07 Red Myllypurossa

06.11.2019

Sunnuntaina oli Redin vuoro pelata, joten sarja oli tällä kertaa D1:n alempi haastaja.

PSS Keltainen - Red 8-5

Ensimmäinen erä oli joukkueelta suoraan sanottuna surkea. Syötöt pomppivat ja ne olivat ihan liian hiljaisia. Syöttöjä ei tultu vastaan ja muutenkin oltiin ihan pihalla. Pallo annettiin suosiolla vastustajalle ja sitten katseltiin mitä he keksivät.

Erä hävittiin selvästi 5-1 ja muuta kerrottavaa siitä ei juuri jäänytkään.

Valmennuksen saarna ja viivat fläppitaulussa tuottivat tulosta ja toisessa erässä nähtiin jo täysin eri joukkue kentällä. Vaikka laukauksia saatiin itse aikaiseksi lähes saman verran kuin ensimmäisessä erässä, niin varsinkin puolustuspelaaminen oli paljon parempaa, eikä vastustajaa päästetty juurikaan laukomaan. Kun ensimmäisessä erässä päästettiin maali 9 sekuntia ennen summeria, niin nyt sama tapahtui erän viimeisellä sekunnilla, mutta tämä tuntuikin olevan päivän teema.

Jos toinen erä oli pojilta hyvä, niin kolmas olikin sitten jo loistava. PSS:n pelaajilla rupesi jalka painamaan, kun Redin pelaajat menivät ohi niin oikealta kuin vasemmalta. Vastustajan tehtäväksi jäi ainoastaan pitkien toivotaan toivotaan pallojen viljely ja jos joku jaksoi, niin hän kirmasi perään.

Taistelu tuotti lopulta kaksi maalia ja kun PSS ei saanut palloa tolppia ja ylärimaa lähemmäksi, niin jännitys säilyi loppuun asti. Viimeisellä minuutilla Redin taistelu päättyi vastustajan iskiessä pallon tyhjään maaliin.

Kaksi erää oltiin paljon parempi joukkue, mutta kun antaa liikaa eteen, niin yleensä silloin häviää.

Red - Panthers 1-8

Toinen peli oli Panthersia vastaan, joka olikin jo monelle tuttu vastus viime keväältä. Silloin kohdattiin kaksi kertaa ja molemmista tuli selvä tappio.

Ensimmäinen erä taisteltiin kohtalaisesti, vaikka vastustaja pitikin palloa. Itsekin päästiin kyllä hyökkäämään, mutta turhan usein päädyttiin pallon kanssa kulmaan, eikä vetoja saatu juuri aikaiseksi. Erä puhtaasti 0-4 vastustajalle.

Mitä pidemmälle peli eteni, niin sitä huonommaksi peli eteni. Rediltä puuttui tuki hyökkäyksiin lähdössä, joten ylöspäin lähteminen oli todella vaikeaa. Vastustaja taas rupesi ahneeksi ja pyrki laukomaan heti kun oli yhtään tilaa oltiin sitten kuinka kaukana tahansa.

Erän lopussa jouduttiin alivoimalle, josta vastustaja rankaisi surutta.

Peli ei ollut kaunista katsottavaa kummaltakaan joukkueelta, mutta selvästi paremmalle hävittiin silti. Eteenpäin ollaan silti menty, jos vertaa viime kauden tuloksiin samaa joukkuetta vastaan.