Aika: 18.12.2005 20.00
Paikka: Pasilan Urheiluhalli
Sarja: Sarjapeli

SB Vantaa voittoputkessa

SB Vantaa kohtasi vuoden 2005 viimeisessä ottelussa Finnpan Pasilan Urheilutalossa. Peli lähti SB Vantaan hallinnassa, toisessa hyökkäyksessä Vantaa avasi maalitilinsä ajassa 00:47. Sami Leinosen oli helppo siirtää pallo maaliin Moilasen loistavasta syötöstä, 0-1 komeili taululla. Vantaa oli koko ensimmäisen erän joka alueella vastustajaansa vahvempi. Vantaan kova ja korkea karvaus oli Finnpalle myrkkyä. Erä päättyi 2-6 tulokseen ja SB vantaa teki uskomattomalla prosentilla maalit.
Toinen erä olikin Finnpan näytöstä. Vantaa passivoitui, vaikka valmennus ei pyytänytkään tipputtamaan karvausta. Finnpan taktiset muutokset olivat vastaavasti passiiviselle Vantaalle myrkkyä. Erä Finnpalle 4-0. Viimeiseen erään saatiin juonenkulmasta jo kiinni. Peli aaltoili tilanteesta toiseen ja molemmilla joukkueilla lukuisia pallonmenetyksiä. Pelin kaunein maali nähtiin kolmannen erän puolivälissä kun Pirinen purjehti oikealta harhauttaen puolustuksen ja poikkitaisliikkeen jälkeen nosti rystyltä taka- ylämökkiin. Ottelu ratkesi loppuminuuteilla Mika Moilasen puhtaaseen tahtomaaliin, pieni reikä etukulmassa riitti SB Vantaalle. Illan pelissä Moilanen - Lukkari tutkaparia ei Finnpa kyennyt pysäyttämään. Vantaa siirtyy joulutauolle ja tammikuussa 2006 Vantaan seuraava vastustaja onkin Indians.
0 - 100:47Leinonen SamiEi syöttäjää
0 - 201:08Holstila JariEi syöttäjää
0 - 3 (yliv.)08:57Knuutila MikkoEi syöttäjää
1 - 312:07VastustajaEi syöttäjää
1 - 4 (aliv.)14:21Lukkari MikkoEi syöttäjää
1 - 515:37Lahtinen JonneEi syöttäjää
2 - 517:46VastustajaEi syöttäjää
2 - 618:07Leinonen SamiEi syöttäjää