Aika: 10.9.2005
Paikka: Myyrmäen Urheilutalo
Sarja: Harjoitusottelu

SB Vantaa kaatoi HPV-Bandyn 6-4 (1-2),(1-1),(4-1)

SB Vantaan edustusjoukkue kohtasi lauantain harjoitusottelussa 1. divisioonassa pelaavan HPV-Bandyn. Ottelu lähti varsin ailahtelevasti käyntiin, mutta ajassa 6:15 Mika Moilanen pääsi siirtämään Sami Leinosen hyvästä syötöstä kotijoukkueen 1-0 johtoon. HPV-Bandy sai puristettua painetta kotijoukkueen maalille, ja ajassa 9:56 tasoitus oli tosiasia. Vastustajan aika-ajoin luoma paine puolustuspäässä tuotti vieraille 1-2 johtoaseman mentäessä erätauolle.

Toisessa erässä kotijoukkue alkoi piristyä, johon vaikutti muun muassa Mikko Lukkarin hieno maali. SB Vantaa oli taasen pelissä mukana, kun ajassa 29:00 saatiin peli tasoitettua. SB Vantaan pelaajan rikottua vastustajaa saivat vieraat siirretyllä jäähyllä ajassa 39:50 vielä maalin, ja summeri soi...

Kolmannen erän alussa HPV-Bandy kasvatti johtoaan jo 2-4. Tämän jälkeen SB Vantaa nosti karvaustaan, ja se tuotti tulosta. Ajassa 43:38 kotijoukkue kavensi ja peli saatiin hienoiseen hallintaan. Kotijoukkue pääsi rokottamaan vastustajaa kolme kertaa peräkkäin, ja loppusummerin soidessa peli oli kotijoukkueelle 6-4.