SB Vantaan yhteiset tapahtumat

Torstai  12.9.2019Joukkueiden valokuvaus

Kotkien ja Haukkojen kauden ensimmäiset sarjapelit

|
10.10.2018

Viikonloppuna pelattiin kauden ensimmäiset sarjapelit, kun Haukat lähtivät lauantaina Raaseporiin ja sunnuntaina oli Kotkien vuoro aloittaa pelit Masalassa.

Haukat pelaavat E1-ikäluokan ja Kotkat D2-ikäluokan ylemmässä haastajasarjassa.

FBC Raseborg - Haukat 3-4

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui  FBC Raseborg, joka pelasi viime syksynä kilpasarjaa samassa lohkossa Kotkien kanssa.

Ottelussa oltiin heti alusta asti niskan päällä, vaikka maaleja tehtiinkin vuorotellen. Poikien kova taistelu päättyi lopulta hienoon voittomaaliin 12 sekuntia ennen loppua ja näin otettiin ansaittu voitto.

Tämä oli hyvä peli kaikin puolin, tasaista ja vauhdikasta vääntöä.

raseborg_haukat.png

 

Haukat - KKP 3-15

Vaikka joukkueessa oli viime kaudesta viisi uutta poikaa, niin liekö muilla pojilla ollut muistissa viime kevään reilut voitot toisen pelin vastustajasta, sillä taistelu oli huomattavasti heikompaa kuin edellisessä pelissä.

Ensimmäiset seitsemän minuuttia mentiin tasaisesti, mutta sitten taivas repesi haukkalaisten silmissä. Ensin saatiin kyseenalainen jäähy, josta ei selvitty ilman takaiskua. Vastustajan ensimmäisen maalin jälkeen meidän toinen sentteri teloi nilkkansa, jonka seurauksena pojan pelit olivat päivältä ohi ja kun Korven Pojat iskivät erään vielä kolmesti, niin se oli lopun alkua.

Toisessa erässä maali-iloittelu jatkui valitettavasti vastustajan juhliessa useammin. Pahimmillaan ottelussa tehtiin vajaassa minuutissa yhteensä peräti neljä maalia!

Kolmannessa erässä tehtiin pari lohdutusmaalia, mutta vielä kun yksi neljästä pakistamme loukkaantui, niin vastustaja teki helposti vielä ne tarvittavat puuttuvat maalit. Tappio taskussa kannettiin loukkaantuneet pojat autoihin ja lähdettiin pitkälle kotimatkalle. Onneksi selvittiin hieman pelättyjä pienemmillä vammoilla.

 kkp_haukat.png

M-Team - Kotkat 15-3

Kun ennakkoon omassa ikäluokassa pitäisi olla suhteellisen tasaisia pelejä tiedossa, niin haettiin pojille enemmän haastetta vuotta vanhempien ylemmestä haastajasarjasta tietämättä mitä sieltä tulee vastaan.

Tiedettiin, että lohko saattaa olla kova ja sitä ensimmäinen vastustaja todellakin näytti olevan. Kokoonpanoa jouduttiin muokkaamaan vielä myöhään edellisenä iltana, eivätkä pojat päässeet missään vaiheessa pelaamaan omaa peliään. Hyvä vastustaja sai meidän pojat näyttämään salibandykoulujoukkueelta.

Toisessa erässä saatiin sentään myös vetoja aikaiseksi, mutta siitä hyvästä vastustaja pääsi turhan usein ylivoimahyökkäyksiin.

Pelin oikeastaan ainoat positiiviset asiat olivat onnistuneet vaihdot ja kolme tehtyä maalia, joista kaksi tuli aivan toisen erän loppuun.

 mteam_kotkat.png

Kotkat - Rangers Hawks 3-12

Jos edellisenä päivänä Haukkojen peli-ilme muuttui toiseen peliin, niin nyt se muuttui Kotkillakin, tosin tällä kertaa positiivisesti.

Ensimmäinen erä mentiin tasaisesti päästä päähän molempien onnistuessa kertaalleen maalinteossa, mutta ottelun puolen välin jälkeen vastustaja suoraviivaisti taktiikkaansa ja tulos oli sen mukaista.

Paremmalle hävittiin tässäkin pelissä.

Nyt on valmennuksella kolme viikkoa aikaa miettiä miten saadaan edes yhtään haastettua vastustajia tässä kovassa sarjassa, yksi erä ei riitä mihinkään!

rangers_kotkat.png

07.06.2019Benjamin Iles jatkaa, Paldanius palaa Vantaalle
14.05.2019Tavoitteellista salibandya PK-seudulla N2 divarissa!
03.05.2019Uudet salibandyjoukkueet syksyn eskareille ja ekaluokkalaisille
20.03.2019Uusia juniorisalibandyjoukkueita käyntiin
28.05.2019Seuran arvojen, vision ja strategian työstäminen alkoi
28.05.2019Teemu Karjalainen Edariin, Jens Eriksson jatkaa
07.05.2019Nevalainen jatkaa, kaksi karkuria palaa kotiin
02.05.2019Tiina Ahlstedt naisten valmennukseen
27.04.2019Samuli Thamm jatkaa Edarissa
26.04.2019Erika lähdön tunnelmissa

Siirry arkistoon »