Ryhmäytymistä ja Kesäliigaa

12.08.2020

B-tytöt tapasivat Hakaniemessä eilen jo iltapäivällä neljältä. Eväiden syönnin jälkeen oli luvassa ryhmäytymistehtäviä, jotka sisälsivät muun muassa selfieitä, joukkueen vahvuuksien pohtimista, kaverin kehumista ja runon tekoa.

Illalla oli edessä vielä kesäliigapeli naisten 1 divarissa pelaavaa SS Novaa vastaan. Ensimmäinen vaihto oli kuin toisinto sunnuntailta. Vantaalla hyvä ja pirteä ote, mutta niin vain vastustaja teki maalin. Erä eteni kuitenkin tasaisissa merkeissä, Novan hieman hallitessa. Erän loppupuolella Emppu sai hyvän katkon hyökkäysalueella, josta Elsa pääsi vetämään hyvän maskin takaa pallon yläkulmaan, ja näin erätauolle lähdettiin 1-1 lukemista.

Toinen erä jatkui samanlaisena kuin ensimmäinen. Peli oli fyysistä vääntöä ja jokaisesta pallosta taisteltiin loppuun asti. Erässä nähtiin yksi maali, ja sen teki SS Nova.

Kolmannessa erässä SS Novan kokemus vei voiton muutamissa maalintekopaikoissa ja ottelu päättyi 7-1.

Pelistä lähdettiin hakemaan pallollisia onnistumisia kesän hyvän pallottoman pelin jatkoksi. Maalien muodossa niitä ei vielä yhtä enempää syntynyt, mutta avauspelissä nähtiin heti tänään eilen harjoiteltuja asioita, hienoa! Varsinkin kaksi ensimmäistä erää olivat todella hyvää peliä, jossa saatiin pelin teeman lisäksi aktiivisesti häirittyä vastustajan avausta ja Martsa otti maalilla upeita torjuntoja.

Pitkä ja hyvää päivä takana, tänään jatketaan!

#salibandy #tyttösalibandy #kesäliiga2020 #meidänjengi #sbvantaa #käpygrilli #ndttukku #promonafinlandoy #promona #hellapoliisi