkemaan ja vei ottelua, painostuksen aikana Leinonen iski numerot 4-0. Yllättävä käänne tuli kun vieraiden pelaaja sai jostain syystä punaisen kortin ja Vantaa pääsi pelaamaan 5 minuutin ylivoimaa, alku menikin hyvin ja Sipilä iski isäntien viidennen, sitten luultiin että peli on ohi ja vieraat pääsivät tekemään myös kaksi alivoimaosumaa päästen samalla kuin varkain peliin mukaan. Erikoinen ja tapahtumarikas erä kokonaisuutena siis.

Kolmannessa erässä Vantaan ainoasta hyvästä vaihdosta ja suorituksesta vastasi Pelkonen iskemällä isäntien kuudennen, muu aika erästä isännillä kului sekoillessa, tehdessä aivan vääriä asioita. SC Sähly siis hallitsi päätöserää ja oli tulla isäntien avustuksella tasoihin. Voitto kuitenkin tuli isännille ja tulos on lopulta tärkein asia. Vantaa paras pelaaja ottelussa oli maalivahti Lamppu joka pelasti joukkueen monta kertaa kenttäpelaajien sekoiluilta. Marko Krok jatkoi hyviä otteitaan tehden kaksi osumaa, samoin Mikko Sipilä pelasi hyvän pelien ja teki myös kaksi osumaa.

SB Vantaa menee joulutauolle selvässä sarjajohdossa ja syksyn saldo on kohtuullinen, 11 peliä ja 11 voittoa. Sarja jatkuu vieraspelillä su 14.1 klo 17.30 ja vastaan asettuu IHKTYS

1 - 011:45Saariokari SebastianEi syöttäjää
2 - 0 (aliv.)24:50Krok MarkoEi syöttäjää
3 - 0 (aliv.)25:27Sipilä MikkoEi syöttäjää
4 - 029:58Leinonen SamiEi syöttäjää
5 - 0 (yliv.)32:05Sipilä MikkoEi syöttäjää
5 - 1 (aliv.)32:59VastustajaEi syöttäjää
5 - 2 (aliv.)35:17VastustajaEi syöttäjää
5 - 345:04VastustajaEi syöttäjää