SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Maanantai  27.5.2019 17:00Seuran kevätkokous
Torstai  12.9.2019Joukkueiden valokuvaus

Miesten Edustus ja vanhimmat poikajuniorit tiivistävät yhteistyötä, yhteiset avoimet harjoitukset pe 10.5.

|
26.04.2019

Riku.JPGSB Vantaassa pelaa kaudella 2019-2020 hyvä ja motivoitunut A/B poikien Edustusjoukkue. Seuran visiona on kahden vuoden sisällä nostaa lisää omia junioripelaajia mukaan aina miesten edustusjoukkueen pelaavaan kokoonpanoon saakka. Nyt teemme töitä sen eteen, että juniorit saavat kasvaa ja kehittyä monipuolisessa ja motivoivassa harjoitusympäristössä kohti Divaria.

Miesten Edustusjoukkue pelaa kaudella 19-20 valtakunnallisessa Divarissa. Kauden 2018-2019 miesten edustuksen joukkueesta suurin osa oli SB Vantaan omia kasvatteja, jotka pelasivat isossa roolissa kauden aikana.

Viimeisimpien kausien aikana A/B-poikia on käynyt säännöllisesti SB Vantaan miesten Edustusjoukkueen - Edarin - harjoituksissa ja peleissä hakemassa lisätreeniä ja -pelejä sekä osa pelaajista on kiinnitetty Edarin mukaan virallisesti taito- ja motivaatiotason niin salliessa. Edari on vahvasti mukana tukemassa seuramme poikapelaajien kehitystä ja joukkueessa on otettu nuoremmat pelaajat ilolla vastaan.

Leevi_ja_Ben_2.JPGPoikajuniorijoukkueiden välillä joukkueyhteistyö ja pelaajien liikuttelu on jo hyvin vakiintunut toimintamalli. Taitavimmat ja motivoituneimmat pojat ovat päässeet harjoittelemaan ja pelaamaan säännöllisesti vanhemmissa ikäluokissa jo useamman kauden ajan.

Meillä onkin siis ainutlaatuisen hyvä tilanne tarjota pelaajalle lisäharjoitteluympäristö omaa motivaatio- ja taitotasoa vastaavassa ryhmässä, myös juniorivuosien jälkeistä kilpa- tai harrastustoimintaa silmällä pitäen.

Myöskään maalivahtien kehityksen tukemista ei ole unohdettu, järjestämme vain maalivahdeille suunnattua harjoittelua viikoittain ammattimaisen maalivahtivalmennuksen ohjauksessa.

Valmennuksellisesti pääpainopisteenämme on kiinnittää huomiota valmennuksen sisältöön ja menetelmiin mm. lisäämällä ja kehittämällä pelaajien fyysistä harjoittelua, motorisia taitoja ja henkilökohtaisia pelitaitoja. Lisäksi SB Vantaa panostaa myös valmentajien säännöllisiin koulutuksiin niin seuran sisäisesti kuin ulkopuolisten tahojen vetämänä.

Miesten edustusjoukkueen valmennus tulee olemaan aktiivisesti mukana poikien harjoituksissa tulevalla kaudella. A/B-poikien Edustusjoukkueen päävalmentajana toimii kokenut Edarisoturi Samuli Thamm. Samulilla on niin valmentajana kuin pelaajanakin kokemusta ja osaamista jo useamman vuoden ajalta. Tähän lisättynä seuran miesten edustusjoukkueen valmennuksen tuki ja yhteistyö takaa laadun valmennuksellisesti.

Miesten Edustusjoukkueen päävalmentaja Teemu Vanhala on innoissaan tilanteesta, jossa päästään kehittämään seuran omia junioreita ja kehityskaaren tapahtuessa nostaa pelaajia mukaan aina Edarin pelaavaan kokoonpanoon. Lisäksi joukkueilla on vahva tuki seuran valmennuspäällikkö Mikko Kujamalta ja Mikko pitääkin ensiarvoisen tärkeänä, että saamme pelaajapolkuemme kehitettyä vieläkin paremmaksi, jotta seuran omilla junioreilla on tasoisensa vaihtoehto jatkaa pelaamista myös juniorivuosien jälkeen.

A/B-poikien edustusjoukkueen taustat ovat siis hyvällä tolalla mutta etsimme vielä yhtä valmentajaa mukaan täydentämään tiimiä. Jos tunnistat itsesi ole yhteydessä suoraan valmennuspäällikkö Mikko Kujamaan.

A/B-poikien ja Edarin yhteiset avoimet harjoitukset pe 10.5.

Järjestämme myös A/B-poikien ja Edarin yhteiset avoimet harjoitukset pe 10.5 Myyrmäen Urheilutalolla klo 18:00-19:30, joten jos kiinnostuit, ota yhteys Mikkoon tai Samuliin ja tule tutustumaan meininkiin.

Mikko Kujama mikko.kujama@sbvantaa.fi puh.045-276 1320

Samuli Thamm samuli.thamm@sbvantaa.fi puh.050-530 2703
pallopojat.JPG
 
14.05.2019Tavoitteellista salibandya PK-seudulla N2 divarissa!
03.05.2019Uudet salibandyjoukkueet syksyn eskareille ja ekaluokkalaisille
02.05.2019Tiina Ahlstedt naisten valmennukseen
20.03.2019SB Vantaa perustaa uusia joukkueita keväällä 2019
07.05.2019Nevalainen jatkaa, kaksi karkuria palaa kotiin
27.04.2019Samuli Thamm jatkaa Edarissa
26.04.2019Erika lähdön tunnelmissa
26.04.2019Miesten Edustus ja vanhimmat poikajuniorit tiivistävät yhteistyötä, yhteiset avoimet harjoitukset pe 10.5.
26.04.2019Paakkari, Koski ja Siitonen jatkavat Edarissa
24.04.2019Kapteeni Koskela jatkaa, myös muita tärkeitä jatkodiilejä tehty

Siirry arkistoon »