Naisille Pohjoisen revanssiviikonlopusta täydet pisteet

06.01.2019

Viikonlopun toisessa kotiottelussa Vantaa sai vieraakseen Blue Foxin. Ensimmäinen kohtaaminen oli päättynyt kettujen 6-2 voittoon, mutta nyt oli Vantaan vuoro loistaa.

SB Vantaa aloitti ensimmäisen erän terävästi. Loistava draivi ja vastustajan painostaminen tuottivat tulosta, kun 7 minuutin kohdalla vastustaja syötti pallon #18 Heli ”Luna” Salmisen lapaan, joka rokotti vastustajaa armoa antamatta. Ja näin ketsuppipullo oli avattu ja kerta toisensa jälkeen SB Vantaa pääsi hyvälle maalintekosektorille ja pisti palloa verkkoon. Ensimmäisen erän jälkeen vantaalaiset olivat jo 4-1 johdossa. Henkinen johtoasema oli 6-1, sillä Vantaalta oli 2 maalia ehditty hylätäkin. Vastustajan ainoaksi osumaksi ensimmäisessä erässä jäi ylivoimamaali. Vantaan maaleista mainittakoon, että jokaisella oli eri tekijä.

Toisessa erässä myös ketut saivat draivin päälle ja mentiin vauhdikkaasti päästä päähän. Molemmilla joukkueilla oli vaarallisia maalintekopaikkoja, mutta tällä kertaa Blue Fox hyödynsi omansa paremmin. Toiselle erätauolle lähdettiin 5-3 tilanteessa.

Vauhdikas peli jatkui myös kolmannessa erässä. Mustavalkoiset jatkoivat tehokkaaksi huomattua paineistusta, mikä johti jälleen hyviin tilanteisiin ja jo erän ensimmäisellä minuutilla #13 Kaisa Nykänen suurensi Vantaan johdon 6-3. Loppujen lopuksi ottelu päättyi 7-4 Vantaalle.

SB Vantaa ei ole ikinä hävinnyt Tikkurilan Urheilutalon matseja ja tälläkään kertaa maaginen parketti ei jättänyt kotijoukkuetta kylmäksi. Loistava taisteluhenki sekä maalivahti #24 Heini Vanteen lifesaverit takasivat Vantaalle viikonlopun toisen voiton. Kuusi pistettä on paras tapa aloittaa vuosi.

SB Vantaan paras pelaaja: #18 Heli ”Luna” Salminen