Otteluennakko - Kuuleeko Divari täältä tulee Vantaa?

13.09.2019

Miesten edustusjoukkue päättää huomenna lauantaina kahdeksan vuoden korpivaelluksensa, kun SB Vantaa tekee paluun valtakunnallisiin sarjoihin miesten puolella. Edarin comeback Divarikartalle startataan hyvinkin herkullisista asetelmista, kun vantaalaisjoukkuetta sarjan avauskierroksella isännöi toinen sarjanousija, Pirkkalan Pirkat.

Myös nousujuhlia viime keväänä tanssinut Pirkat lähtee sarjaan hyvin samanlaisista asetelmista kuin SB Vantaa. Nousujoukkue on pysynyt hyvin kasassa ja mausteeksi mukaan joukkueeseen on signattu muutamia mielenkiintoisia vahvistuksia. Harjoituspeleissä hyvin esiintynyt lauantain kotijoukkue janoaa taatusti voitokasta starttia omalle Divari-kaudelleen, muutamien todellisten huippuyksilöidensä johdolla ryhmä saattaa olla kauden aikana yllättävänkin ikävä vastus mille tahansa ryhmälle.

Uskomattoman kevään viime kaudella tahkonnut SB Vantaa tanssi ja tanhusi ansaitusti kunnon nousukekkerit. Juhlahumun laannuttua ryhmä veti työhaalarit niskaan ja huomenna mitataan ensimmäisen kerran millä laadulla töitä on kesän aikana tehty. Siirtomarkkinoilla ei SB Vantaa hurjastellut, silti oikein mielenkiintoista on Pirkkalassa nähdä, minkälaisen vaikutuksen debyytissään tekevät Loviisan Tor:sta hankittu Asko Santero ja ÅIF:n riveissä Divarimaailmaan jo tutustunut Willam Johnsson. 

Nousijoiden kohtaamisessa ennakkoon ajateltuna voi tapahtua mitä vaan, avauspelin merkitys on kuitenkin molemmille huomattavan suuri. Voittoisa startti uudella sarjatasolla tarjoaa mukavan ponnahduslaudan alkavaan sarjaan.

Seuraa heitä:

Pirkat: #41 Tommi Ahola - Pk-seutu muistaa ehkä paremmin herran 9 vuotta vanhemman täysnimikaiman, mutta tämäkin huomenna askiin hyppäävä taituri on huima pelimies. Dominoi Divarikaukaloita SB Vantaan edellisellä vierailulla maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, tuolloin Blue Foxissa. Upotti kaudella 2010-11 Edarin kahdesti, tuon kauden jälkeen on palkintokaappia koristeltu mm. kahdella suomenmestaruusmitalilla SPV:n riveissä ja tilastoihin kirjattu huikaiseva ura aivan salibandymaailman huipulla. 151 liigapeliä ja Divarissa melkein kaksi pistettä per peli tahdilla takonut Ahola kuuluu koko sarjan ykkösnimiin. Kaiken lisäksi harvinaisen sympaattinen herrasmies, respect.

SB Vantaa: #32 Leevi Auranen - Seuran oma kasvatti saa nyt ansaitusti oman hetkensä hieman kirkkaampien valojen alla. Teki 2.divarissa mitä halusi ja oli äärettömän isossa roolissa mukana johtamassa SB Vantaata takaisin Divarikartalle. Viimeiseen asti joukkuepelaaja ja nöyrä urheilija, joka antaa tekojen puhua puolestaan.

Pirkat vs SB Vantaa lauantaina 14.9.2019 klo 15:00 @ Pirkkalan vapaa-aikakeskus

22.07.2019Ilmoittautuminen salibandyn harrasteryhmiin on käynnissä
11.12.2019Naisten edustukselle voitto ja tappio neljännestä turnauksesta!
10.12.2019Otteluennakko - Payback time
09.12.2019Otteluraportti - Karhut murisi Temppelillä
07.12.2019Kauden kolmas turnaus Ruskeasuolla 17.11.
04.12.2019Otteluennakko - Karhut keskiviikon vieraaksi
02.12.2019Otteluraportti - Pikkujoulupelissä pelattiin pilkuille
29.11.2019Otteluennakko - Black Friday
27.11.2019Otteluraportti - Rangers nurin rankkareilla
22.11.2019Otteluennakko - Edari vieraaksi tapahtumaotteluun

Siirry arkistoon »