B-tytöt Kesäliigapelissä Pumia vastaan

21.07.2020

B-tytöt jatkoivat kesäliigan pelejään kohtaamalla Pumien joukkueen, jossa oli paljon tuttuja pelaajia edelliseltä kaudelta.

Ensimmäinen erä alkoi Vantaa maalilla kun Ada syötti hienosti pallon rinnalla olleelle Emmylle, joka veti pallon nopeasti etuylänurkkaan ajassa 1.42. Vastustaja pääsi tasoittamaan pelin ajassa 6.35 kun keskialueella annettu poikittainen syöttömme katkaistiin ja hyökkäys päätettiin tarkaan, matalaan ja nopeaan laukaukseen. Vantaan tytöt tekivät vielä erässä toisen maalin ja asialla oli sama kaksikko kuin ensimmäisessäkin maalissa. Nyt Emmy antoi pallon maalin takaa Adalle jolta lähti heti ylös suuntautunut veto. Ensimmäiselle erätauolle menittiin siis 2-1 lukemissa.

Toisen erän alussa pelasi vastustaja pallon nopeasti laitaan, josta lähti välittömästi matala maaliimme painunut veto tasoittaen pelin lukemiin 2-2. Vantaa siirtyi erässä vielä 3-2 johtoon kun pelipäällä ollut Ada antoi poikittaisen syötön Marikalle, joka veti pallon matalana takanurkkaan.

Kolmannessa erässä Vantaa ei saanut enää anteeksi taustalta tilanteisiin juosseiden vastustajien lepsua puolustamista. Kulmassa olleesta vaparista pallo syötettiin hyökkääjämme selän takaa lähteneelle vastustajalle joka veti heti ykkösestä pallon maaliimme. Vastustaja tasoitti pelin lukemiin 3-3 kun peliä oli pelattu reilut 35 minuuttia. Illan viimeisen maalin teki vastustaja tilanteessa jossa emme ottaneet vastustajaa kiinni laidasta mahdollistaen näin hyökkääjän nousun vetopaikalle. Matalana (tässäkin on meillä opittavaa) ajassa 41.19 lähtenyt maali toi vastustajalle 4-3 voiton.

Kuten aikaisemmissakin peleissä oli tässäkin pelissä mukana tunnetta. Kaikki kesäliigan pelit ovat toimineet hyvinä harjoituksina mitä tulee tempoon ja pelinopeuteen. Hakaniemen pienellä kentällä ei ole juuri aikoja tehdä monimutkaisia ratkaisuja.
Tänään kokenut vastustaja teki vähemmän virheitä ja hyödynsi tilanteensa monien pelien tuomalla rutiinilla. Monet vastustajan vaarallisista tilanteista saivat alkunsa matalina pidetyistä vedoista.

Kiitos vielä erikseen Marikalle @sbvantaan, joka tuli peliin auttamaan tyttöjä todella lyhyellä varoitusajalla.

#salibandy #tyttösalibandy #kesäliiga2020 #yhteistyö #meidänjengi #sbvantaa #käpygrilli #ndttukku #promonafinlandoy #promona #hellapoliisi