SB Vantaan Black-06 hopealle Mestareiden Cup-turnauksessa

04.08.2020

Turussa pelataan vuosittain Mestareiden Cup-turnaus, johon osallistuu kutsuttuina C-, D- ja E-junioreiden parhaat joukkueet Suomesta. Menneen kauden Aluesarjan menestyksen myötä SB Vantaan Black sai myös kutsun osallistua turnaukseen, joka pelattiin viime viikonloppuna Leaf Areenalla. Turnaus sopi hyvin osana valmistautumista tuleviin SM-karsintoihin.

Joukkue pelasi C2-poikien sarjassa ja alkulohkossa vastaan asettuivat Happee, FoSU ja EräViikingit Itä. Joukkue voitti alkusarjassa Happeen ja Forssan, mutta hävisi ErVille. Alkulohkon toinen sija kuitenkin mahdollisti pääsyn 8 parhaan joukkoon. Puolivälierässä joukkue voitti Lahden Pelicansin selvästi ja raivasi tiensä välieriin. Välierässä vastaan tuli FoSU uudelleen ja joukkue eliminoi jälleen vastustajan tähtipelaajat, pelasi tiivistä joukkuepeliä ja siten loppuottelupaikka oli valmis.

Loppuottelu Merikoski SBT:tä vastaan oli tiukkaa ja tarkkaa keskialueen sumputtamista eikä maalipaikkoja juurikaan ollut. Muutaman virheen ja onnenkantamoisen avulla Merikoski voitti lopulta 4-2 ja vei mestaruuden.

Hopea oli SB Vantaalle kaikkien aikojen ensimmäinen mitali Mestareiden Cupista. Lisäksi joukkueesta Aapo Tuohino ja Roope Herpola valittiin turnauksen All Stars-kentälliseen.

Joukkue osoitti loistavaa venymistä ja tason nostoa turnauksen aikana. Loistavan ykköskentän lisäksi muut kentät pystyivät myös pelaamaan korkealla tasolla huippujoukkueita vastaan. Joukkueen yleinen pelaamisen taso on kehittynyt merkittävästi viime kauden aikana. Tämä on hyvä osoitus pitkäjänteisestä työstä ja myös siitä miten tärkeää on joukkueena pelaaminen. Joukkueessa on huippuyksilöitä, jotka pystyvät ratkaisemaan pelejä, mutta samaan aikaan joukkuepelaaminen mahdollistaa ratkaisupelaajien onnistumiset.

Tämän turnauksen perusteella voi todeta, että SM-sarjaan pääseminen ja siellä menestyminen ei ole 06-Blackille lainkaan mahdoton ajatus.

Mestareiden Cup 2020

Turnauksen tulospalvelu (TorneoPal)

MC-joukkuekuva.jpg

23.09.2020Otteluennakko - Turku away
16.08.2020Salibandykoulut, perhesählyt, nuorten säbä ja aikuisten kuntosählyt - ilmoittaudu syksyn ryhmiin
22.06.2020Uusia juniorisalibandyjoukkueita käyntiin elokuussa
21.09.2020Otteluraportti - ÅIF parempi kotistartissa
20.09.2020Otteluennakko - Kotiavaus Energia Areenalla
19.09.2020Otteluraportti - Divarikausi voitolla käyntiin
19.09.2020Otteluennakko - Divarikausi käyntiin Mosalla
01.09.2020Rannikkotykistö pauhaa - Koski ja Starck jatkavat Edarissa
30.08.2020Suomen Cup päättyi 1. kierrokseen
24.08.2020C2-pojat SM-sarjaan!

Siirry arkistoon »