Paikka: Myyrmäen Urheilutalo
Sarja: Harjoitusottelu

SB Vantaa - M-Team (Smurffit) 5-2

SB Vantaan miesten edustus aloitti Myymäen Urheilutalolla ensimmäisen harjoitusottelusarjan Smurffeja vastaan omalla parketilla.

Ensimmäinen erä kuljettiin  SB Vantaan komennossa vaikka kotijoukkue olikin ensimmäisen erän tappiolla. Smurffit haki ratkaisuja vastaiskuilla ja vierasjoukkue pääsi rokottamaan yksinkertaisella vapaalyönnillä. Pelillisesti Vantaa oli joka alueella vastustajaansa parempi. Puolustaminen omassa päässä toimi hyvin ja peliä saatin avattua keskikaistaa käyttäen varsin tyydyttävästi. Pallollinen hyökkäyspelaaminen oli varsin mielikuviteksotonta. Myös laukauksia vastustajan maalipäin kaivattiin. Niin karvaamisessa kuin hyökkäämisessä ei viisikkojen liike ollut yhtenäistä ja näin ollen pelaajien väliset etäisyydet kasvoivat turhan pitkiksi.

Toiseen erään  mentäessä Vantaan valmentaja kaksikko painotti laukauksien määrää ja laatua, sekä viisikon aktiivista liikettä. Smurffit taisivat olla vielä erätauolla kun ensimmäisessä vaihdossa Tomi Harjumaaskola purjehti helpohkosti Smurffien boxiin ja ampui suorasta juoksusta tasoituksen1-1. Smurffit olivat liikkeellä kahdella kentällisellä ja väsymys alkoi näkyä sekavana pelinä ja lopuksi jäähynä. Jäähyn aikana Sami "Leiska" Leinonen ampui suoraan syötöstä Vantaan 2-1 johtoon, mikä jäikin erän loppunumeroiksi.

Kolmanteen erään Vantaa päätti nostaa karvaustaan, koska Smurffijoukkueessa väsymys alkoi näkyä. Tämä tuottikin tulosta, varsinkin kun vastustaja joutui tappioasemassa yrittämään samaa taktiikkaa. Tämän seurauksena Vantaa viimeisteli kaksi hienoa, lähes identtistä, maalia. Maaleista vastasivat Jari Hamström ja  Tatu Karjalainen. Tämän jälkeen Vantaan piti jäädyttää peli. Toisin kävi, peli muuttui "coast-to-coast" -hawajipalloksi, josta kontrolloitu minuuttien poispelaaminen oli hyvin kaukana. Vantaa otti vielä yhden tyhmän jäähyn, josta vastustaja rankaisi välittömästi, päästen hetkeksi vielä peliin mukaan. Vantaa kuitenkin ryhdistäytyi ja kokeneet herrat Knuutila ja Heltimoinen viimeistelivät näyttävästi numerot 5-2.

Ottelu toimi mainiona harjoituksen valmistautuessa syksyn ja talven tuleviin kiihkeisiin otteluihin. SB Vantaan miehet toivottavat kaikki tervetulleeksi  ensikauden ottelutapahtumiin.Kiitokset vastustajille ja naisten joukkueelle, jotka antoivat pelin jatkua  vaikka pelattiin yliajalla.