Otteluennakko - Kuuleeko Divari täältä tulee Vantaa?

13.09.2019

Miesten edustusjoukkue päättää huomenna lauantaina kahdeksan vuoden korpivaelluksensa, kun SB Vantaa tekee paluun valtakunnallisiin sarjoihin miesten puolella. Edarin comeback Divarikartalle startataan hyvinkin herkullisista asetelmista, kun vantaalaisjoukkuetta sarjan avauskierroksella isännöi toinen sarjanousija, Pirkkalan Pirkat.

Myös nousujuhlia viime keväänä tanssinut Pirkat lähtee sarjaan hyvin samanlaisista asetelmista kuin SB Vantaa. Nousujoukkue on pysynyt hyvin kasassa ja mausteeksi mukaan joukkueeseen on signattu muutamia mielenkiintoisia vahvistuksia. Harjoituspeleissä hyvin esiintynyt lauantain kotijoukkue janoaa taatusti voitokasta starttia omalle Divari-kaudelleen, muutamien todellisten huippuyksilöidensä johdolla ryhmä saattaa olla kauden aikana yllättävänkin ikävä vastus mille tahansa ryhmälle.

Uskomattoman kevään viime kaudella tahkonnut SB Vantaa tanssi ja tanhusi ansaitusti kunnon nousukekkerit. Juhlahumun laannuttua ryhmä veti työhaalarit niskaan ja huomenna mitataan ensimmäisen kerran millä laadulla töitä on kesän aikana tehty. Siirtomarkkinoilla ei SB Vantaa hurjastellut, silti oikein mielenkiintoista on Pirkkalassa nähdä, minkälaisen vaikutuksen debyytissään tekevät Loviisan Tor:sta hankittu Asko Santero ja ÅIF:n riveissä Divarimaailmaan jo tutustunut Willam Johnsson. 

Nousijoiden kohtaamisessa ennakkoon ajateltuna voi tapahtua mitä vaan, avauspelin merkitys on kuitenkin molemmille huomattavan suuri. Voittoisa startti uudella sarjatasolla tarjoaa mukavan ponnahduslaudan alkavaan sarjaan.

Seuraa heitä:

Pirkat: #41 Tommi Ahola - Pk-seutu muistaa ehkä paremmin herran 9 vuotta vanhemman täysnimikaiman, mutta tämäkin huomenna askiin hyppäävä taituri on huima pelimies. Dominoi Divarikaukaloita SB Vantaan edellisellä vierailulla maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, tuolloin Blue Foxissa. Upotti kaudella 2010-11 Edarin kahdesti, tuon kauden jälkeen on palkintokaappia koristeltu mm. kahdella suomenmestaruusmitalilla SPV:n riveissä ja tilastoihin kirjattu huikaiseva ura aivan salibandymaailman huipulla. 151 liigapeliä ja Divarissa melkein kaksi pistettä per peli tahdilla takonut Ahola kuuluu koko sarjan ykkösnimiin. Kaiken lisäksi harvinaisen sympaattinen herrasmies, respect.

SB Vantaa: #32 Leevi Auranen - Seuran oma kasvatti saa nyt ansaitusti oman hetkensä hieman kirkkaampien valojen alla. Teki 2.divarissa mitä halusi ja oli äärettömän isossa roolissa mukana johtamassa SB Vantaata takaisin Divarikartalle. Viimeiseen asti joukkuepelaaja ja nöyrä urheilija, joka antaa tekojen puhua puolestaan.

Pirkat vs SB Vantaa lauantaina 14.9.2019 klo 15:00 @ Pirkkalan vapaa-aikakeskus

10.08.2020SB Vantaa lippiksiä myynnissä
06.08.2020SB Vantaan Black-06 hopealle Mestareiden Cup -turnauksessa
21.07.2020Lastenteatteri Tatu ja Patu syömään - liput myynnissä
22.06.2020Uusia juniorisalibandyjoukkueita käyntiin elokuussa
16.07.2020Kaksi vahvistusta Edariin - Berg palaa kotiin, Hautala siirtyy Vantaalle
14.07.2020Edarille lisää sopimuksia - Asko Santero jatkaa, Lehtinen uusi vahvistus
05.07.2020Salibandykoulut, perhesählyt ja nuorten säbä - ilmoittaudu syksyn ryhmiin
05.06.2020SB Vantaa, XXL ja Fat Pipe ovat tehneet kolmen vuoden yhteistyösopimuksen
20.05.2020Tää on mun hima - Yksi tarina päättyy, toinen alkaa
19.05.2020Miekin pysyn kotona - Lari Sorsa jatkaa Edarissa!

Siirry arkistoon »