B-tytöt jatkoivat Kesäliiga pelejään

08.07.2020


B-tyttöjen joukkue vahvistettuna Kerän Adalla sekä edarin Marikalla ja Nooralla kohtasivat Ugly Ducksin (Vastemieliset Vesilinnut suom.huom.) joukkueen, jossa rutiinia ja kokemusta riitti melkoisesti.


Kuten eilisessäkin pelissä tempo oli kesän peliksi todella korkea ja tilanteisiin mentiin kuten pitikin. Hakaniemen pienellä kentällä ei paljon hienouksia nähty, mutta tunnetta pelissä oli hyvin.

Vantaa aloitti maalinteon ajassa 2.21 kun Pinja otti pallon itselleen laidassa ja vetäisi tiukan vedon kohti maalia joka meni veskarin torjunnan kautta maaliin. Pinja teki vielä toisenkin maalin kun hän katkaisi vastustajan veskarin syötön ilmasta  ja veti välittömästi pallon maaliin ylös suuntautuneella vedolla. Erätauolle mentiin Vantaan 2-0 johdossa.

Toisessa erässä vastustaja pääsi kaventamaan tilanteeksi 2-1 kun puolustustamme sahattiin muutamalla nopealla syötöllä poikki. Puolustuksemme oli tilanteessa hieman jäljessä ja maali tehtiin lähietäisyydeltä tänäänkin hyvin pelanneen Adan taakse.

080720UD.JPG

Kolmanteen erään valmennus vaihtoi hieman pakkejen ja hyökkääjien paikkoja kuten harjoituspeleissä pitääkin. Vastustaja tasoitti pelin ajassa 31.17 matalalla kaukovedolla joka meni torjunnan kautta maaliin. Tässä maalissa opetus oli se, että kun maalille on menossa porukkaa ja on paikka vetää matala veto, se kannattaa melkein aina. Reilut kaksi minuuttia tasoitusmaalin jälkeen siirtyi vastustaja 2-3 johtoon. Tässä maalissa emme puolustaneet hyökkäyksessä tilanteen vaatimalla raivokkuudella, ja vastustaja pääsi kelaamaan riittävästi vauhtia ohittaakseen puolustuksemme. Päästyään ohi puolustajastamme ei vedon edessä ollut kuin Ada ja tarkka veto napsahti aivan maalin takanurkkaan. Illan pelin loppulukemat olivat 2-4 vastustajalle kun vastustaja teki jälleen maalin luukulta. Maalia edelsi laidasta lähtenyt hieno ja kova rystysyöttö joka päätyi takanurkalla olleelle hyökkääjälle.

Vantaan joukkue pysyi hyvin vauhdissa mukana ja tämäkin harjoitusottelu toimi oikein hyvänä valmistautumisena tulevaan kauteen. Kahdessa pelissä on meille tehty maaleja useasti maalin lähistöltä ja meidän onkin hyvä keskittyä omaan maalinedustapelaamiseemme. Näissäkin peleissä on tullut osoitetuksi se, että keskittymisen herpaantumisesta yleensä rankaistaan.

Kiitokset vastustajille sekä joukkueen vahvistuksille. Tänään menee erityismainintamme Ritulle joka luuti takalinjoilla kokemuksen tuomalla varmuudella. BiancoNero -kannattajakunta valitsi Ritun kesän kehittyjäksi, palaajakunnassa ehdotettiin Ritulle jopa tikkaria.

#salibandy #tyttösalibandy #kesäliiga2020 #yhteistyö #meidänjengi #sbvantaa #käpygrilli #ndttukku #promonafinlandoy #promona #hellapoliisi

https://www.instagram.com/sbvantaabtytot

 

 

10.08.2020SB Vantaa lippiksiä myynnissä
06.08.2020SB Vantaan Black-06 hopealle Mestareiden Cup -turnauksessa
21.07.2020Lastenteatteri Tatu ja Patu syömään - liput myynnissä
22.06.2020Uusia juniorisalibandyjoukkueita käyntiin elokuussa
16.07.2020Kaksi vahvistusta Edariin - Berg palaa kotiin, Hautala siirtyy Vantaalle
14.07.2020Edarille lisää sopimuksia - Asko Santero jatkaa, Lehtinen uusi vahvistus
05.07.2020Salibandykoulut, perhesählyt ja nuorten säbä - ilmoittaudu syksyn ryhmiin
05.06.2020SB Vantaa, XXL ja Fat Pipe ovat tehneet kolmen vuoden yhteistyösopimuksen
20.05.2020Tää on mun hima - Yksi tarina päättyy, toinen alkaa
19.05.2020Miekin pysyn kotona - Lari Sorsa jatkaa Edarissa!

Siirry arkistoon »