B-tytöt harjoituspelissä Naisten Edustuksen kanssa

13.08.2020

B-tyttöjen tiivis viikko jatkui Urheilutalolla pelillä naisten edaria vastaan. B-tytöillä oli paikalla melkein koko rosteri ja katsomossakin oli väkeä normaalia enemmän.

Edari aloitti maalinteon jo ajassa 1.01 kun päästimme puolustuksessa vastustajan syöttämään pienen syötön pelaajarykelmän keskelle josta pallo laitettiin läheltä sisään. B-tytöt tulivat tasoihin kun koko pelin puolustuksessa tarkasti pelannut Lidi sai pallon hyökkäyksessä itselleen ja veti pallon sisään muutamasta metristä. Ensimmäinen erä pelattiin tasaisena ja hyvällä sykkeellä.

Toisessa erässä tasainen vääntö jatkui eikä erässä saatu aikaan tilastomerkintöjä.

Kolmannessa erässä edari siirtyi ajassa 35.15 2-1 johtoon. Tässä tilanteessa seurasivat pelaajamme palloa ja vastustajia rahtusen passiivisesti jolloin pelaajia jäi vapaaksi. Syöttö maaliin annettiin maalimme välittömästä läheisyydestä ja läheltä maalia lähtenyt veto painui maalin ylänurkkaan. B-tytöt kuittasivat tämän johtomaalin melko välittömästi (vajaa minuutti edellisestä). Saga antoi keskustassa hyvän etuviistoon ja Elsan juoksulinjalle annetun syötön. Elsa vei palloa hieman lähemmäksi maalia ja tasoitti pelin tilanteeksi 2-2 laadukkaalla vedolla. Seuraavassa vaihdossa otteemme herpantui jälleen ja päästimme taas edarin tekemään maalin lähietäisyydeltä kun pallo ronkittiin sisään jälleen hyvän pelin pelanneen Martsan torjunnasta. Pelin viimeinen -eli 4-2 maali – tehtiin vähemmän yllättäen aivan maalin luukulta. Tässä tilanteessa vastustaja syötti pallon maalin takaa rystyltä aivan maalin suulle josta pallo tökittiin sisään.

B-tytöt pystyivät ilahduttavasti pelaamaan tasaisen pelin edaria vastaan ja pelissämme on selvästi tapahtunut kehitystä kesän kuluessa. Kehityskohteena joukkueellamme on ehdottomasti vaparit joita hukkasimme tänään kaksi kappaletta. Hyökkäyspään vapareissa pitäisi saada aikaiseksi aina veto kohti maalia ja välttää ampumasta palloa muuriin. Varsinkin kolmannessa erässä tuli joukkueellemme muutamia huolimattomia syöttöjä ja meidän tuleekin keskittyä siihen, että syötöt napsahtavat varmasti (eritoten puolustuksessa lähdettäessä hyökkäyksiin) omille pelaajille ja ovat helppoja ottaa vastaan. Karsinnoissa Vantaan tulee sulkea maalinedustamme tätä peliä paremmin, maalin edessä ei vastustajilla oikein saisi olla turhaa tilaa.

B-tytöt kiittävät edaria pelistä ja toivottavat onnea pian alkavalle 1.div kaudelle. Erityismaininnan saavat Urheilutalon uutta tulostaulua operoineet toimitsijat. Uudella taululla näkyivät hienosti SB Vantaan logot.

#salibandy #tyttösalibandy #meidänjengi #sbvantaa #käpygrilli #ndttukku #promonafinlandoy #promona #hellapoliisi