B-tytöt katkaisivat ot jakson Kesäliigapelillä

14.07.2020

B-tytöt kohtasivat Hakaniemessä SS Novan joukkueen, joka koostui -kuten muutkin kesäliigan joukkueet – taitavista ja kokeneista pelaajista. Kesäliigan vastustajat ovat olleet mahtavia harjoitusvastustajia taitotasonsa ja pelinopeutensa johdosta eivätkä vastustajat ole yhtään säälineet nuorempia B-tyttöjä. Edellisten pelien tapaan oli tämäkin tiistainen peli kova temmoltaan ja pelissä oli paljon fyysistä vääntämistä. Vantaa aloitti karvaamalla korkealta ja sai 20 sekunnin jälkeen maalitilinsä auki kun Norppa sutaisi pallosta hieman ohi ja pallo päätyi vieressä olleelle Sagalle jolta lähti heti kova ylös suuntautunut veto. Vastustaja vastasi sahaamalla Vantaan korkean karvauksen palasiksi nopeilla poikittaisilla syötöillä ja suti Adan vartioiman maalin takatolpalta pallon helposti maaliin. Ajassa 6.15 vastustaja meni 2-1 johtoon kun pallo pelattiin maalin takaa vetopaikalle rynnänneelle pelaajalle lapaan. Vain minuutti edellisestä ja peli oli 3-1. Tässä maalissa vastustaja sahasi jälleen puolustuksemme halki nopeilla etuviistoon annetuilla poikittaisilla syötöillä. Seuraava 4-1 maali tehtiin kun vastustaja pääsi pakistamme laidassa irti ja eteni vetopaikalle. Erittäin kova ja tarkka veto painui maalimme takanurkkaan ajassa 8.56. Vastustaja tekaisi vielä erän viimeisen maalin n. 10 m maalistamme lähteneellä kovalla maaliputken alle päätyneellä vedolla, tauolle mentiin siis 5-1 lukemissa.

Vantaa pudotti seuraavissa erissä hieman karvaustaan ja peli tasoittui hieman. Pinja katkaisi vastustajan syötön ja syötti nopeasti pallon etuviistoon Elsalle. Elsa malttoi katsoa veskarin liikkeen ja veti pallon hienosti melkein maalin kattoon. 5-2 kavennusmaalimme syntyi ajassa 16.12. Vantaa jatkoi maalien tekoa ajassa 22.28 Kun vastustajan hyökkäys katkaistiin ja Saga veti katkosta pallon heti ylänurkkaan. Maaliin merkattiin syöttäjäksi Ritu, tilanne nyt siis 5-3. Erän viimeinen (6-3) maali oli vastustajan tekemä ja syntyi laidasta lähteneen vedon reboundista.

Kolmannessa erässä Vantaa sai ylivoiman n. 5 minuutin pelaamisen jälkeen. Ylivoimamme toimi hyvin reilun minuutin jonka jälkeen vastustaja pystyi hyydyttämään pelinrakentelumme.  Kolmannessa erässä ei ollut muita tilastomerkintöjä. Kesäliigaan osallistuminen on toistaiseksi osoittautunut oivaksi ratkaisuksi. Tytöt saavat pienellä kentällä pelata nopeatempoisia ja fyysisiä pelejä joissa ei ole juurikaan aikaa arpoa ratkaisuja. Tänään peli ratkesi jo ensimmäisessä erässä kun pelaajiemme väliset etäisyydet kasvoivat turhankin pitkiksi ja vastustajat nousivat nopeisiin vastaiskuihin koko joukkueen voimin. Tärkeää on kuitenkin huomata se, että Vantaan tytöt pelasivat kaksi seuraavaa erää tarkasti ja hyvällä työmoraalilla.

Kiitokset myös taas @kerailyera Adalle avusta!

#salibandy #tyttösalibandy #kesäliiga2020 #yhteistyö #meidänjengi #sbvantaa #käpygrilli #ndttukku #promonafinlandoy #promona #hellapoliisi