Aika: 9.8.2007 20.00
Paikka: Myyrmäen Urheilutalo
Sarja: Harjoitusottelu

SB Vantaa luottavaisena kauteen, harjoitusottelut alkoivat

Sarjanousija SB Vantaan valmistautuminen syyskuun lopussa alkavaan 1.divisioonan kauteen on hyvässä vauhdissa. Joukkue on kasassa, mutta muutamaa vahvistusta etsitään vielä jos sopivia löytyy. Viime kaudesta vahvistunut SB Vantaa lähtee luottavaisena sarjaan tavoitteenaan kärkipään sijoitukset sarjassa. Joukkue siirtyi saliharjoitteluun elokuun alussa, mutta myös erilliset fysiikkaharjoitukset jatkuvat koko kauteen valmistavan ajan.

Harjoitusottelut alkoivat ottelulla liigaseura HaKia vastaan, HaKi voitti ottelun liigarutiinilla lukemin 5-3 Vantaan tiukasta vastarinnasta huolimatta.

Ottelun avauserä oli Vantaalta huono, syöttöpeli oli luokatonta ja hidasta sekä peli muutenkin hermostunutta, joten HaKi vei avauserän numeroin 2-1 Vantaan pyristellessä mukana. Vantaan maalin iski rankkarista Mika Moilanen.

Toiseen erään Vantaa terästäytyi ja joukkue otti pelin hallintaan. Vantaan hallinta tuotti tulosta Mikko Sipilän tasoittaessa ylivoimalla numeroiksi 2-2. Erän lopussa HaKi pääsi kuitenkin kuittaamaan taukolukemiksi 3-2 Vantaan pahan vaihtovirheen seurauksena.

Päätöserään HaKi tuli taas tiukemmin ja joukkue hallitsi peliä ajoittain selvästi. Vantaa sai myös hyviä painostusjaksoja HaKin päätyyn. SB Vantaan 3-5 kavennuksen iski tahtomaalilla Marko Vaittinen HaKin iskettyä sitä ennen kahdesti.

Kokonaisuutena Vantaa pelasi hyvän ottelun (pl. avauserä) ja joukkueen otteet olivat lupaavia. Monelle pelaajalle ottelu oli ensimmäinen liigajoukkuetta vastaan, joten kokemattomat pelaajat saivat arvokasta kokemusta divaripelejä silmällä pitäen.

SB Vantaa pelaa vielä ennen kauden alkua viisi harjoitusottelua, joissa vastaan tulevat divarijoukkueet Rangers ja LoSB kahdesti sekä kertaalleen 2-divarijoukkue Tikkurilan Tiikerit.

0 - 104:18VastustajaEi syöttäjää
0 - 208:20VastustajaEi syöttäjää
1 - 2 (rang.)17:32Moilanen MikaEi syöttäjää
2 - 2 (yliv.)27:05Sipilä MikkoEi syöttäjää
2 - 3 (yliv.)36:08VastustajaEi syöttäjää
2 - 450:41VastustajaEi syöttäjää
2 - 552:22VastustajaEi syöttäjää
3 - 553:05Tuntematon pelaajaEi syöttäjää