P09 Leijonat isäntinä Hakaniemessä 10.11.2018

12.11.2018

Sateinen ja harmaa lauantai vei Leijonalauman Hakaniemeen. Tiedossa oli vastuuturnaus, missä oli kolme omaa peliä.

SB Vantaa Leijonat - EräViikingit Valkoinen 4-5

Ensimmäinen peli oli tiukkaa ja tasaista vääntöä. EräViikingit aloittivat ottelussa maalinteon parin minuutin jälkeen. Leijonat pelasivat hyvää peliä ja tasoituksen saimme erän loppuun. Tauolle mentiin lukemissa 1-1. Toisessa erässä maaleja tehtiin vuorotahtiin ja pääsimme myös johtamaan peliä. Oman pään puolustaminen unohtui johtoasemassa ja vastustaja pääsi tasoihin ja ohi. Viime hetken kavennus maali ei enää riittänyt tasoittamaan peliä, joten Leijonat koki kauden avaustappion lukemin 4-5.

SB-97 Musta - SB Vantaa Leijonat 7-3

Toisessa ottelussa tuli vastaan kovatasoinen ja nopea liikkeinen SB-97. Meidän pojat oli koko ottelun ajan askeleen tai pari vastustajaa jäljessä. Pojilla oli kova hinku hyökätä eikä puolustus- ja omanmaalineduspelaaminen onnistunut. Maalivahti jätettiin monesti yksin maalille eikä useat huipputorjunnat pelastaneet Leijonia. Täytyy myös todeta, että ottelussa nähtiin Leijonien päivän hienoin maali. Suora veto puolesta kentästä poikittaissyötöstä ylämummoon sai hymyn huulille 😊. Tuloksena ottelusta 7-3 häviö.

SB Vantaa Leijonat - SCH Red 5-15

Päivän kolmas ja viimeinen ottelu alkoi lähes parin tunnin odottelun jälkeen. Ennen ottelua pojille painotettiin tarkkaa puolustuspelaamista, maalivahdin auttamista, hyviä syöttöjä ja hyökkääjien vastaan tulemista. Itse ottelu oli sitten kaikkea muuta. Vastustaja takoi nopealla tahdilla palloja maalivahtimme selän taakse eikä kenttäpelaajista ollut apua maalivahdille, joka taisteli urhoollisesti maalilla, tauko tilanne 1-10. Toisessa erässä pääsimme hetkittäin mukaan peliin ja saimme maalihanat paremmin auki. Tämä ei kuitenkaan riittänyt vaan toisesta erästä jäi tuloksellisesti käteen tiukka 4-5 tappio ja muutamat yksittäiset pelaajien suoritukset. Lopputulos taitaville vastustajille 5-15.

Valitettavasti tästä turnauksesta jäi voitto kokematta. Seuraavissa peleissä poikien täytyy muistaa puolustaa koko joukkueena tiukemmin, auttaa maalivahtia ja kuunnella valmentajien ohjeita. Vaikka hyökkääminen on kivaa niin puolustaminen on myös tärkeää. Kiitos aktiivisille vanhemmille toimitsijana olemisesta ja ripeästä kaukalon pienentämis avusta. Hyvällä suunnittelulla siitä selvittiin 😊. Ensi viikonloppuna jatketaan.