Aika: 22.9.2005 19.30
Paikka: Myyrmäen Urheilutalo
Sarja: Harjoitusottelu

SB Vantaa - Kerkkoon Urheilijat 2-2 (1-0),(0-1),(1-1)

SB Vantaan miehet kohtasivat KU:n toistamiseen kotiparketilla. Ajassa 4:03 Sami "Leiska" Leinonen sivalsi ohi KU:n maalivahdin 1-0, Pirisen hyvästä syötöstä. Ensimmäinen erä oli Vantaan hallintaa ja luotiin lukuisia maalintekopaikkoja mutta kun ei onnistu niin ei onnistu.

Toinen erä aloitettiin mailoja kalauttelemalla,  Vantaan pelaajat istuivat 2 min rangaistuksia muutaman kappaleen. Peliote siirtyi pikkuhiljaan KU:lle. KU:n tasoitus nähtiin ajassa 39:57 ja siirryttiin erätauolle.

Kolmannen erän alku oli takkuista, mutta ajassa 49:53 siirsi Jonne Lahtinen ( syöttäjänä Tobiasson) Vantaan takaisin peliin. KU pelasi kurinalaista peliä jossa palloa liikuteltiin hyvään tahtiin. Vantaan keskialueen virheestä pääsi vastustaja tasoittamaan ajassa 56:50.

Harjoituspelien sarja päättyi vähämaaliseen tasapeliin. Lauantaina 24.9. Vantaa aloittaa tulos tai ulos pelit,  kun SB Kings asettuu Ylex cupin ensimmäiseen peliin.