Aika: 10.12.2005 18.30
Paikka: Myyrmäen Urheilutalo
Sarja: Sarjapeli

Vantaa voittoisa ilta (2-1,4-1,2-3) 8-5

SB Vantaa miehet kohtasivat lauantaina 10.12. Vuoden viimeisessä kotipelissä EDT:n Espoosta. Peli alkoi Vantaan hyvällä liikkeellä, joka palkittiin ajassa 4:38 Keni Raution esityöstä Sami Leinosen maalilla. EDT oli hyvin pelissä mukana ja ajassa 6:48 EDT tasoitti. Ensimmäinen erä päättyi vantaalle 2-1. EDT lähti peliin varsin pienellä ryhmällä ja pelin vanhetessa vantaan liike oli myrkkyä EDT:lle. Vastustajan jalat alkoivat hidastumaan ja vantaa pääsi toisessa erässä iskemään neljä kertaa EDT:n verkkoon. Kolmannessa erässä vantaa iski kaksi kertaa ja EDT kolme kertaa. Viimeisestä erästä muistoina jäi surullinen "jälkipyykin" pesu, jossa tuomarit jakoivat minuutteja aina TOR:n edestä. Hieman meinasi paineen alla vihellysten punainenlanka kadota josta molemmat joukkueet kärsivät. Vantaa onnistui tekemään maaleja laajalla rintamalla, joka enteilee hyvää tulevaisuudessa. Rautio 1+2, Pirinen 2+0, Leinonen 2+1 jne. Toki Tuomas Repo 0+1 pelasti monta kiperää tilannetta. Vuoden viimeinen peli onkin vieraspeli Pasilassa jossa vantaa kohtaa FinnPan.
1 - 004:38Leinonen SamiEi syöttäjää
1 - 106:48VastustajaEi syöttäjää
2 - 118:50Knuutila MikkoEi syöttäjää
3 - 120:23Pirinen ToniEi syöttäjää
4 - 126:29Karjalainen TatuEi syöttäjää
5 - 131:19Rautio KeniEi syöttäjää
6 - 131:46Pirinen ToniEi syöttäjää
6 - 234:16VastustajaEi syöttäjää